| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 23:47
Na szostym sektorze tez ludzie stali caly mecz. I w dodatku malo kto dopingowal. Nie wiem po co tacy ludzie chodza na mecz? Nie dopinguja, przeszkadzaja innym. Coz, na nastepny mecz chyba pojde na 12.
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 17/10/2003 23:58
> Na szostym sektorze tez ludzie stali caly mecz. I w dodatku malo kto dopingowal.
> Nie wiem po co tacy ludzie chodza na mecz? Nie dopinguja, przeszkadzaja innym.
> Coz, na nastepny mecz chyba pojde na 12.
No to nasza Ekipa na 12
|
Zawsze wierni Portowcom!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 00:08
> Na szostym sektorze tez ludzie stali caly mecz. I w dodatku malo kto dopingowal.
> Nie wiem po co tacy ludzie chodza na mecz? Nie dopinguja, przeszkadzaja innym.
ja tam zawsze jestem na 6 i zaawsze glosno kibicuje, nie bylo tak zle
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 03:09
> strasznie duzo policji helikoptery czolgi lodzie podwodne co ze mecz!!!
a co tak strasznie ci gnoju przeszkadza Policja?
ale jak by cie dopadły (nie daj Bóg) cracsy to jak byś gnoju wołał jak?!!!?!!!?
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 03:18
jezeli debilu mylisz pojazd z wodą, z łodzią podwodną to nie powiieneś śmieciu pokazywać się na meczu(Stadionie)bo jesteś za głupi żeby zrozumieć pewne sprawy.
Policja dba gnoju, o twoje bezpieczeństwo,więc śmieciu, powinieneś ją szanować, a jeżeli gnoju na to cię nie stać to jesteś szmatą!!!!
Przapraszam za małe litery przy zwrotach osobowych ale ta szmata na to nie zasługuje!!!!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-18 03:25]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 04:40
vasylku uspokuj się, po co się podniecać bez potrzeby, może troszkę się uniosłem, ale ty uważasz że jesteś bogiem? mylisz się bo Bóg jest wszędzie aty nie.
Kończę z dygresją, ale strasznie nie lubię jak gówniarstwo próbóje się wymądrzać na forum, a uważam że niestety, może nie lubiana, może niechciana przez niektórych, ale to jest policja której obowiązkiem jest zabezpieczyć ład i porządek, napewno nie jest przez małolatów nieodpowiedzialnych za siebie tolerowana.
I rozumię ich frustrację, - też byłem młody(z Pogonią 33 lata)
To by było na tyle.
Odnośnie meczu, przyznasz że pierwsza była cienka choć wyrównana, ale druga mimo wielu błędów naszych, była zdecydowanie po stronie POGONI, abstrachując, od zdobytych bramek, i tych nie zdobytych, ale wiadomo, że nie z każdej okazji musi paść gol!!!
Wynik idzie w wielki świat
Szxzególnie wejście Pawełka, dodało im skrzydeł!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam!!!!
Nie myślcie o mnie źle!!!
Taki już jestem, liczy się tyko POGOŃ!!!!
A Ty vasylku wielki zawodowy szamanie jak nie zmienisz swojego loga to będziesz ignorowany, napewno przezemnie!
Jak chcesz się okazywać jako petro to na stronie Płockiej a na sstronie POGONI to nie przystoi, i nie tylko ja zwracam Tobie uwagę!!!!!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-18 04:51]
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-18 05:01]
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-18 05:03]
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-18 05:06] [Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-18 05:08]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 09:48
> > ta piosenka to Hermes House Band, ale tytulu nie pamietam ... swoja droga
> extra
>I will survive!!!
Co do tej piosenki to byla ona wczoraj przebojem jednej z dyskotek, leciala jakies 6-7 razy
Pozdro dla Warszawy
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 11:19
Normalnie zwariowalem!!!! Zajebisty mecz!!!!!!!!!
