Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ganja man
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8151 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 08:34
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!

beatrise
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 10:10
> "Nie opuszczajmy Klubu w potrzebie, bo"Prawdziwych kibicow poznaje sie w
> biedzie" "

Moze sie czepiam...to gdzie bylas rok..dwa lata temu? wtedy, kiedy
> Pogon naprawde potrzebowala prawdziwych kibicow?

Gdzie bylam? bylam na kazdym meczu POGONi w przeciagu ostatnich czterech lat, czyli od momentu gdy stalo sie to moja pasja i miloscia....wiec nie osadzaj mnie ze tylko dlatego tak gadam bo teraz Pogoń dobrze gra.....W ciagu tych czterech lat opuscilam jeden mecz POGONI w szczecinie, ale odrobilam to jednym wyjazdem!!!!!!!!!! A poza tym dowodem mego przywiazania moze byc fakt, iz dwa lata temu(chyba) wujezdzalam do PObierowa na wakacje,ale w dniu mojego wyjazdu odbywalam sie mecz POGONI z flota swinoujscie(sparring) i natychmiast po dojechaniu do pobierowa nie rozpakowujac walizek pojechalam do Swinoujscia na ten mecz. W czasie tego samego pobytu w Pobierowie jechalam do SZCZECINA tylko po to by spotkac sie z pilkarzami POGONI na prezentacji na SDS-ie!!!! To chyba mowi za siebie!! A ten moj wyjazd byl do Grodziska, do wronek nie pojechalam bo nie bylo mnie w polsce, ale delegacja rodzinna byla!!!!!pozdrowka dla wszytskich!! [Ostatnio edytowane przez beatrise: 2003-10-26 10:33]

Pogoń Szczecin Forever!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 10:16
Beatrise - Poznan/wronki/grodzisk? gratuluje meczow na Twardowskiego...

czytajac ten twoj pierwszy wpis tez cie chcialem zjechac za pisanie takich pierdol ale jakos tym 1 wyjazdem ( bo niektorzy nawet tego 1 nie maja) odwiodlas mnie od tej mysli... trzym sie
(Ł)

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 10:52
zawsze chcialem pojechac do Grodziska:)ale bardzo dobrze ze delegacja rodzinna byla we wronkach!Acha czyli zaczelas interesowac Pogonia za czasow Bekdasa,cos w tym jest:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 13:25
Taki jest sport, raz wygrywa się raz przegrywa. Dobrze, że punkty uciekły dla KSZO a nie jakiejś Cracovii lub Zagłębia. dla mnie był to wypadek przy pracy i poprostu słabszy dzień. Z Podbeskidziem Pogoń bez problemów wygra..

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS!!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 16:30
Wiele moze sie zmienic, jesli Drumlak dogada sie z Ptakiem...

1948
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 16:55
To iż przegraliśmy ten mecz to nic takiego!!! Każdej drużynie zdażą się w sezonie chwila słabości. KSZO było dodatkowo zmotywowane że grają z liderem. ALE ITAK POGOŃ AWANSUJE W TYM SEZONIE DO 1 LIGI!!! Teraz pozostaje tylko mówić WSZYSCY PRAWDZIWI FANI POGONI BIEGIEM NA MECZ Z PODBESKIDZIEM!!!
przecież "NIC SIĘ NIE STAŁO PORTOWCY NIC SIĘ NIE STAŁO..."

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 17:21
2 liga w tym sezonie jest wyjatkowo mocna i wyrownana i jak pokazuje sezon tutaj kazdy moze wygrac z kazdym szczegolnie na wlasnym stadionie.........wiec nie dziwmy sie sie tej porazce .teraz mamy 2 tygodnie przerwy i napewno wszyscy pilkarze zrozumieja ze w 2 lidze nie mozna lekcewazyc nikogo i ze zadna druzyna nie polozy sie na murawie przestraszona bo przyjechala WIELKA POGON! te punkty trzeba wywlaczyc i wybiegac.......
DUMNI PO ZWYCIESTWIE WIERNI PO PORAZCE...........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 17:30
Beatrise jak juz pisalem wyzej przepraszam ze osadzilem cie zbyt pochopnie ale mam dosyc idiotow mieniacych sie "prawdziwymi fanami". Peace:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 18:33
MYSLE, ZE NA PODBESKIDZIU POKAZEMY CHLOPAKOM ZE TA PORAZKA NIE ODSTRASZYLA NAS-KIBICOW I ZNOWU ZWALA SIE TLUMY I POGON WYGRA I ZNOWU UCIEKNIE NA PARE PUNKTOW. NIEMNIEJ JEDNAK UWAZAM, ZE MECZE PORTOWCOW NA WYJEZDZIE WYPADAJA DOSYC SLABO TYM BARDZIEJ IZ MAMY ASPIRACJE PIERWSZOLIGOWE. ZOSTAWIENIE TAKICH PUNKTOW W GLIWICACH, OSTROWCU CZY RADOMSKU MOZE SIE ZEMSCIC. NO ALE NIE TYLKO POGON GUBI PUNKTY. JESTEM NA 100% PEWNY ZE W PRZYSZLYM SEZONIE PIERWSZA LIGA... NIECH JUZ NAM REZERWUJA MIEJSCE W LIDZE MISTRZOW.........

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
smuda
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Pomozmy im sie odbudowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 26/10/2003 19:33
Porażka zdaża się nawet njlepszym!Fakt że porażka nie jest miła ale jest też elementem piłki nożnej.Moim skromnym zdaniem nie ma co rozpaczać nad porażka i pomagć się odbudować ponieważ kibice i piłkarze kochają Pogoń.A ta porażka to jest wypadek przy pracy zdaża się nawet mistrzą.Każdy może mieć zły dzień i gorszy mecz.Teraz myśle że piłkarze mocno zrechabilitują się za porażke.

Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768957348 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005