Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> alkohol na wyjazdach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8544 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 21:32
pilo sie zawsze i pic bedzie, oczywiscie kazdy powinien znac swoj umiar, cuz 2 winka (to kiedys) czy pare piwek dla "curazu", nie powinno zaszkodzic, oczywiscie ze wstyd patrzec na zajebana ekipe co ledwo stoi na nogach, praktycznie tylko moj ostatni wyjazd do Poznania byl na trzezwo.

A tak wogle to witam po przerwie swiateczno-noworocznej :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 21:48
To nie te czasy, że można pić na każdym wyjeżdzie i bez umiaru... obecnie mogą wyniknąć z tego niezłe kłopoty...kiedyś co najwyżej dostałbyś kilkanaście pał w nysie i by cię wypuścili,teraz może się to skończyć o wiele gorzej (izba,dołek itp)... będąc nieźle wstawionym (na trzeżwo oczywiście też) można na trasie spotkać oczekującą wrażeń ekipę wroga,a oni raczej napewno nie będą najebani, więc będąc trzeźwi skuteczniej podejmie się walkę niż zataczając się i przewracając o własne nogi (przykład ostatni wyjazd do Bełchatowa)...

Better dead than red!
Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 22:21
powiem Ci ze tamte czasy byly rowniez niespokojne ;), dlatego napisalem dla kurazu, do dodana sobe odwagi (nie popieram pijanstwa), choc wtedy mozna powiedziec ze pilo sie duzo, ale kazdy jak jechal byl gotowy na wszystko, wiedzial na co go stac i na kogo moze liczyc (byli tacy wariaci ktorzy rzucali sie w kilku na kilkudziesiaciu Slaska na dworcu i poganiali ich), ci co sie zajebali byli chronieni przez reszte, ale masz racje wtedy nie bylo tylu zatrzyman i aresztow.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
wild
Kibic
Na forum od 8796 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 12/01/2004 23:17
z umiarem panowie, z umiarem jak wszystko
pzdr

kto z nas przegrał to pokaże czas...
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 13/01/2004 15:24
> WFh to bylo zajebiste..... jeden z najlepszych powrotow w historii moich
> wyjazdow....
No niewiem czy tak zajebiscie:D Po moim obudzeniu przeżylem naprawde głębkoi szok gdy zobaczylem tabliczke "Świnoujscie Port":)na ale fakt wyjazd byl naprawde przedni ale nie przebił Jagiellonii:)
pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 13/01/2004 16:02
Wyjazd bez kiry to wyjazd stracony:)

mietus
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 13/01/2004 19:36
no ja wybierając się ostatnio na 1 po dłuższym czsie "normalny" wyjazd (Białystok) spodziewałem sie większej trzeźwości ekipy. a było podobnie jak przed kilku laty (znaczy alko był ale raczej, poza wyjątkami bez przesady), chociaż uczciwie musze przyznać,że więcej łykających było raczej z "moich" roczników.
a Ty bart jak się na to zapatrujesz? z tego co pamiętam z wyjazdów nim Cię wezwała Ojczyzna, to preferowałeś raczej trzeźwe.
jeśli chodzi o mnie to wynik pomiaru w Łapach 0,0.tradycyjnie.Chociaż od Warszawy powrót już troszkę..., ale to przez Legie. Zresztą zapasami się solidarnie podzieliliśmy.
a tak na marginesie wyobraźcie sobie Kszysia trzeźwego na wyjeździe:-p

Forever Young
NLx
Kibic
Na forum od 8886 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 13/01/2004 19:59
Alkohol na wyjazdach w skromnych ilosciach jest do zniesienia. Ale jesli polowa ekipy ma problemy z odpowiedzia na pytanie "Gdzie ja jestem?" to juz troche przegiecie. Mi tez sie zdarzylo kiedys zachlac na wyjezdzie ale mam nadzieje ze nigdy wiecej (wylaczajac z tego postanowienia Warszawe, chociaz tam tez mozna napotkac z tego powodu klopoty). A trzezwy Krzysiu na wyjezdzie to bylby widok porownywalny do zdjec prosto z Marsa :)

za plecami psów myśliwskich cała masa
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/03/2004 17:32
Do tych co jadą do Konina. TO, ŻE NA WYJEŹDZIE NACHLANA JEST CZĘŚĆ OSÓB TO NIE OZNACZA WCALE, ŻĘ I WY MUSICIE. TRZYMAJCIE FASON BO OSTRE PICIE NA WYJAZDACH DAWNO JUŻ JEST NIEMODNE. Pozdro dla podróżnych. hps

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/03/2004 18:48
Skoro wyugrzebales ten temat to ja sie dolacze.Otoz tak jak wczesniej zostalo powiedziane-liczy sie to ile kto wytryzma.Dobre piwko nie jest zle!!Jak sie mawia. Ale fakt ze zalany kibc na wyjezdzie to nie jest gardlo do krzyczenia! Przed meczem mozna walnac 8 piwek,ale maksmyalnei to dopiero po powrocie albo w czasie.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
AidenMks
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/03/2004 19:47
> Skoro wyugrzebales ten temat to ja sie dolacze.Otoz tak jak wczesniej zostalo
> powiedziane-liczy sie to ile kto wytryzma.Dobre piwko nie jest zle!!Jak sie
> mawia. Ale fakt ze zalany kibc na wyjezdzie to nie jest gardlo do krzyczenia!
> Przed meczem mozna walnac 8 piwek,ale maksmyalnei to dopiero po powrocie albo w
> czasie.

Sanbal trzymam Cię za słowo:-) :-) :-)

Pogoń Szczecin
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/03/2004 19:53
Ja tam zawsze tylko usta maczam na smaka :P :D
A tak powaznie to jestem przeciwko wyjazdowym libacjom i nie czaje ziomkow, ktorzy z wyjazdu meline robia.

1948
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/03/2004 22:29
Pewnie teraz kazdy jedzie na Tussipectach :D...THC czemu nie :P

Sami przeciw wszystkim!!!
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: alkohol na wyjazdach - 10/03/2004 22:33
> Pewnie teraz kazdy jedzie na Tussipectach :D...THC czemu nie :P
raczej:) pozdro Patyk i dziękówa za dzisiaj...:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
brodaONE
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 11/03/2004 11:09
Jak ktos lubi pic niech pije jego sprawa.... ja lubie i nie bede sobie odmawial przyjemnosci picia piwka z chlopakami..
pzdr for all szamans :)

brodaONE
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: alkohol na wyjazdach - 11/03/2004 11:09
z [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-03-11 14:45]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768932990 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005