Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Dzis trening przy jupiterach!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W F H
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 17:40
gowniarze hehehe koneser futbolu sie znalazl:)jak tobie ganja man sie cos nie podoba to wypierdalaj smieciu!!kurwa znalazl sie wielki kibic w dupe jebany!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 17:43
czekam(y) niewiem az nam(mi) ryj obijesz pajacyku!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8151 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 17:49
idzcie sie jebac male pekle szkoda czasu nawas. wy kurwa jestescie wielcy kibice co po 15 lat maja.

pils
Kibic
Na forum od 8508 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 18:45
ej gandzia o co ty walczysz wogole ?
na chuj sie napinasz i wyzywasz ludzi od qrew
cos ci nie pasi to powiedz im to prosto w oczy a nie zbijasz smietane przed monitorem i udajesz Bog wie kogo
i nie pal juz wiecej tego scierwa bo podstawowki nie skonczysz
pzdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2003-11-04 18:46]

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8151 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 18:52
> ej gandzia o co ty walczysz wogole ?
na chuj sie napinasz i wyzywasz ludzi od
> qrew
cos ci nie pasi to powiedz im to prosto w oczy a nie zbijasz smietane
> przed monitorem i udajesz Bog wie kogo
i nie pal juz wiecej tego scierwa bo
> podstawowki nie skonczysz
pzdr

podstawowke to skonczylem jakies 10 lat temu. i niewyzywam ludzi tylko jakis kretynow. i o nic niewalcze tylko poprostu mnie wkurwia jak jeden szczeniak z drugim uwaza sie za chuj wie kogo i wiezdza na baniaka chuj wie zaco.

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 20:47
moze i skonczyles podstawowke 10 lat temu ale mam to w dupie.jestes dla mnie zwyklym fiutkiem na ktorego moge nasrac!a jak bys chcial wiedzie to mam 18lat,czyli pomyliles sie o 3 lata:)

darmix
Kibic
Na forum od 8365 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:04
W F H gratuluje jak 18 masz to idz na piwo i uwazaj zeby na ciebie nie nasrali przypadkiem

SZTANY GLANY
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:30
dobra bede uwazal:)ale ty bys mogl sie ruszyc gdzies na wyjazd a nie pierdolisz tylko....
a jak chcesz ganja man to mozemy sie ustawic na meczu z podbeskidziem to pokazesz czego sie nauczyles w podstawowce!!!!!!!!!!!!!!!!!czekam!!!!!!!!!!

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:49
stykacie mi
juz chuj klade na wasze bluzgi kazdy ma prawo sie zdenerwowac ale zeby sie napierdalac przez Bebeto?
z tego co wiem to kasa zawsze rzadzila swiatem a ostatnio i pilka nozna
trener nie rozni sie od pilkarza i pojdzie tam gdzie wieksza kasa i lepsze warunki sportowe
nikt nie musi kochac BB ale chociaz troche szacunku sie nalezy
juz nie pamietacie jak bylo przed sezonem?
jak wszyscy w kraju sie nabijali z naszego klubu, jak Pogon byla skazana na degradacje
najpierw druzyna nie miala trenera a potem klub nie mial zespolu tylko jakichs tam pilkarzy
chyba nikt nie zaprzeczy, ze to co teraz mamy szczescie doswiadczac na Twardowskiego to robota wlasnie Baniaka
w ogole to dziwie sie takim glosom ale co tam
mozecie sobie gadac pod nosem, ze cos wam nie pasa, a w sobote i tak bedziecie huczec na trybunach
pamietajcie, ze lecie mogla sie tutaj pojawic jakas hiena, sep na kase
przypomijcie sobie pekowskiego i jego zaslugi [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-04 21:50]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:51
Ja pierdole poco stwarzać takie jazdy każdy ma prawo do swoich poglądów a wy mówie do mały_ps i WHF jesteście chyba bardzo ograniczeni i nie tolerancyjni ja moge lubić Baniaka i gówno ci do tego a mi gówno do tego że ty go nie lubisz trzeba uszanować czyjeś poglądy a nie odrazu mówić że jak ktoś lubi Baniaka to niech idzie mu loda zrobić!!!Jesteście żałośni!!!!!! [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-04 21:54]

Bo jest paru ludzi... Piraci
darmix
Kibic
Na forum od 8365 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:52
teraz juz nie wiem czy kiedykolwiek na jakis wyjazd pojade i wogole boje sie juz nawet na Twardowskiego isc tak sie wystraszylem :) poinformuj mnie WFH laskawie jesli nie bedziesz mial ochoty isc na jakis mecz wtedy ja sie wybiore ok? bo naprawde nie chcialbym w pizde dostac dzieki z gory za odp.:)

SZTANY GLANY
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:01
> "Najlepsi kibice w Polsce są w Poznaniu"

Hilek, jak sobie poczytasz te posty to znajdziesz odpowiedz
mysle w poznaniu kibole lecha nie ladowaliby sie na meczu z powodu BB
ale Szczecin to co innego

przykre ale prawdziwe...

zupelny brak tolerancji [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-04 22:02]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:05
pierw trzeba zaczac jezdzic na wyjazdy zeby sie bac,zrozum to chlopaku.pzdr.:)

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:08
ale spoko Stargard sie zbliza wielkimi krokami wiec chyba zaliczysz swoj pierwszy wyjazd:)

darmix
Kibic
Na forum od 8365 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:08
w Dobrzanach bylem czlowieku co to byl za wyjazd :) czterech nas bylo a atmosfera jak na san siro :)

SZTANY GLANY
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:10
acha no i jeszcze jedno!!!!!!!!!chlopaki nie wyzywajcie Baniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!nunu!!!!
pzdr.
JEBAC BANIAK,BUGAJA I MATLAKA!!!!!!!!!!!

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:12
... no to juz drugi bedzie:)starasz sie chlopaku:)

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:13
> ale spoko Stargard sie zbliza wielkimi krokami wiec chyba zaliczysz swoj
> pierwszy wyjazd:)

jak myslisz ze bilet na ten mecz tak latwo dostaniesz to sie obudz i zacznij dzialac

i skonczcie juz to gadanie bo jest nie na temat

powinni chyba zalozyc osobny dzial pod nazwa PROWOKACJE :-)

darmix
Kibic
Na forum od 8365 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:13
szkoda slow widze ze nic sie juz zrobic nie da za pozno dla chlopaka zmarnowal sobie zycie:)
pozdro.:)

SZTANY GLANY
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:16
> > ale spoko Stargard sie zbliza wielkimi krokami wiec chyba zaliczysz swoj
> pierwszy wyjazd:)

jak myslisz ze bilet na ten mecz tak latwo dostaniesz to
> sie obudz i zacznij dzialac

a kto mowi ,ze trzeba bedzie bilet jakis kupowac??????!!!!!!!!!
chociarz nie sorry w gliwicach kupilem,ale ostatni raz to nie pamietam kiedy na wyjezdzie kupilem bilet,chyba na łks-ie w lodzi albo w opocznie nie pamietam.pzdr.

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768957336 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005