| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 23/11/2003 20:11
Co do "postępów taktycznych" Baniaka - jakoś w to nie wierzę. Ten człowiek, jak się okazuje, jest niereformowalny.
A szkoda, bo bardzo w niego wierzyłem. Kiedy ludzie na niego pluli i wytykali mu miłość do Lecha, ja go broniłem. I dalej nic do niego nie mam w tej kwestii.
Niestety, z takim składem nawet klubowa sekretarka wywalczyłaby mistrzostwo jesieni. W takim razie po chuj nam BeBeto?
Ktoś wspomniał, aby jeszcze dać mu szansę w paru meczach na wiosnę. To ABSURD. Zimowy okres przygotowawczy powinien przepracować nowy trener. Jeżeli Baniak pokpi sprawę (a moim zdaniem tak to się skończy), to sprawę będzie mógł uratować tylko wybitny trener. A nie sądzę, aby ktoś taki przyszedł do Pogoni.
Tak więc, jeśli zmieniać trenera, to jak najszybciej. Wielka szkoda, że nie jestem teraz na miejscu prezesa, muszę patrzeć z boku i mieć nadzieję na dostrzeżenie przez niego konieczności zmian...
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 23/11/2003 21:14
a bebeto zostanie do konca sezonu - tego jestem pewien - tak samo jak tego ze awansujemy do I ligi - tego byłem pewien już przed sezonem - poprostu taka jest "wola" - może nie boska, ale hehe... poprostu "wola"
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 23/11/2003 21:37
> a bebeto zostanie do konca sezonu - tego jestem pewien - tak samo jak tego ze
> awansujemy do I ligi - tego byłem pewien już przed sezonem - poprostu taka jest
> "wola" - może nie boska, ale hehe... poprostu "wola" 
Dobrze wiedzieć.
A tak całkiem serio - tak sobie bajki opowiadasz, czy MW wiedzą więcej? Pytanie nr 2 - czy ta "wola" będzie działać w I lidze, czy polecimy z hukiem?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 23/11/2003 21:58
Teraz roztrenowanie !! Potem na slub do Julcimara potem szukac 2 oborncow typu wegrzyn czy wisniewski jednego napastnika typu Bugaj i jednego pomocnika zamiast kazmierczak moze byc muszalik !! A ha noi tego Cierzniaka (bramkarza) wezma jak bogus ma isc na operacje !! I wteyd PIERWSZA LIGA PIERWSZA LIGA MKS !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 23/11/2003 22:12
> zle myslisz. Chce zebysmy weszli do 1 ligi ale chodzi mi troche, ze gramy slabo!
> Bo zwyciesto z Polarem to wg mnie w takim skladzie zadna sztuka - Pogon powinna
> miec min. 45pkt po pierwszej rundzie. Mamy 32
wniosek - slabi grajki lub slaby
> trener
mój typ - zmiana trenera
czlowieku oni sa na 1 miejscu. czego ty od nich wiecej chcesz. i pierwszy raz slysze zeby trenera zmieniac zato ze jest pierwszy w tabeli
dalej nawet nieczytalem bo mi sie niechcialo czytac twoich glupot [Ostatnio edytowane przez ganja man: 2003-11-23 22:16]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 23/11/2003 23:38
> czego ty od nich wiecej chcesz. i pierwszy raz slysze zeby trenera zmieniac zato ze jest pierwszy w tabeli
To bardzo mało słyszałeś...
Nasze pierwsze miejsce nie odzwierciedla gry. Z taką grą jesteśmy mocnym średniakiem, a powinniśmy lać po dupie każdego - dzielić i rządzić.
Przyczyny problemu mogą być dwie - zły trener lub źli zawodnicy.
Ponieważ piłkarzom trudno odmówić braku zaangażowania, wina leży po stronie trenera. Skoro tak, powinien zostać zwolniony.
> 666 shawn 666 - po raz pierwszy ( chyba? ) przyznaje Ci racje.....
> (przedostatni post )
Nie wiem, czy mam się cieszyć (bo przyznałeś mi rację) czy martwić (bo czynisz to chyba pierwszy raz). 
