Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KSZO - POGOŃ 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Orło
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8316 dni

*

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:08
Na wyjazdach grają słabo. Baniak zaczyna mnie denerwować, ale mu ufam. I nie wiem po co te konflikty z Drumlakiem. A co do meczu z Podbeskidziem nie był bym taki pewny. Oni ostatnio wygrali z 2 faworytami do awansu. Chodzi o Zagłębie (wynik 4:2) i Bełchatów (wynik 2:1).

Babilon Team
mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:12
Dumny Po Zwyciestwie... Wierny Po Porazce...

Zamiast "tyrac" portowcow, trzeba dodac im otuchy..
ehhh..
"kibice" ....

pzdR dLa prawidzwych! ...

..::..
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:24
1. Gratuluję autorowi tematu kretynizmu (jak można zakładać taki temat w tym miejscu?). Serdecznie. Do moderatorów: opcja przenoszenia tematów jest Wam najwyraźniej obca.
2. Jestem zszokowany wynikiem i postawą Baniaka (najlepszy na placu Drumlak schodzi w przerwie...).
3. Batacie trzeba kupić ogrzewane kalesony, bo chyba poniżej +10'C nie potrafi grać.
4. Za tydzień wszyscy zapierdalamy na Podbeskidzie. Trzeba to wygrać, a bez wsparcia kibiców może być krucho (co widać po wynikach meczów wyjazdowych).

Pozdrawiam.

mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:26
No to teraz "kibice" sie posypia...
Bylo 19 tys... na Podbeskidziu (niby rywal slaby, ale sami zobaczcie na ostatnie mecze) bedzie max 10 tys...
Ale to maxymalnie...

Obym sie mylil...

pZdR

..::..
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:37
MaUy jesli to sie sprawdzi i przyjdzie 10 tyś to wiesz co bedzi to bardzo dobre.........poniewaz jesli to prawda co sie mowi z Drumim to moze Ptaszysko zobaczy ze wyszlo mu to gorzej niz myśła oby przyszlo 10 tyś ale w to szczerze watpie

Z daleka nie będzie widać.
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:41
Pogon przegrywa kibiców ubywa

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:42
> No to teraz "kibice" sie posypia...
Bylo 19 tys... na Podbeskidziu (niby rywal
> slaby, ale sami zobaczcie na ostatnie mecze) bedzie max 10 tys...
Ale to
> maxymalnie...

Obym sie mylil...

mam nadzieje,że się mylisz ale w sumie to pokaże ile jest prawdziwych kibiców Pogoni:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:48
gramy dalej nie wszystko mozna wygrywac

Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 21:11
A ja tam powiem, że ta porażka dobrze nam zrobi!! Przestaną chłopaki lekceważyć słabe zespoły i muszą zacząć wygrywać również na wyjeździe... I fajnie ze akurat z KSZO bo lubie ten klub i na pewno nie zaluguje na 3 lige... mam nadzieje ze sie odbuduje po tym zwyciestwie.

Obrazek gif wstawiony na forum
maniekk
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 21:38
Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce !!!!!!!!!! trudno i tak bywa kazdemu sie moze zdarzyc i tak najlepsza w Polsce jest Pogon Szczecin MKS ! ja jestem i bede !!!!!!! pozdro

Zawsze wierni i oddani !!!!!
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 21:44
No niestety kiedys ten mecz musial nadejsc tylk oczemu akurat z KSZO ?? Benzdaiejna gar obroncow ale spokojnie mamy lidera !! NIc sie niestalo portowcy nic sie niestalo !!

Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 00:32
> 1. Gratuluję autorowi tematu kretynizmu (jak można zakładać taki temat w tym
> miejscu?). Serdecznie. Do moderatorów: opcja przenoszenia tematów jest Wam
> najwyraźniej obca.

Popieram co za idiota zakłada w trakcie meczu temat???Pużniej jest on nie aktualny!!!A do anministrarorów dlaczego usuneliście nowy aktualny temat Pogoń-Kszo 1-3 a zostawiliście Pogoń-Kszo 2-1 nie rozumiem tej decyzji!

Bo jest paru ludzi... Piraci
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 02:33
Po przeczytaniu relacji patrzę chłodniej na ten mecz. Okazuje się, że Pogoń grała nieźle. Po prostu piłkarze KSZO zagrali, cytuję: "jeden z najlepszych, a kto wie czy nie najlepszy mecz w ostatnich latach.".

Pełną relację znajdziecie tu: http://www.kszo.net.pl/ostatni.htm

Pozdrawiam.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 10:03
wedlug tej Relacji Pogon Gral dobrze w 1 Polowie a w 2 NIC czly trzeba sobie to powiedziec bez Drumlaka nie istniejemy i moze sie dobrze stalo ze ten Mecz Przegrali otworzy to oczy kilku osoba :P

Z daleka nie będzie widać.
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 12:41
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768957349 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005