Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do Ostrowca << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Żyleta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8142 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 19:50
> acha Żyleta z takim zapalem jak ty masz to daleko i dlugo nigdzie nie
> pojedziesz,pamietaj nie siano jest najwazniejsze na wyjazdach!pzdr Rafał.
No więc co jest ważne??? Słuchaj naprawde nie każdy jest w stanie uzbierać nawet te przykładowe!!!30zł!!!Choć naprawde wielu wiernych kibiców by jeżdżiło ale jest jeszcze jeden powod choćby ostatnio na wyjezdzie co to byli za kibice bez flag szalików itd...

Bo jest paru ludzi... Piraci
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 20:02
Żyleta zle mnie zrozumiales absolutnie nie smieje sie z niczyjej sytuacji finansowej!!!!!!ale wystarczy zapal,nieraz sie wsiadalo z groszami w kieszeni i jakos sie dojezdzalo!a jesli chodzi ci o gliwice to np ja bylem.pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 21:14
ale wystarczy zapal,nieraz sie wsiadalo z groszami w kieszeni i
> jakos sie dojezdzalo!a jesli chodzi ci o gliwice to np ja bylem.pzdr.
zapal to moze i jest, ale sa tez obowiazki, takie jak praca i szkola zaoczna
a dla Ciebie W F H wielki szacunek, z tego co widze jezdzisz na wiekszosc wyjazdow, tak trzymac
pozdro. [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-21 21:23]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
mks_
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 21:16
Niechce zakładać nowego tematu,więc napisze to tutaj.Mam pytanie były zbierane pieniądze na oprawe meczu z cracovią i napewno niebyły wykorzystane i mam pytanie czy coś sie szykuje na
Podbeskidzie?? Czy Wszystko zostawiamy na Zagłebie?? i tam zrobimy pikiełko:D??

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 21:39
hehe ale nie jest to takie wesole wlasnie mam wezwanie na czwartek na komende za Bialystok :/
ehhhhhhhhhhhh

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
-HL
Kibic
Na forum od 8133 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 21:52
> Niechce zakładać nowego tematu,więc napisze to tutaj.Mam pytanie były zbierane
> pieniądze na oprawe meczu z cracovią i napewno niebyły wykorzystane i mam
> pytanie czy coś sie szykuje na
Podbeskidzie?? Czy Wszystko zostawiamy na
> Zagłebie?? i tam zrobimy pikiełko:D??

Widzisz kolego drogi...do puszek zebrano niewiele ponad 100 zl, na konto wplynelo troche ponad 200, koszt jednej racy to kilkanascie zeta...przelicz sobie czy moglo cos zostac...(ta "najlepsza publicznosc w Polsce" to specjalnie hojna nie jest...) co do oprawy w kolejnych meczach to napewno o szczegolach nie bedzie mowy na forum, lecz pozostale po zbiorce pare PLN na kolejne mecze przeznaczymy...pzdr
P.S. Szacunek dla jadacych na KSZO-ki

[Ostatnio edytowane przez -HL: 2003-10-21 21:56]

[Ostatnio edytowane przez -HL: 2003-10-21 22:14] [Ostatnio edytowane przez -HL: 2003-10-21 22:19]

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 22:10
do -HL moze pozaluje ze to pisze ale musze to powiedziec muwisz ze najlepsz publika w Poslce nie jest hojna hmm jak to powiedzl moj ojciec gdy prosielm o wsparcie dla was ze nie chce placic tym co rozwlaja swoj stadion nie wazne czy to wy rozwaliscie on nie ma do was zaufania i wielu kibicu nie ma tez ja tez sie wachelm ale KOcahm Pogoń i staralem sie ota kase (niestey nie udalo sie) a jeszcze jedno do akcja zbierani pienidzy szkoda ze tylko w niecie bo najbardzie kasiaści kibce nie czytaj waszych FORUM i stron powiniesice w jakis inny sposub postarac sie moze Ulotki z nuerem konta przed meczem rozdawac ale mowie wam i zaufanie jest najwarzneisz Moze wszsytko co tu pisze mija sie z prawda ale to moje odczucie i tak mnie styracie za to ze az wstyd bedzi sie tu pokazywac i na meczach

Pozdro :) [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-21 22:11]

Z daleka nie będzie widać.
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 22:33
> hehe ale nie jest to takie wesole wlasnie mam wezwanie na czwartek na komende za
> Bialystok :/
ehhhhhhhhhhhh

bez kitu?! ja na razie nie dostalem ...

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 22:48
> hehe ale nie jest to takie wesole wlasnie mam wezwanie na czwartek na komende za
> Bialystok :/
ehhhhhhhhhhhh
ale pewnie nie zalujesz, warto bylo co :)
łapy łapy cztery łapy ...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 23:00
Harlem oczywiscie ze nie zaluje to byl jeden z moich lepszych wyjazdow!ale u nas w przedziale byl lepszy hit niz lapy,lapy tzn."BRZUCH MNIE BOLI"

P.
Do końca!
Na forum od 8130 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 17:10
Ja nic nie dostalem (..i mam nadzieje,ze nie dostane).
"Macius co si jest???
Brzuch mnie boli!!!":)))))))))))
WFH jeszcze jedno
"A teraz wszyscy: maaaaaaaajooooooorka!!!"
I ostatnio"lalalala B. zalatw jazz;)"
Pozdro dla standardowej ekipy melanzowej.ŁOBUZY

Sami przeciw wszystkim!!!
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 18:04
Patyk84 :D
Pozdro!

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 18:07
> Ja nic nie dostalem (..i mam nadzieje,ze nie dostane).
"Macius co si
> jest???
Brzuch mnie boli!!!":)))))))))))
WFH jeszcze jedno
"A teraz wszyscy:
> maaaaaaaajooooooorka!!!"
I ostatnio"lalalala B. zalatw jazz;)"

ja bym jeszcze dodal " szoscie zrobili , z Pogonia szoscie zrobili... " :D

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 18:09
no niestety bede musial wstrzymac sie z tymi przyjemnosciami az do Konina ehhhhh ale szybko zleci!
pzdr Patyk84!

PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 18:55
a kiedy jest konin?

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 19:08
jakos na poczatku marca albo koncowka lutego,dokladnej daty nie znam,jak sie dowiem odrazu napisze.pzdr.

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 20:52
jak przeczytalem wszyscy kibice ktorzy sie wybiara na mecz do Ostrowca wejda na mecz za Friko!taka decyzje podjal zarrzad KSZO.

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 22:23
acha PSG mecz w Koninie jest 13-14marca.pzdr.

Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 22/10/2003 23:25
moglby Ptak postawic kibicom jakis bufet na miejscu, jakies kielbaski lub cos takiego,
cracovia u nas miala kielbaski z grilla pod sektorem

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Wyjazd do Ostrowca - 23/10/2003 10:32
jebac ptaka niech kutas nic nie stawia ! damy rade bez tego typa

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768957343 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005