| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 05/12/2003 19:09
Ja powiem kolejny raz - chcecie sie
> uczyc nowych okrzyków, hymnów - jak nawet durnowatych przyspiewek stadionowych
> polowa nie zna.
Ciao !
Popieram ! Nawet niektorzy co zasiadaja w piekle nie znaja piosenek. A tu juz nowe sie wymysla ehhh... [Ostatnio edytowane przez [aDriAn]: 2003-12-05 19:10]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 06/12/2003 13:06
Słabo mi. Czy ja chce uczyć nowych piosenek? K.. ludzie to ma być okrzyk- odezwa. No najlepiej siedzmy i nic nie róbmy samo sie zrobi. Ludzi nie uczmy bo my nie nauczyciele. Wogóle laske wyłużmy. Młyn nie zna piosenek, siedzą w nim bardzo młode osoby ale czystki nie zrobisz bo... mają bilety na 12.
Ps. Westman jesteś z Prawobrzeża? podbij do mnie na GG 6251827
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 06/12/2003 14:30
mksbart - na tym forum nie można zakładać tznw. "poważnych" tematów gdzie potrzebne jest powazne traktowanie - nie pamietam kiedy ostatnio jakis temat potraktowano tu powaznie
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 06/12/2003 14:41
aviva aviva Pogoń Szczecin sie kiwa 
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 06/12/2003 14:50
to jest temat do ktorego potrzeba duuużooo wódki trza się najebać i "burze mozgow" zrobic
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 06/12/2003 21:53
> mlyn--POGONPOGONPOGON
reszta stadionu---EMKAES!!!!!!
dobre tak powinno byc mlyn Pogoń,pogon,pogon (tak jak wisla jazda jazda jazda) a reszta emkaes (tak jak wisla Biala gwiazda !!
|
|
|
|
|
Odp: JazdaJazdaJazda - 06/12/2003 21:53
> mlyn--POGONPOGONPOGON
> reszta stadionu---EMKAES!!!!!!
całkiem przyjemnie by to wyglądało moim zdaniem 
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|