Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
helmut_raz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8147 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 05:50
aha... byłbym zapomniał... POZDRO DLA KUMATYCH ;)

Wild West :: Młode Wilki
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 08:37
super meczyk w drugiej polowie jednak DRUMI TO DRUMI !!! Slaba byla oprawa meczowa ale za to DJ bbyl super hej lalalalalalalalallaalla :) Extra bylo w przerwie a pomeczu to juz wogole ! Wykonawca ej piosenki to Hermes House Band a tytul to I will survive na kazie jest to !!
Jeszcze cos dodal jestem mocno wkurzony na alkon bo jak wchodzilem na stadion to zabrali mi naboje o trabki i mi ich nieoddali potem !! Z jednej strony i ch rozumiem powiedzieli ze to mecz podwyzszonego ryzyka ale przeciez ja to moglm zrobic nawet na rezerwach to ich tu juz nierozumiem a pozatym niemialem dzisja irokeza i niewygladalem a hooligana :) HEJ PORTOWCY GOL LALLALA

JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 08:47
Aaaa meeeeeellllaaaaaannżżżżżż trwwwwwwaaaaaaaaaa!!! lalalala!!! lalala!!! lalalal!!! Aaaa meeeeeellllaaaaaannżżżżżż trwwwwwwaaaaaaaaaa!!!

MW'03
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 09:32
MKS takiego meczu na Pogoni jeszcze niebyło!!! POOOGOOOOOOŃ!!! Wypasione było to jak ten helmut prawie ca ły skakał :))

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 09:59
Pełny stadion, 3:0, I liga, I liga MKS. No poprostu nigdzie nie ma takiej atmosfery. Jak Pogoń będzie tak grała to trzeba będzie rozbudować stadion na ekstraklase. Tak na 35 tysięcy to dopiero będzie rzeźnia, ale i tak jest zajebiście. Nigdzie w Polsce tak nie ma, nawet jak zdobywa jakaś drużyna Mistrza. Cóż tylko czekać na najbliższy mecz w Szczecinie.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 11:35
Pieknie... Naprawde! ;]
Dla takich meczow warto zyc!! ...

Ps. To nie jest Hermes HOuse Band`a ...
Tam inaczej troche lecialo... ;P

..::..
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 11:52
Jest godzina 11:42, 18 pażdziernika a mi się właśnie udało wrócić do domu. Mecz niezły, szczególnie druga połowa, o pierwszej to w zasadzie wolałbym nie mówić i zapomnieć, ale druga zarypista. Drumlak jesteś królem. 3:0 poszło w Polske. Piosenka naprawdę była zajebista, naprawdę całego bawiącego się stadionu dawno nie widziałem. A potem te We are the champions.. odśpiewane przez 15 tys. gardeł aż łezka się w oku kręciła.
Niestety jeśli chodzi o doping to w pierwszej połowie było on taki jak gra portowców. Oczywiście 2 połowa to róznica neibo a ziemia. Tylko nasuwają mi się takie sugestie, był on totalnie nie zorganizowany, czasami ja siedząc na 11 sam go nie słyszałem. Moje zdanie podzielają kolesie spotkani o 3.00 w Mak-Kwaku z Warszawy. Zastanawiam się kto ich gościł, że byli oni trzeźwi. Naprawde wstyd panowie. Niby byli u kogoś w Gryfinie. Z kolesiem uadało nam się pozbierać ostatnie grosze i zaprosliśmy ich na browar.Chłopacy od razu , że Szczecina jechali do Płocka. Pozdrowionka dla nich, no i wszystkich co byli w propagandzie.... piwo

Ps. Krupnik był najlepszy... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-10-18 11:54]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
RosSi
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 12:13

Dla takich meczow warto zyc!! ...

Ps. To nie jest
> Hermes HOuse Band`a ...
Tam inaczej troche lecialo... ;P

ale refren byl taki sam , tylko tam nie bylo slow ( chyba ) , to byl jakis remix

m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 12:33
Mniejsza o to kto wykonywal wazne ze bylo zajebiscie! Ja chce wiecej taki meczy!! 1 liga na bank!!

Obrazek gif wstawiony na forum
BOSSMAN
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 12:50
Sektor 14 rules... Mecz byl naprawde zajebisty. TRAMWAJ 5 rzadził(cooooo tam sie dialo):) Dla takich meczow waro rzyc!!!!
!!!coscie tak cicho hej kurwy coscie tak cicho!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 12:54
PO prostu zajebiście było !!! NIe wiem co tu pisać ... wszystko juz jest napisane ...

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 13:22
Mecz miodzio.No przesadzoan atmosfera,NIGDY nie bylem na takim meczu na ktorym CALT stadion bawi sie i tanczy i spiewa.Przesada!!!!Na najwiekszym zaskoczeniem bylo dla mnie to ze po meczu CALY stadion zostal!!Az serce z radosci chcialo wystrzelic z klatki piersiowej.No wlasnie.. ta pisenka jest dla mnie zagadka wieczoru!!!!Ale Queen to mistrzoswo!!Kocham ten utwor ale z 15 000 wokalistow to jzu cos!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
† Pan_kleX †
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 13:31
Takie mecze to jest to co chce oglądać w wykonaniu Pogoni !!! I Liga to tylko formalność :)

.: Pogoń Szczecin MKS |VVV| :.
>>> Qweit roX <<<
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 13:37
> MKS takiego meczu na Pogoni jeszcze niebyło!!! POOOGOOOOOOŃ!!! Wypasione było to
> jak ten helmut prawie ca ły skakał :))

oj byly mlody kibicu byly lepsze mecze na Pogoni, chociaz trzeba przyznac, ze ten byl najlpeszy chyba od 3 sezonow :P

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 14:15
Mecz zzzzaaaaajjjeeebbbiiiissssttyyyy, tylko wiecej takich.
Pozdro dla kolesia ktory wlazl na plot a przy probie zejscia zachaczyl sie o drut, z kolesia caly sektor chuczal wogole nie wiem jak on tam wlazl w takim stanie :) :) :) :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 15:57
Ale nie kminie baranów co kradną piłki :/

Craxa po meczu śpiewała "Chodzcie do nas świnie, chcemy poruchać w Szczecinie" a potem będą pisać jacy to są kibole w Szczecinie, że przeklinają :/

Pozdro All 12 Cru :D Zajebisty Mecz. Cwel, cwel Cracovia !

God, I'm glad I'm not me.
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 16:08
> Ps. To nie jest
> Hermes HOuse Band`a ...
> Tam inaczej troche lecialo... ;P
Hermes House Band - I will survive (Party Mix) [Ostatnio edytowane przez helmut_raz: 2003-10-18 16:08]

Wild West :: Młode Wilki
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 16:16
> najlepszy byl tramwaj lini numer 5, Ci co widzieli wiedza o co chodzi :P

Żeczywiście 5 wymiotła, za mocno poprostu! Byłem na papricanie i było zajebiście!

Na zawsze Pogoń
kontiii
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 16:28
MAMY LIDERA W SZCZECINIE MAMY LIDERA !!!!!!!!!!!!!!
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Zagłębie Lubin 4:2

POGOŃ SZCZECIN MKS
RosSi
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: POGON-3 Crakowia-0 Piekło rulezzzzz - 18/10/2003 16:33
Tloki - Jaga 2:0 , a Stasiak - Ruch 3:1 ... jest ciekawie

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969975 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005