| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 15:51
kurwa mać Ptak dał nam zajebisttą drużyne i 2 lige zamiast c klasy a wy go qrwa bluzgacie ??!! Gks to komedia w ekstaklasie tam na mecze chodzi po 3 tys kiboli skompromitowali nas w uefa a swoj budynek klubowy mają w prywatnych mieszkaniach .... to jest żenujące że taki klub gra w extraklasie .Zgadzam sie z 666shawn666 i według mnie on tylko postraszył Dziurowicza który dobrze wie że taką rozprawe w sądzie by przegrał.Takie jest moje zdanie
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 16:04
> kurwa mać Ptak dał nam zajebisttą drużyne i 2 lige zamiast c klasy a wy go qrwa
> bluzgacie ??!! Gks to komedia w ekstaklasie tam na mecze chodzi po 3 tys kiboli
> skompromitowali nas w uefa a swoj budynek klubowy mają w prywatnych mieszkaniach
> .... to jest żenujące że taki klub gra w extraklasie .Zgadzam sie z 666shawn666
> i według mnie on tylko postraszył Dziurowicza który dobrze wie że taką rozprawe
> w sądzie by przegrał.Takie jest moje zdanie
bluzgamy go bo to SZMATA !!!!
i tak juz zostanie, a ludzie twojego pokroju "zapalali miloscia do klubu przez pieniadze" ktore tym razem przyniosl ptak ( pierwsza fala "fanow Pogoni" byla jak przyszedl Bekdas ) i tak sa tylko szczurkami chodzacymi na mecze aby patrzec jak graja ich pupilki
odnosnie GKS Katowice - to te 3 tys lepiej sie prezentuje niz 20 tys u nas wiec zanim kogokolwiek ocenisz , przemysl to
a co do kompromitacji to przypomnial bym ci Pogon - Fylkir ale pewno wtedy jeszcze ma mecze nie chodziles zioomus
p.s. zenujace jest to , iz ktos taki jak ty mieni sie kibicem Pogoni a nie to iz GKS wystepuje w I lidze.... [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-12-18 16:06]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 16:15
looz moze nie jestem jakims starym kibolem bo chodze na Pogoń od 98 .Ja chodze na 2 lige.Pamiętam mecz z Fylkirem ale to bylo dawno .CO do prezentacjii kiboli GKS-u to sie z tobą nie zgodze.Mam canal+ i mam okazje looknąć na kiboli różnych drużyn.Atmosferka na gksie jest zajebiscie nudna anwet osatnie derby byly chujowo nudne ( pisali nawet o tym w TMK ).Zreszta trudno sie dziwić jak niby szanują swój klub i napierdalają swoich piłkarzy........Zresztą co ty masz do mnie jako ze niby żenujące ejst to ze sie mienie kibolem Pogoni ?? Znasz mnie NIez znasz.......byłem na każdym meczu w zeszłym sezonie i w poprzednim itd wiec lepiej ty sie zastanów co napiszesz .... Ja tylko wyraziłem swoje zdanie i mam takie poglądy.Jestem,byłóem i będe wierny Pogoni i tak już zostanie.
[Ostatnio edytowane przez zioomek: 2003-12-18 16:20]
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 16:52
Ja tez sie zgadzam z shawnem. Niech ptaszek sciagnie z dziurowicza kase, skoro gks ma zaleglosci wobec ptaka to niech placi!
> bluzgamy go bo to SZMATA !!!!
A tym argumentem to malo zbraklo a bys mnie przekonal...
