| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 16/01/2004 16:38
Podpisal list intencyjny, czyli poprostu Bosman wyraza dobra chec wspolpracy z Pogonia a jak wiadomo "Dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane"....
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 16/01/2004 18:56
Właśnie słyszałem tylko o liście intencyjnym,a umowę mieli w styczniu podpisać.Wkońcu jak przyjedziemy do was z Legią to musimy walnąć waszego Bosmana dla odmiany naszego Króla :-D,
|
Pij Króla,będziesz Wielki!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 17/01/2004 11:06
Hmmm cos czuje ze na razie warto byloby sie wstrzymac z wydawaniem zebranych pieniedzy. Moze sie okazac ze kazdy grosik sie przyda zeby ratowac klub po ewentualnych perturbacjach.
Oby nie!!!
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 18/01/2004 18:42
sypać kasą Panowie i Panie
PS> Hilek odezwij sie na gg bo gdzieś twój numer zgubiłem [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-01-18 18:42]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 22/01/2004 09:54
> Dziekujemy Sanbal, za pierwsza wplate!
Tak jak mowielm cala przyjemnosc po mojej stonie!!Ale jak to pierwsza??Ptrzyciez tyle osob pisalo ze jzu wplaca... LUDZIE WEZCIE NIE KUPCIE SOBEI RAZ FLASZKI CZY SIATKI PIW I WPLACIC NA MW!!! KAZDA ZLOTOWKA SIE LICZY!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 24/01/2004 00:09
> Matek, dziekujemy za wplate! Do innych: bierzcie przyklad z Sanbala czy
> Matka
>Jeszcze raz dzieki!
A ja chcialem tylko przypomniec ze wpłata od Matka , to wpłata od Piotra Bąkowskiego.
Pozdro dla kumatych!
chuj w dupe policji dla scierwa!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 30/01/2004 15:37
Ludzie bez kitu wy jacyś dziwni jesteście szczerze mówiąc. Każdy się deklaruje że wpłaci coś na konto albo da kase na oprawe ale jak przyjdzie co do czego to wszyscy cicho siedzą. Takie miasto dużo a tu jak narazie 2 osoby wplaciły nie licząc mnei bo ja dopiero z 2 koleesiami po feriach. Weźcie kurwa dacie lepiej na oprawe niz wypijcie sobie z 3 browary. A wiec ruszać dupy i wpłacać bo oprawe każdy chce ale każdy myśli ze za darmo.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7