| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 19:51
Popieram Pogon ponad wszystko wlasnie ogladam mecz Wisła - Lech na c+ i nie wydaje mi sie abysmy mieli lepsza oprawe od nich ....nasz jest tragiczna jezeli popatrzymy co akorat robi wisla ...apropo race trzymaja do konca ( az sie wypala ) nie tak jak my , to plakac sie chce ....
|
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:06
ty baranie!tylko ze kibole tej jebanej wisly dostaja na oprawe 8 razy wiecej sosu niz my,wiec nie pierdol tu glupot.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:10
> ty baranie!tylko ze kibole tej jebanej wisly dostaja na oprawe 8 razy wiecej
> sosu niz my,wiec nie pierdol tu glupot.pozdro.
hehe zmieszałeś go z błociskiem i go pozdrawiasz dobre [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-22 20:25]
|
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:30
a nie moża zagadać z ptaszkiem żęby zrobił SONDE na nastepnym meczu (szkoda ze by było to dopiero w nastepnej rundzie) czy kibice zgadzaj sie na zapłaćenie złotówki wjec na oprawe za Bekdasa było chyba coś takiego albo mi sie wydaje czy juz tak propozycja była składa. Jak była to ja już nie wiem o co mu chodzi...
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:48
WFH ty sam jestes Baranem , huj mnie to boli ze oni dostaja 8 razy wiecej sosu .... to zrobcie tak zebysmy my mieli tyle samo nie mozecie z ptakiem zagadac ...takie huja gadanie a i tak sie nawet nie umywamy bo tam przynajmniej ktos dba zeby widowisko jakos wygladalo a nie pospiewacie cfe* cfe* cracovia i sie cieszycie ze sciupalisci inna ekipe....!! Jak juz Nosisz (Nosicie ) sie mianami Mlodych Wilkow to przydalo by sie jakos zapromowac nasz klub ... a nie wywiesicie jeden plakat na 100 metrow ..i wielkie widowisko ..szczerze mowiac na mecz z Zaglebiem widzialem jeden plakat na drwiach od wejscia do budynku klubowego !!!! A pozatym trudno Zaproponowac Wladzom zeby zorganizowac jakis sparing ... i z tego chocby nawet 30 % poszlo by na oprawy meczy rundy wiosennej ?? Myslicie ze jakby byl sparing np. z Widzewm , Polonia , to malo by ludzi przyszlo gdyby bilet kosztowal 2-5 zl ?? Pomyslcie nad tym ... choc mnie tyrasz to i tak cie pozdrawiam i Wszystkich MŁodych Wilków !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 23:43
... a nie
> wywiesicie jeden plakat na 100 metrow ..i wielkie widowisko ..szczerze mowiac na
> mecz z Zaglebiem widzialem jeden plakat na drwiach od wejscia do budynku
> klubowego !!!!
a na chuj ci plakaty?, co, jak ich nie bedzie to nie pojdziesz na mecz?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 12:34
A ja znowu ponarzekam.
Oprawa - EXTRA.
Ale co z tego, skoro generalnie na stadionie jest cisza?
Tak, panowie, cisza. Bo bardzo rzadko się zdarzało, żeby cały stadion darł ryja. Z 14 tys.ludzi większość przychodzi pokrytykować piłkarzy zamiast ich wspomóc dopingiem.
I to jest sygnał do wodzirejów: może wysłać na każdy sektor po 20 ludzi którzy ośmielą pozostałych do dopingu? Bo jeśli w sektorze jest 2 którzy dopingują to raz-dwa się uciszą bo nie ma odzewu.
do przemyślenia (młode wilki-do roboty).
A tak przy okazji.
Byłem świadkiem na Zagłębiu pomiaru poziomu głośności.Wygrał bezapelacyjnie sektor 12 - dochodziło do 106,5 dB (na zachodzie dopuszczalny poziom na koncertach to 105 dB)
ciekawe czy zgadniecie który sektor był najciszej? mnie to trochę zaskoczyło. (nie wchodzą w rachubę VIP-y i sektor gości )
pozdro
MAMY LIDERA ! W SZCZECINIE MAMY LIDERA ...!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 16:43
a ja leje na innych kibicow niz ci szczecinscy...... nmoim zdaniem nasza oprawa jest najlepsza w tym kraju i tyle.... to wszystko co na ten temat wam powiem...pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 17:21
to nie jest zwyczajny problem finansowy
bo co z tego ze wislacy maja ful kasy, podobno 8 razy wiecej ale laske na to klade
zaloze sie ze gdyby nasz klub zasponsorowal nam oprawe to i tak dali bysmy ciala
to co ostatnio bylo to marnotrawienie pieniedzy
nawet kasy ktora mamy nie potrafimy w pelni wykorzystac
race powinno sie trzymac do konca
a my jeszcze prosimy sie o kary od tych suk z PZPNu
taaaa, zaloze sie ze po takim wystepie to Ptak od razu sam zaproponuje swoje miliony
ma w chuj kasy ale nie bedzie placic za wybryki i na tym sie skonczy
jak nie umiemy sie bawic to nie da nam na zabawki
proste
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 17:39
oprawa jest super ale czemu tacy kurwa wierni kibice nie przyszli na mecz z zaglebiem
czemu na cracovi bylo wieciej? huj z takimi kibicami
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 22:50
Jesli chodzi o oprawy to z meczu namecz jest lepiej ..niestety .. szkoda bylo patrzec jak te wszystki race pala sie na murawie ci ktorzy rzucali sa dla mnie zwyklymi debilami ... i koniec
do tego zebysmy byli w czolowce jeszcze duzo nam brakuje .. bo same race i pirotechnika ne wystarcz .. potrzeba nam dopingu i podoba mi sie pomysl z wytslaniem na kazdy sektor po 20 osob ktore beda rozkrecac doping .. reszt ato kwestia finansow i dbrej woli .. sektorowka , plastrony itp
Ogolnie pozdrawiam wszystkich ktorzy organizuja oprawe
a jeszcze jedno nie nawidze tepakow ktorzy kometuja ludzi na boisku jakby byli jakimis expertami (moze poprowadzili by sami jakis zespol ,albo pograli?) ..poprostu przyjebalbym jednemu z drugim .. bo gowno kibicuja a sie tylko wymadrzaja i przeszkadzaj .. i jeszcze sie patrza z tymi swoimi glupimi krowimy ryjami
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 22:57
> Czy Napewno Oprawa meczy Pogoni i jej pieklo nalezy do jednych z najlepszych z
> Kraju....Po wczorajszym meczu nie bylo az tak super choc nie bylo zle
> ..oczywiscie Nic do Młodych Wilków nie mam ...i nie myslcie ze gadam a nawet ic
> w tej oprawysie nie dokladam zawsze jak jest okazsja to wrzuce pare zlotych !!!!
> Pozdro.... Co wy o tym Myślicie
|
EDD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 05/12/2003 20:46
w kwestii formalnej:
który z was robil pomiary halasu i w jaki sposob?
czy chodzi o srednia halasu na sektorze w samym meczu czy tez moze w przerwie, przed i po?
jeszcze okaze sie, ze najglosniej bylo znowu na VIPach jak wszystkie pokemony od Mariana wyly z radosci po remisie    
coraz cieplej sie robi hehe
wiosna w koncu niedlugo 
pozdrawiam wszystkich
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
-
|