| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:24
przeciez sie z nim nie poruwnuje i mam do niego szacunek tak jak dla kazdego na tym forum ! a ja mowie ze jezeli chcecie zebym byl zbanowany to mowcie a sam sie zwroce do administratorow z prosba o zbanowanie mnie..przeciez niebede na forum Pogoni usilnie pisal o portowcach skoro wy tego niechcecie ..wiem ze zaraz pewnie wszyscy beda chcieli bana dla mnie ! pozdro.
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 06/01/2004 23:32
łał przynajmniej jeden zainteresowal sie tematem a nie tyraniem mnie i mojego tematu ...respect mksbart !!!!!! pojada do miedzyzdrojow albo do szklarskiej poreby..a pozniej na cypr albo do turcji !
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 00:07
> Moim zdaniem jest tutaj trochę prawdy. Kasa stoi pusta. Gdzie jadą na obóz?
mksbart hehe , skad masz takie info?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 10:47
> > Moim zdaniem jest tutaj trochę prawdy. Kasa stoi pusta. Gdzie jadą na
> obóz?
>mksbart hehe , skad masz takie info? 
Coś w tym jest. Te ostanie zwolnienia. A jeszcze dziękowanie za współpracę Żebrowskiemi i Godrasowi...
Co raz mniej tu Szczecinskich akcentów... Coś mi się zdaje, że Drumlakowi też podziękują.... obym się mylił.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 11:20
>Coś w tym jest. Te ostanie
> zwolnienia. A jeszcze dziękowanie za współpracę Żebrowskiemi i Godrasowi...
>Co
> raz mniej tu Szczecinskich akcentów... Coś mi się zdaje, że Drumlakowi też
> podziękują.... obym się mylił.
No prawda ostanio coś dziwnego sie dziejej w Pogoni zwolnienia nawet to z Oficjalna stroną ale mam nadzieje ze to tylko zbieg okolicznosci i wszytko sie szybko wyjasni !
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 14:24
> Nie nie mam zadnych zaburzen !! Aha wfh wlasnie uswiadomiles mi ze fingerboardy
> dla ciebie sa wazniejsze od Pilkarzy i wogole calej Pogoni aha gratuluje
> podjetej decyzji !
Do Adminow: naprawde jezeli wedlug was robie na tym forum
> cos zlego to mnie poprsotu zbanujcie i dajcie satysfakcje tym ktorzy przychodza
> naa to forum pogadacc o fingerboardach i roznych innych gownach a nie o Pogońi (
> niech sie ciesza i maja satysfakcje ze usilnie zmusili was do zbanowania mnie 
z polowa sie z toba zgodze bo wiesz gdzie mam kopaczy?!??!?!?!?!? W chuju!!!!!!Ale nie mow mi co jest wazneijsze od Pogoni......
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 15:44
> Skąd macie pewność, że to nie jest prawda? Piszcie, ciekaw jestem...
A jakie to ma znaczenie? Może ja założę temat "Ronaldo, Figo, Nedved i Zidane w Pogoni" i nikt nie będzie się mógł przyczepić. No bo skąd pewność, czy to nie jest przypadkiem prawda?
Temat jest durnowaty i tyle, nie ma o czym gadać... Do zablokowania...
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 16:08
> > Skąd macie pewność, że to nie jest prawda? Piszcie, ciekaw jestem...
A
> jakie to ma znaczenie? Może ja założę temat "Ronaldo, Figo, Nedved i Zidane w
> Pogoni" i nikt nie będzie się mógł przyczepić. No bo skąd pewność, czy to nie
> jest przypadkiem prawda?
Temat jest durnowaty i tyle, nie ma o czym gadać...
> Do zablokowania...
Chodzi o to, że w klubie naprawde źle się dzieje... Chłopak troche pokolorował, ale troche prawdy w tym jest.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 17:13
> Chodzi o to, że w klubie naprawde źle się dzieje... Chłopak troche pokolorował, ale troche prawdy
> w tym jest.
No to niech takie tematy zakłada ktoś w miarę kompetentny, wtedy można podyskutować. A w tym temacie nie ma o czym, bo nie ma żadnych konkretów. I o to właśnie mi chodzi.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 17:49
mksbart hehe , skad masz takie info? 
PSG ty już wiesz. Gadamy z tą samą wróżką. Turcja, Cypr? coś mi sie wydaje że jak bedzie Szklarska to bedzie dobrze.
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 17:57
ten temat to jedna wielka farsa ...... info wyssane z palca albo z jakiejs "wiarygodnej"gazety typu fakt. W klubie jest dobra atmosfera są pieniądze ,drużyna jedzie na obóz na cypr lub turcje i tą atmosfere mogą popsuć tylko jakies bez podstawne obawy lub plotki ....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 18:02
Dziwi mnie też to że Kozuch jest na forum niecały miesiąc chyba a nabił tyle postów ile ja nabiłem w około 4,5 miesiąca
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 18:37
> ten temat to jedna wielka farsa ...... info wyssane z palca albo z jakiejs
> "wiarygodnej"gazety typu fakt. W klubie jest dobra atmosfera są pieniądze
> ,drużyna jedzie na obóz na cypr lub turcje i tą atmosfere mogą popsuć tylko
> jakies bez podstawne obawy lub plotki ....
A skąd masz taką pewnośc?
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 19:23
tez tak sadze ze to oni se tylko nabijaja posty...no bo jezeli pisza tresc o ilosci znakow 5 no to sie nie dziwmy...sami mowicei ze jest zle na tym forum no to czemu w temacie o ptakach ..piszecie o "fakcie" ??
|
POGOŃ To My !
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|