| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 17:40
gowniarze hehehe koneser futbolu sie znalazl jak tobie ganja man sie cos nie podoba to wypierdalaj smieciu!!kurwa znalazl sie wielki kibic w dupe jebany!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 18:45
ej gandzia o co ty walczysz wogole ?
na chuj sie napinasz i wyzywasz ludzi od qrew
cos ci nie pasi to powiedz im to prosto w oczy a nie zbijasz smietane przed monitorem i udajesz Bog wie kogo
i nie pal juz wiecej tego scierwa bo podstawowki nie skonczysz
pzdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2003-11-04 18:46]
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 18:52
> ej gandzia o co ty walczysz wogole ?
na chuj sie napinasz i wyzywasz ludzi od
> qrew
cos ci nie pasi to powiedz im to prosto w oczy a nie zbijasz smietane
> przed monitorem i udajesz Bog wie kogo
i nie pal juz wiecej tego scierwa bo
> podstawowki nie skonczysz
pzdr
podstawowke to skonczylem jakies 10 lat temu. i niewyzywam ludzi tylko jakis kretynow. i o nic niewalcze tylko poprostu mnie wkurwia jak jeden szczeniak z drugim uwaza sie za chuj wie kogo i wiezdza na baniaka chuj wie zaco.
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 20:47
moze i skonczyles podstawowke 10 lat temu ale mam to w dupie.jestes dla mnie zwyklym fiutkiem na ktorego moge nasrac!a jak bys chcial wiedzie to mam 18lat,czyli pomyliles sie o 3 lata
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:30
dobra bede uwazal ale ty bys mogl sie ruszyc gdzies na wyjazd a nie pierdolisz tylko....
a jak chcesz ganja man to mozemy sie ustawic na meczu z podbeskidziem to pokazesz czego sie nauczyles w podstawowce!!!!!!!!!!!!!!!!!czekam!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:49
stykacie mi
juz chuj klade na wasze bluzgi kazdy ma prawo sie zdenerwowac ale zeby sie napierdalac przez Bebeto?
z tego co wiem to kasa zawsze rzadzila swiatem a ostatnio i pilka nozna
trener nie rozni sie od pilkarza i pojdzie tam gdzie wieksza kasa i lepsze warunki sportowe
nikt nie musi kochac BB ale chociaz troche szacunku sie nalezy
juz nie pamietacie jak bylo przed sezonem?
jak wszyscy w kraju sie nabijali z naszego klubu, jak Pogon byla skazana na degradacje
najpierw druzyna nie miala trenera a potem klub nie mial zespolu tylko jakichs tam pilkarzy
chyba nikt nie zaprzeczy, ze to co teraz mamy szczescie doswiadczac na Twardowskiego to robota wlasnie Baniaka
w ogole to dziwie sie takim glosom ale co tam
mozecie sobie gadac pod nosem, ze cos wam nie pasa, a w sobote i tak bedziecie huczec na trybunach
pamietajcie, ze lecie mogla sie tutaj pojawic jakas hiena, sep na kase
przypomijcie sobie pekowskiego i jego zaslugi [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-04 21:50]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:51
Ja pierdole poco stwarzać takie jazdy każdy ma prawo do swoich poglądów a wy mówie do mały_ps i WHF jesteście chyba bardzo ograniczeni i nie tolerancyjni ja moge lubić Baniaka i gówno ci do tego a mi gówno do tego że ty go nie lubisz trzeba uszanować czyjeś poglądy a nie odrazu mówić że jak ktoś lubi Baniaka to niech idzie mu loda zrobić!!!Jesteście żałośni!!!!!! [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-04 21:54]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 21:52
teraz juz nie wiem czy kiedykolwiek na jakis wyjazd pojade i wogole boje sie juz nawet na Twardowskiego isc tak sie wystraszylem poinformuj mnie WFH laskawie jesli nie bedziesz mial ochoty isc na jakis mecz wtedy ja sie wybiore ok? bo naprawde nie chcialbym w pizde dostac dzieki z gory za odp.
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:01
> "Najlepsi kibice w Polsce są w Poznaniu"
Hilek, jak sobie poczytasz te posty to znajdziesz odpowiedz
mysle w poznaniu kibole lecha nie ladowaliby sie na meczu z powodu BB
ale Szczecin to co innego
przykre ale prawdziwe...
zupelny brak tolerancji [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-04 22:02]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:10
acha no i jeszcze jedno!!!!!!!!!chlopaki nie wyzywajcie Baniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!nunu!!!!
pzdr.
JEBAC BANIAK,BUGAJA I MATLAKA!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:13
> ale spoko Stargard sie zbliza wielkimi krokami wiec chyba zaliczysz swoj
> pierwszy wyjazd
jak myslisz ze bilet na ten mecz tak latwo dostaniesz to sie obudz i zacznij dzialac
i skonczcie juz to gadanie bo jest nie na temat
powinni chyba zalozyc osobny dzial pod nazwa PROWOKACJE :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzis trening przy jupiterach!!! - 04/11/2003 22:16
> > ale spoko Stargard sie zbliza wielkimi krokami wiec chyba zaliczysz swoj
> pierwszy wyjazd
jak myslisz ze bilet na ten mecz tak latwo dostaniesz to
> sie obudz i zacznij dzialac
a kto mowi ,ze trzeba bedzie bilet jakis kupowac !!!!!!!!!
chociarz nie sorry w gliwicach kupilem,ale ostatni raz to nie pamietam kiedy na wyjezdzie kupilem bilet,chyba na łks-ie w lodzi albo w opocznie nie pamietam.pzdr.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|