Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Mam Pewne Wątpliwosci.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bleble
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8116 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 19:51
Popieram Pogon ponad wszystko wlasnie ogladam mecz Wisła - Lech na c+ i nie wydaje mi sie abysmy mieli lepsza oprawe od nich ....nasz jest tragiczna jezeli popatrzymy co akorat robi wisla ...apropo race trzymaja do konca ( az sie wypala ) nie tak jak my , to plakac sie chce ....

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:06
ty baranie!tylko ze kibole tej jebanej wisly dostaja na oprawe 8 razy wiecej sosu niz my,wiec nie pierdol tu glupot.pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:10
> ty baranie!tylko ze kibole tej jebanej wisly dostaja na oprawe 8 razy wiecej
> sosu niz my,wiec nie pierdol tu glupot.pozdro.

hehe zmieszałeś go z błociskiem i go pozdrawiasz :D dobre :D [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-22 20:25]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:30
a nie moża zagadać z ptaszkiem żęby zrobił SONDE na nastepnym meczu (szkoda ze by było to dopiero w nastepnej rundzie) czy kibice zgadzaj sie na zapłaćenie złotówki wjec na oprawe za Bekdasa było chyba coś takiego albo mi sie wydaje :D czy juz tak propozycja była składa. Jak była to ja już nie wiem o co mu chodzi...:(

Z daleka nie będzie widać.
bleble
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:48
WFH ty sam jestes Baranem , huj mnie to boli ze oni dostaja 8 razy wiecej sosu .... to zrobcie tak zebysmy my mieli tyle samo nie mozecie z ptakiem zagadac ...takie huja gadanie a i tak sie nawet nie umywamy bo tam przynajmniej ktos dba zeby widowisko jakos wygladalo a nie pospiewacie cfe* cfe* cracovia i sie cieszycie ze sciupalisci inna ekipe....!! Jak juz Nosisz (Nosicie ) sie mianami Mlodych Wilkow to przydalo by sie jakos zapromowac nasz klub ... a nie wywiesicie jeden plakat na 100 metrow ..i wielkie widowisko ..szczerze mowiac na mecz z Zaglebiem widzialem jeden plakat na drwiach od wejscia do budynku klubowego !!!! A pozatym trudno Zaproponowac Wladzom zeby zorganizowac jakis sparing ... i z tego chocby nawet 30 % poszlo by na oprawy meczy rundy wiosennej ?? Myslicie ze jakby byl sparing np. z Widzewm , Polonia , to malo by ludzi przyszlo gdyby bilet kosztowal 2-5 zl ?? Pomyslcie nad tym ... choc mnie tyrasz to i tak cie pozdrawiam i Wszystkich MŁodych Wilków !!!!!!!

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 20:53
bleble ale ja nie jestem z Mlodych Wilkow:)wiec niemam tu zadnego interesu.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 22:02
he he , o wilku mowa a wilk tu: )

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 22/11/2003 23:43
... a nie
> wywiesicie jeden plakat na 100 metrow ..i wielkie widowisko ..szczerze mowiac na
> mecz z Zaglebiem widzialem jeden plakat na drwiach od wejscia do budynku
> klubowego !!!!

a na chuj ci plakaty?, co, jak ich nie bedzie to nie pojdziesz na mecz?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
vitos
Kibic
Na forum od 8715 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 12:34
A ja znowu ponarzekam.
Oprawa - EXTRA.
Ale co z tego, skoro generalnie na stadionie jest cisza?
Tak, panowie, cisza. Bo bardzo rzadko się zdarzało, żeby cały stadion darł ryja. Z 14 tys.ludzi większość przychodzi pokrytykować piłkarzy zamiast ich wspomóc dopingiem.
I to jest sygnał do wodzirejów: może wysłać na każdy sektor po 20 ludzi którzy ośmielą pozostałych do dopingu? Bo jeśli w sektorze jest 2 którzy dopingują to raz-dwa się uciszą bo nie ma odzewu.
do przemyślenia (młode wilki-do roboty).
A tak przy okazji.
Byłem świadkiem na Zagłębiu pomiaru poziomu głośności.Wygrał bezapelacyjnie sektor 12 - dochodziło do 106,5 dB (na zachodzie dopuszczalny poziom na koncertach to 105 dB)
ciekawe czy zgadniecie który sektor był najciszej? mnie to trochę zaskoczyło. (nie wchodzą w rachubę VIP-y i sektor gości ;) )
pozdro
MAMY LIDERA ! W SZCZECINIE MAMY LIDERA ...!

