| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 00:06
Sędzia był z wielkopolski , a co do bójki miedzy kibicami na 12 to poprostu żenada . Nie któzy kibice to idioci i kretyni zero mózgu tylko do kibiców swojej druzyny fikają a jezeli chodzi o inne kluby np:arka , lech to spie...... gdzie sie da (kozaki za 5 zł) . A co do oprawy to była zajebista.Mecz momentami b.dobry tylko szkoda przespanej 1 połowy.Pozdro!!!!!! POGOŃ NAS JEDNOCZY
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 02:39
Za duzo gwiazdorstwa, za malo gry zespolowej, kazdy sam probowal strzelic bramke, a jak juz byly podania to niecelne. Szkoda, ze nie mozna glosowac na bramkarza zaglebia, jako na pilkarza meczu. Tylko dzieki niemu bylo dzisiaj wesolo (i to jak). Bramka powinna sie liczyc, zlapal pilke za linia (i tak cud, ze zlapal).
|
Alx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 09:26
>nie chodźcie na sektor nr 8 !! SAME PIKNIKI
racaja ekil ja raz byłem na 7 i więcej nie pójde, wracajęc do tematu ciekaw jestem czy sędzia sprzedał mecz czy go w domu przez całe życie bili i teraz się odgrywa no i jeszcze gratulacje za zajebistą grę dla Łabińskiego, i Andruszczaka, kto był na 5 mógł usłyszeć jak się tam chwaliło ich grę pozdro dla wszystkich z 5 sektoru
ps. nie wiecie co się stało z tym gościem co chyba jeszcze przed rozpoczęciem meczu został wypuszczony przez wejście ewakuacyjne?? złamał noge czy co?
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 09:37
> kaczorowski i kułkiewicz, dzis w soho dobrze sie bawili, do ponad 4 rano... a
> mecz remis i zenada!
Zgadzam sie pierwsza połowa była wrecz tragiczna w drugiej cos juz sie działo.Dobrze ze to juz koniec rundy,mam nadzieje ze w przerwie zimowej dojdzie do jakichs transferow
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 10:52
nie no mecz pod względem kibicowskim był naprawde zajebisty. jak jeszcze na początku cały stadion zaczął się dżeć z 12 to myślaelm, ze bedzie bez kitu jazdeczka. ale poźniej troche siadło ale i było tak zajebiscie. wogóle co pały odwalały w 7. w pierwszym tramawaju wywaliły połowe wagonu. w drugim bo tam akurat się zmieściłem tak samo.wchodzą do tramwaju i wywalają nie wiadomo czemu połowe wiary.przesada ale ogólnie jakby portowcy wygrali mecz to byłoby naprawde dobre zakończenie rundy.no ale trudno się mówi
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 10:59
Na meczu był doping raczej mierny, ale za to oprawa 1-wsza klasa i Polska zobaczyla jak sie bawi MKS!!!! szkoda tej niuznanej bramki ale z 12 sektora patrzac byla bramka no ale wiadomo...sedzia pyra!!!!!!! pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 12:34
> A potem ludzie narzekaja ze coraz mniej ludzi na mecz przychodzi, ze jacys
> niewierni czy cos... to mam pytanie do tych kolesi z "12" co to w 5 na jednego
> sie rzucaja i do tych z placu rodla (szczegolow nie znam)
a skąd ci wiadomo o placu rodła byłeś tam przypadkiem i czy chodzi o tą mała bójke... ok 4 w nocy
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 12:53
Hehe ludziska kumpel mówił mi że byłem w Canal + hehe akurat w czasie przerwy kiedy leciało I will survive i szaliczkiem machałem i mówiłże zajebiście wyglądała oprawa w TV !!
Pozdro dla Pikników z 8 !! Co to za kibic który nie kibicuje tylko przychodzi posiedzieć !!
Oto jak można poznać piknika....kocyk kiełbaska.....wódeczka....po 40 [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-22 12:54]
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 12:58
w c+ pokazali benzdaijnie oprawe !!! niepokazli serpentyn wolge jak byly race nic niepokazali jak byly zimne ognie tez , na koncu ale to chwlek tylko fajerwerki !! ale w tv to nieto co na stadionie atmosfera nie ta , na stadionie jak bylem to super jak (prawie) cal ystadion spiewal w potem zaszedlem do chaty i ogladalem meczyka to juz nieto !! a ekil ja wygladsz ?? [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-11-22 12:59]
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:02
Az mi niedobrze...Czlowieku, wez zastanow sie nad sensem tego co piszesz...Pikniki, pikniki, pikniki caly czas tylko pikniki, zazdroscisz im czy co? A sory, ze zapytam, kim ty jestes? Hoolsem, Ultrasem? Prawdziwym Kibicem? i jak mozesz przytocz sobie zajebiste haslo z flagi MW (Pogon Nas Jednoczy) i przeczytaj jeszcze raz swoj post...Ja tez siedzialem na 8 i jakos nie narzekam....To Odpowiedz do POstu Ekila [Ostatnio edytowane przez GaNdAlF: 2003-11-22 13:02]
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:05
GaNdAlF gdzie siedziałeś na środku czy na dole ?? bo u góry na środku to same ofiary siedziały co tylko pić przyszły kiełbaski jeść i na kocyku posiedzieć więc nie wchodź mi tu z takimi tekstami co !! Bo wolałbym żeby na mecze przychodziło po 12-13 tyś. kibiców niż 15-16 wtym 2-3 pikników !! zastanów się co piszesz !!
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:08
> GaNdAlF gdzie siedziałeś na środku czy na dole ?? bo u góry na środku to same
> ofiary siedziały co tylko pić przyszły kiełbaski jeść i na kocyku posiedzieć
> więc nie wchodź mi tu z takimi tekstami co !! Bo wolałbym żeby na mecze
> przychodziło po 12-13 tyś. kibiców niż 15-16 wtym 2-3 pikników !! zastanów
> się co piszesz !!
Siedzialem na Srodku...Dlaczego nazywasz tych ludzi ofiarami? Oni przyszli obejrzec mecz, zjesc kielbaske, wypic wodeczke..Maja do tego prawo, a ty nie masz prawa ich obrazac, bo nie masz o nich zielonego pojecia? Znasz ich wszystkich? Watpie...Wiec to ty zastanow sie co piszesz...
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:11
Kibicowałeś Pogoni ?? Jeżeli nie topo co przychodzisz na mecze bo od takich jak ty to sie niedobrze robi ludziom !! nie tylko mi !! bo jeżeli chciałeś sobie mecz obejrzeć to mogłeś isc do jakiegoś pubu gdzie mają C+ i tam sobie pooglądać !!
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:13
> Kibicowałeś Pogoni ?? Jeżeli nie topo co przychodzisz na mecze bo od takich jak
> ty to sie niedobrze robi ludziom !! nie tylko mi !! bo jeżeli chciałeś sobie
> mecz obejrzeć to mogłeś isc do jakiegoś pubu gdzie mają C+ i tam sobie pooglądać
> !!
Kibicuje Pogoni...
Czytanie ze zrozumieniem, pierwsza klasa podstawowki...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|