| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 15:49
Rush czyżbyśmy jechali tym samym autokarem?
Najebali mi,ja spierdalam 
[Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2003-11-16 15:51] [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2003-11-16 23:14]
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 15:53
Wyjazd zajebisty..hehe,ale tylko ze wzgledu na ekipe mojego auta(Cale zycie z wariatami)...No coz,kierowca(zmiennik),nawet prawka nie mial .Tak kombinowalismy na trasie,ze z autokarem wymijalismy sie z 10 razy...no i o 6 w domu .W sumie za specjalnych przygod nie mielismy ...
Wyjazd oceniam krotko... A PIKNIK TRWA !
No i koniec w tym sezonie...Patyk on tour !!!
ps.ale sobie przynajmniej pogadalem z ... [Ostatnio edytowane przez Patyk84: 2003-11-16 15:58]
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 16:20
Wyjazd, poprostu jeden z wielu. Kurwa zacznijmy coś tworzyć. Jedyny plus to liczba. Pozdro dla wariatów z Passata i reszty kumatych a także dla ekipy z Trabanta Pozdro
PS. sikać mi sie chce
[Ostatnio edytowane przez mksbart: 2003-11-16 17:09] [Ostatnio edytowane przez mksbart: 2003-11-16 17:13]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 17:15
Ekipa z Trabanta pozdrawia.
Ogolnie przejazd bez atrakcji.
Jako jedyni pojechalismy przez centrum Poznania, oczywiscie z barwami.Jakims cudem nie doszlo do zniszczenia maszyny Nikt nie byl chetny do mordobicia.
Pozniej tez spokojnie.W Szczytnikach na stacji nie obylo sie bez promocji 
Pozdro dla kolesia, ktory wyniosl tego wielkiego misia.Trzeba bylo nie oddawac I tak by go nie zabrali sila Troche nabrudzilismy na tej stacji i chyba dlatego w drodze powrotnej zatarasowali tam wjazd i z 10 radiowozow stalo.
Pozniej postoj w restauracji kilka kilometrow za Pleszewem.Kilka aut tam podjechalo.Jeszcze pozniej kilka innych sie krecilo i zagladali non stop,ale za duzo naszych bylo i sobie pojechali.
Pozniej juz spokoj.Dalej nie pamietam bo zasnalem kolo Poznania 
Pozdrowienia dla ekipy z VW Passata ,zoltego busa i Renault na holenderskich blachach 
Doping slabo i nierowno Mniej pic panowie nastepnym razem 
Brawo dla Mariusza Kurasa i Leszka Pokladowskiego, ktorzy podeszli do nas po meczu 
Sam mecz slaby i nudny - nie ma co pisac.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 17:31
Wyjazd jak wyjazd szkoda,ze bez zadnych atrakcji pozameczowych.Jednak moim zdaniem lepiej bylo w Bialymstoku! pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 18:25
> aha no i oczywiscie jeszcze pozdro dla VW Passata i dla trananta (cud ze
> dojechal) od zoltego busa.... 
ps. zdjecia z wyjazdu na stronie dostepne
> juz Nie cud tylko normalne byliśmy jako pierwsi w Szczytnikach czy jak im tam. Pozdro dla ekipy z passata " Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Pogoń gra" dla żółtego busa z zaszybkim kiero
|
Pierwsza liga pierwsza liga Mks
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 18:28
kiero wariat dobrze czulem ze policja predzej czy pozniej schaltuje nas za predkosc haha
ps. tam jak stalismy na stacji kolo poznania, to bylismy my zolty bus i trabant + jakies auto, to wlasnie passat ? jest tutaj ktos z niego ? 
pozdro dla Was!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 20:57
Jaruzelski 
Co chcecie od chlopaka 
Dobrze cwaniakowal 
- "Ejj kurwa Jaruzelski, nie zuj tak tej gumy,bo za duze miesnie na twarzy bedzie mial!!"
-"Ejj co Ty pierdolisz on od 3 dni ta sama zuje"
P.S. A czemu Trabant mial nie dojechac ??
|
1948
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 21:55
Wyjazd zajebisty a nasze Tramborghini to całkowita przesada 1000 km w cztery osoby w trabancie jesteśmy nienormalni ale udało się pozdro da reszty Ficiu widzimy się na Zagłębiu!!!
|
Pierwsza liga pierwsza liga Mks
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 21:59
> Wyjazd zajebisty a nasze Tramborghini to całkowita przesada 1000 km w cztery
> osoby w trabancie jesteśmy nienormalni ale udało się pozdro da reszty Ficiu
> widzimy się na Zagłębiu!!!
__________________________________________________________________________________
Aaaa to ja już wiem przez kogo tak wolno jechaliście ;-) jak wyjechaliśmy ze Szczecina o 11 to jeszcze dogoniliśmy kolumne 
Pozdrowienia dla ekipy z trabanta :-)
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 22:44
> Ekipa z Trabanta pozdrawia.
Ogolnie przejazd bez atrakcji.
Jako jedyni
> pojechalismy przez centrum Poznania, oczywiscie z barwami.Jakims cudem nie
> doszlo do zniszczenia maszyny Nikt nie byl chetny do mordobicia.
Przypominasz mi kogoś z ekipy przodu autokaru? 
Dobrze ze jakimś cudem nie doszło do zniszczenia maszyny.. bo poszłoby, że POGOŃ wyłapała w poznaniu,a faktycznie byłyby to 4 osoby Ale to tak na marginesie.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 16/11/2003 22:45
no coz zolty bus robi sie slawny Pozdro jeszcze dla kontiego i wariatow obecnych rowniez w zlotym busie Junn ciebie tez pozdrowie chociaz dzis pilismy borwarka
|
,,Vi är överallt,,- POGON
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|