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 16:43
a ja leje na innych kibicow niz ci szczecinscy...... nmoim zdaniem nasza oprawa jest najlepsza w tym kraju i tyle.... to wszystko co na ten temat wam powiem...pozdro

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 17:21
to nie jest zwyczajny problem finansowy

bo co z tego ze wislacy maja ful kasy, podobno 8 razy wiecej ale laske na to klade

zaloze sie ze gdyby nasz klub zasponsorowal nam oprawe to i tak dali bysmy ciala

to co ostatnio bylo to marnotrawienie pieniedzy

nawet kasy ktora mamy nie potrafimy w pelni wykorzystac

race powinno sie trzymac do konca

a my jeszcze prosimy sie o kary od tych suk z PZPNu

taaaa, zaloze sie ze po takim wystepie to Ptak od razu sam zaproponuje swoje miliony

ma w chuj kasy ale nie bedzie placic za wybryki i na tym sie skonczy

jak nie umiemy sie bawic to nie da nam na zabawki

proste

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
krls
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 17:39
oprawa jest super ale czemu tacy kurwa wierni kibice nie przyszli na mecz z zaglebiem
czemu na cracovi bylo wieciej? huj z takimi kibicami

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 17:43
zenuś nie zadawaj takich glupich pytan.

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 18:42
> ciekawe czy zgadniecie który sektor był najciszej?

Pewnie 9/10...

laik
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 22:50
Jesli chodzi o oprawy to z meczu namecz jest lepiej ..niestety .. szkoda bylo patrzec jak te wszystki race pala sie na murawie :( ci ktorzy rzucali sa dla mnie zwyklymi debilami ... i koniec
do tego zebysmy byli w czolowce jeszcze duzo nam brakuje .. bo same race i pirotechnika ne wystarcz .. potrzeba nam dopingu i podoba mi sie pomysl z wytslaniem na kazdy sektor po 20 osob ktore beda rozkrecac doping .. reszt ato kwestia finansow i dbrej woli .. sektorowka , plastrony itp

Ogolnie pozdrawiam wszystkich ktorzy organizuja oprawe

a jeszcze jedno nie nawidze tepakow ktorzy kometuja ludzi na boisku jakby byli jakimis expertami (moze poprowadzili by sami jakis zespol ,albo pograli?) ..poprostu przyjebalbym jednemu z drugim .. bo gowno kibicuja a sie tylko wymadrzaja i przeszkadzaj .. i jeszcze sie patrza z tymi swoimi glupimi krowimy ryjami

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
PIOTREK47
Kibic
Na forum od 8094 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 24/11/2003 22:57
> Czy Napewno Oprawa meczy Pogoni i jej pieklo nalezy do jednych z najlepszych z
> Kraju....Po wczorajszym meczu nie bylo az tak super choc nie bylo zle
> ..oczywiscie Nic do Młodych Wilków nie mam ...i nie myslcie ze gadam a nawet ic
> w tej oprawysie nie dokladam zawsze jak jest okazsja to wrzuce pare zlotych !!!!
> Pozdro.... Co wy o tym Myślicie ???

EDD
vitos
Kibic
Na forum od 8715 dni

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 04/12/2003 17:12
> > ciekawe czy zgadniecie który sektor był najciszej?

Pewnie 9/10...

w kwestii formalnej : najciszej było w sektorze 4 następnie 5

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Mam Pewne Wątpliwosci.... - 05/12/2003 20:46
w kwestii formalnej:

który z was robil pomiary halasu i w jaki sposob?

czy chodzi o srednia halasu na sektorze w samym meczu czy tez moze w przerwie, przed i po?

jeszcze okaze sie, ze najglosniej bylo znowu na VIPach jak wszystkie pokemony od Mariana wyly z radosci po remisie :D:D:D:D

coraz cieplej sie robi hehe
wiosna w koncu niedlugo ;)

pozdrawiam wszystkich

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768950162 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005