| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 18:10
> > Ptaszyna jebana sie niegdy na to nie zgodzi on jest pierdolniety, najbardziej
> w
> Szczecinie to mu zależy na kasie, a kibiców to on ma w dupie! Kto jest blisko
> ten widzi co się dzieje! pozdro dla kumatych...
A od kiedy Hilek ty się taki
> "kumaty" zrobiłeś? 
Nie wal głupa 
> A ANTOS KUMATY ZIOMEK I WCALE NIE MA W DUPIE KIBICOW WIEC > POWINNO WYPALIC
looooooooool
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 18:26
no bez kitu nie wiem czy to prawda ale podobno zafundowal bilety kibicom na jage i ci co byli w radomsku na blekitnych za darmo weszli. ON POPROSTU CHCE STWORZYC ZAJEBISTA ATMOSFERE I MI SIE TEN ZIOMUS DOBRZE WIDZI!!!!
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 18:35
> no bez kitu nie wiem czy to prawda ale podobno zafundowal bilety kibicom na jage
> i ci co byli w radomsku na blekitnych za darmo weszli. ON POPROSTU CHCE STWORZYC
> ZAJEBISTA ATMOSFERE I MI SIE TEN ZIOMUS DOBRZE WIDZI!!!!
No tak zapomniałem... przeciez dostalem od ptaszka bilet na jage!!! odwołuje co napisałem! KOCHAM CIE ANTOSIU!!!
Człowieku zrozum.. i co z tego że dostałem bilet kurwa?!! Na ten wyjazd miało być dofinansowanie... a frajer na wszystko chuj wyłożyl, a decyzja o kupnie biletów zapadła dzień przed meczem (czyt. za pięć dwunasta), czyli o wiele za późno... i tylko bo to żeby tacy jak Ty go pokochali... w dupie go miałem zawsze i tak jeszcze dłuuugooo pozostanie... mnie tak łatwo nie przekona!
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 18:52
> jak by wypaliło to fajnie, a ty hilek z góry niczego nie osądzaj
A co zabronisz mi?
-------------------------------------
Helmut dobrze mówisz - dodać jeszcze tylko 0 dofinansowania na oprawy i już widać gdzie ptaszysko ma kibiców.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 19:32
popieram inicjatywe to jasne ze nikt od tej zlotowki nie zbiednieje i przynajmniej nie trzeba bedzie zbierac kasy po sektorach bo wtedy kase daja nie liczni kibice a reszta udaje ze nie ma a potem idzie kupic kielbaski........Hilek niektrozy kibice nie wiedza wszystkiego o Ptaku jesli robi cos zle to przydaloby sie zeby wszyscy to wiedzieli i zeby sytuacja byla jasna...
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|