> nie zapomnij że Baniak jedzie do Włoch(buehehe) na straż  (staż )
Niech jedzie i nie wraca. One way ticket please...
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 08:45
macie nasrane welbach. i odpierdolcie sie od baniaka!!!
slaba gra    pierdol sie. chlopaki koncza na pierwszym miejscu i to znaczy ze byli najlepsi. przed sezonem srales w gacie ze na 4 lige bedziesz chodzic a teraz niepasi ci ze maja 1 miejsce w II lidze bo dla ciebie slabo graja. idz sie lecz czlowieku.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 09:13
> Dobrze wiedzieć.
> A tak całkiem serio - tak sobie bajki opowiadasz, czy MW wiedzą więcej? Pytanie
> nr 2 - czy ta "wola" będzie działać w I lidze, czy polecimy z
> hukiem?
odp.1. MW nie wiedzą więcej, ale ja wiem swoje 
odp.2. może nie "polecimy z hukiem" ale "wola" w ekstraklasie już nie podziała 
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 10:28
Panie ganja_man, ode mnie się odpierdol. Mam prawo myśleć co mi się żywnie podoba, człowieczku. Jeżeli wszystko co dzieje się na tym świecie przyjmujesz bezkrytycznie, to znaczy że jesteś pusty jak karton po mleku.
Może i mam nasrane we łbie, nie mnie to oceniać, ale nawet to i tak jest lepsze od pustogłowia...
Iść się leczyć? W sumie masz rację, ostatnio trochę podziębiony jestem i charczę jak gruźlik... Dzięki za radę, dobry człowie(cz)ku.
Nie pozdrawiam.
-------------
Helmut --> może uchylisz rąbka tajemnicy? Słyszałem już różne teorie, między innymi taką że "Baniak ma dobre kontakty z sędziami". A może to po prostu wola szamana, zawodowego zresztą? 
Pozdro!
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ MISTRZEM JESIENI !!!!!!!!(podsumowanie) - 24/11/2003 13:16
SHAWN ma rację. Trzeba wziąć pod uwagę, że nie zawsze będziemy strzelać gole w 94 min. i nie we wszystkich meczach bedziemy mieć przewagę zawodnika. A tak kilka razy nam się szczęśliwie złożyło. Gra była słabsza niż wyniki. Teraz jest odpowiedni moment by się nad tym zastanowić i wyciągnąć wnioski. Fatalna gra na wyjazdach była kompensowana niezłymi wynikami u siebie. Teraz na Twardowskiego przyjedzie Szczaxa, Bełchatów, Radomsko, Jaga. Trudniej będzie z taką grą zdobyć tyle punktów co w tej rundzie. Dlatego musi być lepsza gra na wyjazdach. Do tego potrzeba przynajmniej jednego zawodnika do środka, który będzie grał równo i potrafił spokojnie rozegrać piłkę i przytrzymać ją trochę przy nodze. Niestety na Drumlaka nie zawsze można liczyć. Poza tym za dużo ma żółtek i jest zbyt panienkowaty. W ataku po zimie powinien lepiej grać Olo. I na niego liczyłbym bardziej niż na Bugaja, mimo że mile mnie zaskoczył. Jednak przydałby się nam taki egzekutor typu Kompała lub ew. (hehe) Frankowski. Można by też pomyśleć o Bajerze z Ruchu. Ale najważniejsza jest obrona. Tu potrzeba min. dwóch w tym szczególnie kogoś pewnego na środek. Nie może być tak, że każda wrzutka to panika i sytuacja dla przeciwnika. Nie wiem czy do tego potrzebna jest zmiana trenera. Być może Baniak sobie poradzi. Na marginesie to faktycznie jakoś tak brak mu spokoju i opanowania. Jakby piłkarze reagowali tak jak on na meczu to dostawliby po kilka czerwonych na tydzień. Nie uważam żeby miał siedzieć jak mumia, ale trzeba wiedzieć kiedy przypierd...ć a kiedy uspokoić atmosferę. Ale nie to jest najważniejsze. Ogólnie podumowując wynik i miejsce dobre, ale w perspektywie ciężka runda i trzeba się naprawdę dobrze przygotować.Pozdrawiam
|
21:37
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-