| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marian Jurczyk - 09/01/2004 14:34
Ale co tu gadać... czy był kiedykolwiek (za naszych czasów oczywiście) jakikolwiek polityk prezydent czy premier żeby go nikt niewyzywał Dlamnie osobiście jest taki tylko jeden czyli Lech Wałęsa...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marian Jurczyk - 14/01/2004 00:58
> Debil... oto co o nim sadze... a tak w ogole to brak mi slow... wyjdzie na to ze
> bedziemy przez niego mieli jakies 300 mln zl dlugu... wrrr
Ale za to jakiego fajnego prezydenta mamy hehe 
100 % kukła Marian - tylko u nas w Szczecinie, jeden jedyny w swoim rodzaju
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marian Jurczyk - 14/01/2004 16:19
> jurczyk zmienil se samochod sluzbowy... z volvo chyba s70 2.5 na skode superb
> 1.8 za 101tysiecy stary sqamochodzik byl za drogi w utrzymaniu...
dokładniej to jest tak :
NOWA BRYKA JURCZYKA!! Samochód kosztował 101 tys. zł , silnik ma 1,8 pojemności i moc 150 KM. Wyposażony jest w cztery poduszki powietrzne, dwie boczne i dwie z przodu, ABS, klimatyzację, elektryczne szyby przednie i tylne, elektryczne, podgrzewane lusterka, centralny zamek, komputer pokładowy i radio. To pewnie dla tego nie bylo pieniedzy na Miejskiego Sylwestra?? To pewnie dla tego miasto Szczecin nie wspomoglo Wielkiej Orkiestry!!!
|
|
|
|
|
Odp: Marian Jurczyk - 15/01/2004 18:00
> NOWA BRYKA JURCZYKA!! Samochód kosztował 101 tys. zł , silnik ma
> 1,8 pojemności i moc 150 KM. Wyposażony jest w cztery poduszki powietrzne, dwie
> boczne i dwie z przodu, ABS, klimatyzację, elektryczne szyby przednie i tylne,
> elektryczne, podgrzewane lusterka, centralny zamek, komputer pokładowy i radio.
> To pewnie dla tego nie bylo pieniedzy na Miejskiego Sylwestra?? To pewnie dla
> tego miasto Szczecin nie wspomoglo Wielkiej Orkiestry!!!
Jezu jakie to szczescie ze nie jestem prezydentem Szczecina Musialbym sie rozbijac po mieście takim rzęchem za jedyne 100 tys PLN, a do tego miałbym stracha ze uda mi sie wyludzic jakies 200 tysiaczkow z racji odszkodowan za zle samopoczucie czy cos tam innego... Ale z drugiej strony bylbym calkiem fajnym przystojniaczkiem, cool fryc, duzy biceps i w ogole te gangsterskie spojrzenie... wooow, no i oczywiscie zainteresowanie u lasek na maxa Nie, no jednak zmieniam zdanie - fajnie jest byc bo$$em na miescie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Marian Jurczyk - 15/01/2004 18:33
DAJCIE CHLOPAKOWI SPOKOJ BRYKA NIE JEGO TYLKO SLUZBOWA , LATKA NA KARKU, MASTO W DLUGACH A ON NA OGRODKACH DZIALKOWYCH MIESZKA. I TERAZ SIE JESZCZE OKAZE ZE DOMEK NA NIELEGALU. DRAMAT!!!
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Marian Jurczyk - 20/01/2004 13:26
> Szanuje go za przeszlosc... jednak to, co on wyprawie obecnie to przegiecie
> siatki...
Właśnie za przeszłość a szczecinowi jest potrzebny menadżer a nie emery cała polska się z nas śmieje byłem w wekend w Warszawie i Poznaniu znajomi brechtali z tego że rządzi naszym miastem emeryt z nim nie dojdziemy do nieczego ale niestety Szczecin to miasto emerytó i oni go wybrali...:-(
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
- 2
-
|