| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:08
Na wyjazdach grają słabo. Baniak zaczyna mnie denerwować, ale mu ufam. I nie wiem po co te konflikty z Drumlakiem. A co do meczu z Podbeskidziem nie był bym taki pewny. Oni ostatnio wygrali z 2 faworytami do awansu. Chodzi o Zagłębie (wynik 4:2) i Bełchatów (wynik 2:1).
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:24
1. Gratuluję autorowi tematu kretynizmu (jak można zakładać taki temat w tym miejscu?). Serdecznie. Do moderatorów: opcja przenoszenia tematów jest Wam najwyraźniej obca.
2. Jestem zszokowany wynikiem i postawą Baniaka (najlepszy na placu Drumlak schodzi w przerwie...).
3. Batacie trzeba kupić ogrzewane kalesony, bo chyba poniżej +10'C nie potrafi grać.
4. Za tydzień wszyscy zapierdalamy na Podbeskidzie. Trzeba to wygrać, a bez wsparcia kibiców może być krucho (co widać po wynikach meczów wyjazdowych).
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:26
No to teraz "kibice" sie posypia...
Bylo 19 tys... na Podbeskidziu (niby rywal slaby, ale sami zobaczcie na ostatnie mecze) bedzie max 10 tys...
Ale to maxymalnie...
Obym sie mylil...
pZdR
|
..::..
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:37
MaUy jesli to sie sprawdzi i przyjdzie 10 tyś to wiesz co bedzi to bardzo dobre.........poniewaz jesli to prawda co sie mowi z Drumim to moze Ptaszysko zobaczy ze wyszlo mu to gorzej niz myśła oby przyszlo 10 tyś ale w to szczerze watpie
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 20:42
> No to teraz "kibice" sie posypia...
Bylo 19 tys... na Podbeskidziu (niby rywal
> slaby, ale sami zobaczcie na ostatnie mecze) bedzie max 10 tys...
Ale to
> maxymalnie...
Obym sie mylil...
mam nadzieje,że się mylisz ale w sumie to pokaże ile jest prawdziwych kibiców Pogoni
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 21:11
A ja tam powiem, że ta porażka dobrze nam zrobi!! Przestaną chłopaki lekceważyć słabe zespoły i muszą zacząć wygrywać również na wyjeździe... I fajnie ze akurat z KSZO bo lubie ten klub i na pewno nie zaluguje na 3 lige... mam nadzieje ze sie odbuduje po tym zwyciestwie.
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 21:38
Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce !!!!!!!!!! trudno i tak bywa kazdemu sie moze zdarzyc i tak najlepsza w Polsce jest Pogon Szczecin MKS ! ja jestem i bede !!!!!!! pozdro
|
Zawsze wierni i oddani !!!!!
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 25/10/2003 21:44
No niestety kiedys ten mecz musial nadejsc tylk oczemu akurat z KSZO ?? Benzdaiejna gar obroncow ale spokojnie mamy lidera !! NIc sie niestalo portowcy nic sie niestalo !!
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 00:32
> 1. Gratuluję autorowi tematu kretynizmu (jak można zakładać taki temat w tym
> miejscu?). Serdecznie. Do moderatorów: opcja przenoszenia tematów jest Wam
> najwyraźniej obca.
Popieram co za idiota zakłada w trakcie meczu temat Pużniej jest on nie aktualny!!!A do anministrarorów dlaczego usuneliście nowy aktualny temat Pogoń-Kszo 1-3 a zostawiliście Pogoń-Kszo 2-1 nie rozumiem tej decyzji!
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 02:33
Po przeczytaniu relacji patrzę chłodniej na ten mecz. Okazuje się, że Pogoń grała nieźle. Po prostu piłkarze KSZO zagrali, cytuję: "jeden z najlepszych, a kto wie czy nie najlepszy mecz w ostatnich latach.".
Pełną relację znajdziecie tu: http://www.kszo.net.pl/ostatni.htm
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 10:03
wedlug tej Relacji Pogon Gral dobrze w 1 Polowie a w 2 NIC czly trzeba sobie to powiedziec bez Drumlaka nie istniejemy i moze sie dobrze stalo ze ten Mecz Przegrali otworzy to oczy kilku osoba
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: KSZO - POGOŃ 2:1 - 26/10/2003 12:41
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
- 1
- 2
-
|