Karnego nie bylo, Olo ladnie upadl A wczesniej nie widzialem tej sytuacji co ponoc reka byla to sie nie wypowiadam Kartka za to prawidlowa. Klient ropierdolil by Drumlaka jakby trafil 3 cm nizej... Chamski atak z tylu na nogi - od razu czerwo. Zreszta on nawet za dlugo nie protestowal. Batata przeszedl troche obok meczu, chociaz jak z poczatku dostal kose to juz myslalem ze bedzie kiepsko i szpital... DRUMI jest najlepszy!!!! Tak rozdawal pily ze przesada, a najlepsze bylo to podanie w ulice do Bataty na sam na sam Ta piosenka rzeczywiscie sie przyjela na stadionie, niezla sie imprezka zrobila A ten ziomek na 7 sektorze... zajebisty many!! Zreszta ode mnie z dzielnicy 
PS Nie wiem alat o co ci chodzi... Ja jak przeczytalem wypowiedz bakakama to sie ladnie zbrechtalem i chyba o to mu chodzilo a ty sie obrazasz(?)
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 12:04
Tam jesz najlepiej, wiadomu wszyscy stoją i nie pretensji nikt nikomu nie zasłania.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 13:14
Alat znowu sie najebales i rozrabiasz. To prawda ze bylo w chuj policji i helikoptery lataly, wiec czego sie czepiasz. Pierwszej polowy - musze przyznac sie, ze niewidzialem bo witalismy sie z kumplami po tylu latach, a bylo o czym mowic, i wodeczka sie lala, stare ekipy z pomorzan i szatany z Lokietka ech bylo tego luda, byly nawet rozmowy o wyjazdach na wiosne. A na pytanie czemu nie teraz padla odpowiedz " e zimno sie robi, starzy jestesmy " hehehe.
w drugiej polowie sie nam widocznosc poprawila i dopingowalismy obie druzyny , nawet Jarosza chcielismy za krakusa przebrac i wrzucic do mlyna, tekst Baranowskiego "kolego z 6 sektora oddaj pilke" szybko przemienilismy na "hej kolego z 6-go sektora w szaliku Arki oddaj pilke" , hehe ale by sie zamieszki w 6 zrobily. Ogolnie beka smiechu stare grzyby (hehe bylem tam najmlodszy), jeszcze humor maja.
Alat nie zaczynaj do Vasyla chyba ze chcesz poznac co to Voodoo 
co do logo Vasyla to nie dopiepszajcie sie, to jego indywidualna sprawa i dopuki nie reprezentuje Pogoni a tylko siebie nie ma o co krzyczec. A mecz to bede musial w tv obejrzec przez tych grzybow
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 13:31
co ty kurwa leonie wchodzisz policji w dupcie nie ladnie taki z ciebie kurwa milosnik zwierzat to zaopiekuj sie pieskami moze kurwa do chaty zaprosisz kilku na ciasteczka
|
Punk ucieka hipis zmyka
Kiedy w dresach jest ekipa
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 14:22
Na 8 dobry koles byl mial jajas cienka kurtke i nic wiecej pozniej ja zdjal i siedzial na golej klacie na ktorej mial napis Pogon Szczecin a pod spodem chyba swoje imie jak dobrze pamietam to byl chyba Stas
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 14:43
Mlyn na tym meczu dobrze sie prezentowal to na tyle + ,dlaczego nie bylo flag? dlaczego oprawa byla tak slaba race i kilkanasciee wulkanow to byly by dobre ale kilka lat temu ,dlaczego tych rac nie odpalono wszystkich naraz bylby niezly efekt a nie na raty, zimne ognie powinny byc rozdawane przed wejsciem tak zeby kazdy mial mozliwosc zapalenia go ,co z serpentynami czemu tak malo i na niektorych sektorach nawet nie rozdawali ,nawet pokazu fajerwerkow na koniec nie bylo ,na arce bylo o wiele lepiej,a baranowski to niech wypierdala.
|
ssssss
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|