| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 20:22
Nie ma lepszego od Baranowskiego!! 
Nie czepiac sie go polmozgi! Kto jak nie on najlepiej rozbawia widownie? Kto na meczu sypie najlepsze betony? Kto ma zajebisty glos i nie wiadomo czemu jeszcze nie poszedl do idola? Baranowski jest spoko! [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2003-10-18 20:23]
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 20:25
Ja pamiętam że jak zaczynałem chodzić na mecze, rok przed Bekdasem to ludzie niezbyt lubili Baranowskiego. Pamiętam że byłem na jakimś meczu co Pogoń przegrywała chyba 3:0 a Baranowski pytał: Kto wygra mecz Wtedy zbyt bardzo go nie pamiętam co robił, ale teraz jest dla mnie o.k. i jest bardzo dobry, ładnie śpiewa i on rządzi, on jest poprostu ZAJEBISTY.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 21:12
Najlepszy tekst był ze zwróceniem pilki. Jak powiedzial zeby kibol z pilka przyszedl bo wymienia mu tą na inną to myslalem ze padne na kolana Może on jest taki naiwny że sam w to uwierzył . Ale ogólnie to nie powinnismy wybrzydzac. Baran jest git Jak sie troche nad nim popracuje to bedziemy mieli w Szczecinie spikera-debeściaka. Pamietam jak kiedys na mojej studniowce zapowiedzial ze wszyscy bawimy sie do bialego rana i gdzies o drugiej w nocy sam sie zmył na chate   On jest po prostu zajebisty...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 19/10/2003 10:09
Nie ma lepszego od Piotrka Baranowskiego!!! 
Nestorowicz był też O.K. ale nie znał nawet nazwisk piłkarzy, ale zawsze coś fajnego palnął , Pawlak był jakiś taki bez wyrazu... A Baranowski, to żywa legenda Twardowskiego Zawsze coś wymyśli, lubię Go . Chociaz na Craxie troche mnie wkurzył, nie słyszał jak cały stadion domagał się wyniku "Baranowski jaki wynik "
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 19/10/2003 14:45
paśko widac ze niechodzisz na mecze Pogońi !! Przeciez on owiele jest lepszy od pawlaka nie wtraca sie jak kibice spiewjaa a jak jest cicho to prosi o doping fale robi jest cool !!
"przyjacielu z drugiego rzedu w 6 sektorze prosze oddaj piłeczke" !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 19/10/2003 16:10
> "przyjacielu z drugiego rzedu w 6 sektorze prosze oddaj piłeczke" !!
Nawet przyjaciół ma na stadionie Z nim nigdy nudno nie bedzie. Umie chłop jak nie z meczu to wokół siebie zrobic atmosfere smiechu
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 19/10/2003 18:20
Baranowski to mistrz, popełnia błędy, ale przynajmniej potrafi powiedzieć jakiś żart. Czasem sam zacznie śpiewać i potrafi zrobić niezły klimat. Tylko tak dalej, ale Baranowski przychodzi tylko gdy Pogoń jest na fali, w tamtym sezonie go nie było- to się nie chwali.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 19/10/2003 23:10
no baranowski wymiata;] W koncu jest absolwentem lo1, a to do czegos zobowiazuje
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
- 1
- 2
-
|