Odp: Oficjalna strona Pogoni - 23/12/2003 22:08
A mnie sie tam podoba fajnie sie Galerie przeglada i ladnie zrobiona ogólnie OK poczekamy aż sie sezon zacznie na którą bede wchodzi po INFO ale na FORUM to tylko tu
Odp: Oficjalna strona Pogoni - 06/01/2004 13:35
Żarło, żarło i zdechło. Strona ledwo wystartowała i już padła. Świetne działanie klubu. Inna sprawa, że była słabiutka - wygląd za bardzo przypominał mi wystój kibice.pl tyle, że ładowała się 10 x dłużej. No i jak na oficjalną to starszliwie mało oficjalnych informacji na niej było. [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2004-01-06 13:36]
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
No jest ale niemożna podawać adresów innych stron
nie tak naprawde to www.arkonia.szczecin.pl
Chyba niedostane bana co [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-07 18:07]
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
No jest ale niemożna > podawać adresów innych stron nie tak naprawde to > www.arkonia.szczecin.pl
Chyba niedostane bana co
byłem dzisiaj rano na tej stronce , tam nie ma żadnych działów , mi jakoś nie wskakują (jak są) P.S. wie ktoś może , gdzie można zakupić szalik Arkonii ?
Odp: Oficjalna strona Pogoni - 07/01/2004 20:15
Zawiadamiamy, że z przyczyn organizacyjnych, wynikających ze zmian personalnych w klubie MKS Pogoń Szczecin oraz braku ustaleń ze strony klubu, co do dalszego funkcjonowania serwisu mkspogon.pl wszelkie aktualizacje i prace nad stroną zostają wstrzymane do odwołania. O dalszych decyzjach będziemy informować kibiców na bieżąco.
Odp: Oficjalna strona Pogoni - 07/01/2004 21:06
Oficjalna strona Pogoni wyglada gorzej od Pogońonline oraz v.pl ktos tu sie nie postaral, chyba ze to jest tylko jakas wczesna wersja, ktora wymaga jeszcze dopracowan
Zmiany szaty graficznej oficjalki! - 21/04/2005 12:38
Dziś zauważyłem, jak pewnie i większość kibiców Pogoni czerpiących informacje z netu, iż zmieniała się szata graficzna oficjalnej strony internetowej naszego klubu. Jak oceniacie te zmiany?
Ja oceniam je zdecydowanie pozytywnie. Oficjalka staje się coraz normalniejsza. Choć trzeba powiedzieć, że jeszcze wiele, wiele do zrobienia mają autorzy tej strony. Jednym z moich pomysłów, który zostanie kiedyś, mam nadzieję, zrealizowany to założenie sklepu internetowego z pamiątkami oraz możliwość kupna biletu/karnetu z wyborem miejsca.
Odp: Oficjalna strona Pogoni - 21/04/2005 13:53
logo jest katastrofalne... nie wiem kto robil to, ale jezeli czyta to forum to niech ten super loger zaglebi sie w tajniki tworzenia grafiki...
takie dwie rzeczy ktore sie strasznie rzucaja to:
1) biale piksele przy herbie Pogoni / herb by juz mozna zrobic samemu a nie wycinac z jakies gotowej pracy... kolory herbu sa jakies takie wyblakle w stosunku do calej szaty graficznej stronki/
2) przy nakladaniu na siebie jakis motywow dobrze by bylo zastosowac chociazby przenikanie... owiele lepiej to wyglada niz jakes sciecia ktore nie pasuja do niczego...
Lepiej siedziec i narzekac. A Jak jedna strona z druga poszukuja nowych redaktorów to nikt nie ruszy dupy zeby jakos zadziałąć. To nie podoba sie tamto nie tak a co ty zrobiles zeby bylo lepiej ? Kilka miesiecy temu oficjalka proawdzila nabór było trzeba sie zgłosić a nie teraz swoje głupie uwagi wygłaszać. Że białe piskale, że brzydki kolor, że dupa nie przenika ...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
co tam panie kolego - 3 strony 3 herby
poza tym kolejne wersje herbow na innych stronach daje nam duze pole manewru do wyboru do koloru, akcja herb w klubie ponoc trwa musimy czekac
1) to nie jest konstruktywna krytyka tylko przypierdalanie sie do szczegółów.
2) chyba raczje nie wiesz jak wyglada prowadzenie takiego serwisu. Weź przykłąd choćby tutaj z Cobry, który robi na online.pl własciwie wszystko. Od fotek przez newsy po felietony. Powtarzam najlepiej siedziec dupa przed komputerem i pierdolic farmazony.
jasne - strona wygląda dużo, dużo bardziej ciekawie od poprzedniej wersji i trzeba tylko przyklasnąć autorom za podnoszenie poziomu oficjalki.
do zoe: jeśli jesteś dobrym grafikiem (lepszym) zrób projekt strony i wyślij do prowadzących oficjalkę - jeśli będzie to projekt ambitniejszy pewnie pojawi się nowa wersja oficjalki.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832032 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.