Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bosman ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malolat_ps
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8276 dni

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 15:48
ja nie pamietam kiedy zaczolem pic, bylem za mlody zeby pamietac.... hehe

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 15:49
Bosman Czerwony niezwyciezony !! :)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 15:51
no to jak jest właścielem calsberg to można zrobić by z bosmana 3 grosze szły, z okcoimów po 1-2 groszachi calsberg tak samo kak okocim:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 16:47
TRZEBA TEN TEMAT NAGLOSNIC W MEDIACH !!!!!!!!!

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 17:24
> TRZEBA TEN TEMAT NAGLOSNIC W MEDIACH !!!!!!!!!

spokój sie :) to tak nie działa. tu poprostu trzeba się dobrze przygotować marytorycznie umówić się na pare spotkań z róznymi firmami i wygłosić im mowę która powali ich na kolana. Przedstawić wszelkie argumenty jakie przemawiają za tym żeby ulokować właśnie w ten sposób swoje pieniądze, przedstawić im wszystkie korzyści jakie mogą płynąć z takiej współpracy, a nie wysyłać mejle do tvn-u ;)wszystko w swoim czasie...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 19:39
Przeczytałem na onecie.pl że Wisła Kraków otworzyła profesjonalny sklep z pamiątkami. A czy nie dało by się w Szczecinie utowrzyć takiego sklepu w centrum ??wiadomo co za tym idzie..korzyści finasowe dla klubu:)

borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Bosman ... - 14/11/2003 20:00
Hehehe...widze ze wystarczylo zalozyc temat o piwie a juz pijak Dudziu sie obudzil:D a moze zrobimy tak jak Polsat? Bedziemy brac po groszu z papieru toaletowego, Kondomow itd.?:P nie no a tak na serio to wydaje mi sie ze jakby Bosman byl zainteresowany to sami by wyszli z taka propozycja..a skoro jestesmy przy wieku..ja zaczolem pic w wieku..hmm..11-12 lat i jakos jeszcze zyje:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
jacho
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 08:14
Moim zdaniem Ptaszek nie zgodzi się na układ 3 grosze na stadion, bo reklamy z piwa są najbardziej opłacalne i będzie chciał mieć pieniądze w kieszeni a nie inwestować w czyjś stadion(Paprykana nie jest jego rodowitym gniazdkiem a on nie jest Gryusikiem i może w każdej chwili odlecięć jak gruncików nie dostanie]

Moja jedyna miłość SZCZECINSKI MKS!!!!!!!!!!!!
AMEN!!!!!!!!!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 08:25
> Moim zdaniem Ptaszek nie zgodzi się na układ 3 grosze na stadion, bo reklamy z
> piwa są najbardziej opłacalne i będzie chciał mieć pieniądze w kieszeni a nie
> inwestować w czyjś stadion(Paprykana nie jest jego rodowitym gniazdkiem a on nie

a kto powiedział że ptak będzie miał coś do gadania w tym temacie ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 12:37
> Moim zdaniem Ptaszek nie zgodzi się na układ 3 grosze na stadion, bo reklamy z
> piwa są najbardziej opłacalne i będzie chciał mieć pieniądze w kieszeni a nie
> inwestować w czyjś stadion(Paprykana nie jest jego rodowitym gniazdkiem a on nie

wydaje mi się, że Ptak by się zgodzł.. w koncu jest to jakaś pomoc finasowa na Pogoni i ja nie widze problemu dlaczego miał by się nie zgadzać:)

Krzyys
Kibic
Na forum od 8110 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 14:01
jak uwas wypali to moze sprubujemy unas z krolewskimi !!! niech browary sie wykaza!!!

Legia Pogoń dwa bratanki!!
Ziutek
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 15:50
tak sobie mysle: jest Bosman Full, Specjal, to czemu nie moglby byc trzeci - Pogoń, wiem ze to raczej niemozliwe, ale moze ten uklad bylby dobry - browar nie musi placic za znak MKS Pogon Szczecin, w zamian za np. 5 groszy wlasnie z tego "gatunku" piwa

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 19:08
ZIUTEK EXTRA POMSYL !!!

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 19:13
taaaa super pomysł. bartollo ty lepiej za koszulki zapłać!

KMT
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 19:29
> tak sobie mysle: jest Bosman Full, Specjal, to czemu nie moglby byc trzeci -
> Pogoń, wiem ze to raczej niemozliwe, ale moze ten uklad bylby dobry - browar nie
> musi placic za znak MKS Pogon Szczecin, w zamian za np. 5 groszy wlasnie z tego
> "gatunku" piwa
Pomysł rewelacyjny ale czy realny?Co na to powie bosman?

Bądz dumny z tego kim jesteś...
eFeM
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 20:39
> A co w wieku 16 lat piwa nie mozna pic ja juz pilem od 13 i jakos sie nie
> zdemoralizowalem :)

Święte słowa ja mam 13 lat i chętnie sobie popijam. Bo nikt od piwa chyba jeszcze nie umarł!

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 21:21
> taaaa super pomysł. bartollo ty lepiej za koszulki zapłać!

helmut przeciez juz ci na GG mowilem ze sie jednak wycofuje i nieche tych koszulek !!

Borys
Kibic
Na forum od 8133 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 22:13
> masz 16 lat i sie za piwo chwytasz?!?!
Ja przeważnie chwytam sie nalewki :D chociaż po mczu zawsze tradcyjny Bosman z kumplami :D :D :D :D

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 22:22
> masz 16 lat i sie za piwo chwytasz?!?!

Hmm ja mam trochę inne zdanie na ten temat. Teraz jestem w liceum i widzę , że ci którzy w wieku 14 lub 15 lat nie popijali piwka to są strasznie nie obyci z alkoholem. Więc nie wiem czy powinno się zaczynać pić piwo w wieku 18 lat...

God, I'm glad I'm not me.
avelyn
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Bosman ... - 19/11/2003 23:52
bozeee wszedzie tylko o piciu!!! na forum mojego L.O tez;]
piwo to jest napoj energetyczny:D najlepsze sa wina w cenie powyzej 8 zloty:P
Judas Priest- breaking the law!!!!!

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768957341 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005