Nie mowie ze ptaka lubie, ale jeszcze nic Pogoni zlego nie zrobil, wiec nie wiem po co az taka niechec do niego. Rozumiem podejrzliwosc, nie musisz mu ufac, ale wychodzi na to ze bluzgasz go za to ze w Szczecinie jest druga liga zamiast okregowki, czy a klasy. Nie wiem jaka to frajda chodzic na mecze tak slabych druzyn jakie wystepuja w a klasie. Ja podchodze do tego tak, ze kocham Pogon i chce zeby grala w jak najwyzszej lidze i o jak najwyzsze cele. No ale skoro ty wolisz zeby grala w okregowce, zeby na mecze przychodzilo po 100 osob... twoja sprawa. Zaraz sie do mnie przypieprzysz (wiem o tym) ale laske klade, bo widze ze wg ciebie to tylko ty jestes prawdziwym kibicem (no i moze jeszcze kilku twoich kumpli) a reszta to sie nie zna, jest piknikami i wogle to nie wiadomo po co na mecze przychodza...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 17:02
A jak kurwa Mielcarski i Węgrzyn itp. chcieli likwidacji Pogoni bo nie mieli pieniędzy to qrwa też pewnie byście przyklasneli i powiedzieli: Co mnie obchodzi Pogoń wazna kasa dla Mielcarskiego bo ledwo wiąże koniec z końcem [tak samo ptaszysko].
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 23:51
> kurwa mać Ptak dał nam zajebisttą drużyne i 2 lige zamiast c klasy a wy go qrwa
> bluzgacie ??!! Gks to komedia w ekstaklasie tam na mecze chodzi po 3 tys kiboli
> skompromitowali nas w uefa a swoj budynek klubowy mają w prywatnych mieszkaniach
> .... to jest żenujące że taki klub gra w extraklasie .Zgadzam sie z 666shawn666
> i według mnie on tylko postraszył Dziurowicza który dobrze wie że taką rozprawe
> w sądzie by przegrał.Takie jest moje zdanie
zioomo dobry jestes parowiaku jebany,szkoda slow na ciebie!zmien ten nick swoj!Gieksa ma 100000000000000000000000000000000000000 rAZY lepsza oprawe niz my!Jednak i tak zazdroszcze Gieksie bo przynajmniej choc w trudnej sytuacji ale MAJĄ swoj ukochany KLUB!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 18/12/2003 23:54
> looz moze nie jestem jakims starym kibolem bo chodze na Pogoń od 98 .Ja chodze
> na 2 lige.Pamiętam mecz z Fylkirem ale to bylo dawno .CO do prezentacjii kiboli
> GKS-u to sie z tobą nie zgodze.Mam canal+ i mam okazje looknąć na kiboli różnych
> drużyn.Atmosferka na gksie jest zajebiscie nudna anwet osatnie derby byly
> chujowo nudne ( pisali nawet o tym w TMK ).Zreszta trudno sie dziwić jak niby
> szanują swój klub i napierdalają swoich piłkarzy........Zresztą co ty masz do
> mnie jako ze niby żenujące ejst to ze sie mienie kibolem Pogoni ?? Znasz mnie
> NIez znasz.......byłem na każdym meczu w zeszłym sezonie i w poprzednim itd wiec
> lepiej ty sie zastanów co napiszesz .... Ja tylko wyraziłem swoje zdanie i mam
> takie poglądy.Jestem,byłóem i będe wierny Pogoni i tak już
> zostanie.
za to u nas atmosfera jeeest wyjebana co !!!!!!!!!!hahaha,kurwa nie rozsmieszaj mnie!
ps.nie wierz nigdy do konca TMK!!!!!
[Ostatnio edytowane przez zioomek: 2003-12-18 16:20]
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 16:18
kurwa oglądałes chociaż jeden mecz w tym sezonie w wykonaniu gks-u ?? może nie jest unas rewelacyjnie ale na dzień dzisiejszy jest lepiej niz na gks-ie.Nie przepadam za gkas-em ale wole go niz jakis jebany świt w ekstaraklasie,Tak pozatym to żal mi tych kiboli co chodza tera na mecze i bluzgają Ptaka.TMK juz nie czytam po tym jak przeczytalem pare bzdur ze az wlosy deba staja ale w koncu to chyba najpopularniejsza gazetka o tym temacie w Polsce.Nie rozumiem tu niektórych ludzi i niebede wpisywal sie juz do tego tematu.PS : jak unas jest tak tragicznie ze wedlug ciebie jestesmy gorsi od gksy to chyba czas cos zmienic.Pozdro for all
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 16:25
> kurwa oglądałes chociaż jeden mecz w tym sezonie w wykonaniu gks-u ?? może nie
> jest unas rewelacyjnie ale na dzień dzisiejszy jest lepiej niz na gks-ie.Nie
> przepadam za gkas-em ale wole go niz jakis jebany świt w ekstaraklasie,Tak
> pozatym to żal mi tych kiboli co chodza tera na mecze i bluzgają Ptaka.TMK juz
> nie czytam po tym jak przeczytalem pare bzdur ze az wlosy deba staja ale w koncu
> to chyba najpopularniejsza gazetka o tym temacie w Polsce.Nie rozumiem tu
> niektórych ludzi i niebede wpisywal sie juz do tego tematu.PS : jak unas jest
> tak tragicznie ze wedlug ciebie jestesmy gorsi od gksy to chyba czas cos
> zmienic.Pozdro for all
Skoro jestes stalym czytelnikiem tmk , to sprawdz sobie starsze numery tego niewatlpiwie fachowego pisma. Napwno znajdziesz tam kilka fotek z opraw jakie przygotowali kibice Gieksy.
Jesli chodzi o ultras , to jak dla mnie , jest to najlepsza ekipa no gornym slasku.
Z reszta moze zapytajmy naszych ultrasow , czy czuja sie lepsi w swoim fachu od kibicow z katowic?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 16:29
> kurwa oglądałes chociaż jeden mecz w tym sezonie w wykonaniu gks-u ?? może nie
> jest unas rewelacyjnie ale na dzień dzisiejszy jest lepiej niz na gks-ie.Nie
> przepadam za gkas-em ale wole go niz jakis jebany świt w ekstaraklasie,Tak
> pozatym to żal mi tych kiboli co chodza tera na mecze i bluzgają Ptaka.TMK juz
> nie czytam po tym jak przeczytalem pare bzdur ze az wlosy deba staja ale w koncu
> to chyba najpopularniejsza gazetka o tym temacie w Polsce.Nie rozumiem tu
> niektórych ludzi i niebede wpisywal sie juz do tego tematu.PS : jak unas jest
> tak tragicznie ze wedlug ciebie jestesmy gorsi od gksy to chyba czas cos
> zmienic.Pozdro for all
tak samo jak ja tak samo Ty jakbysmy nawet chcieli to gowno mozemy zmienic!a jesli chodzi o mecze w wykonaniu Gieksy to widzialem i oprawa jest 1000000 lepsza od nas!ja szanuje Giekse i zycze im jak najlepiej(chocby za to ze zrobili porzadek wsrod kopaczy) a ptak to i tak kurwa i chuj mu na imie!
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 17:03
dopoki Ptak robi dobrze dla Pogoni to mam dla niego szacunek . A miales szacunek dla gksy gdy wisiala nasza flaga bodajze ekipy gryfino ( moge sie mylic ) dogory nogami na ich blaszanej trybunie ??Pozatym nie kminie teg jak mozna napierdolic wlasnych pilkarzy ?? pojebane...... [ tak pozatym to mialem sie juz nie wpisywac ] 
|
|
|
|
|
Odp: Ptak zlozy wniosek o upadlosc GKS!!!!!!! - 19/12/2003 17:22
> dopoki Ptak robi dobrze dla Pogoni to mam dla niego szacunek . A miales szacunek
> dla gksy gdy wisiala nasza flaga bodajze ekipy gryfino ( moge sie mylic ) dogory
> nogami na ich blaszanej trybunie ??Pozatym nie kminie teg jak mozna napierdolic
> wlasnych pilkarzy ?? pojebane...... [ tak pozatym to mialem sie juz nie wpisywac

Za co masz szacunek do ptaszyska?Jest tu pół roku i już masz do niego szacunek?Na to trzeba sobie latami pracować.A co do Gieksy to chocbyś się trochę orientował w temacie,wiedziałbyś że równie dobrze mogli 2 flagi wywiesić do góry kołami.Ale skąd masz to wiedzieć jak czerpiesz info co najwyżej z neta i TMK(raczej zart a nie pisemko )A co do napierdalania polskich piłkarzy,niestety ale niejednemu polskiemu skórokopowi przydałoby sie przetrzepać futerko(jebane sprzedawczyki).
Także czerp dalej wiesci z neta i tego swojego TMK,ale nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz pojęcia.
|
Better dead than red!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|