| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 01:15
Nie rozumiem takiego posunięcia ze stron Pogoni Fans,Oczywiście szacunek i tragedia na zawsze pozostanie w naszych sercach po utracie naszego kibica,i jak najbardziej wszyscy kibice powinni uczcić ,chwilą ciszy śmierć nastolatka,ale bowiem nie jest to przyczyna abyśmy atmosfere która będzie panowac na Twardowskiego, posuli.
Tak jak juz wspomniałem śmierć jest przykrą rzeczą ,ale to nie jest powód żeby rezygnować z Oprawy a co za tym idzie dobrego dopingu,może powinniśmy zrezygnować z wszystkich atrakcji w tym dniu i napisac petycje do prezydenta o wprowadzenie żałoby w Szczecinie,ludzie tego życia już nikt mu nie przywróci , myślicie że on jako wierny kibic chciałby aby w tak ważnym i prestiżowym meczu Pogon uczesticzyła tylko fizycznie.
Tym bardziej ,że na ten mecz kibice szykowali się od 10 lat,i zapewniali że bedzie to mecz Historyczny o tak dawna wyczekiwany w Szczecinie.
Może trzeba spojrzec na to z innej perspektywy bowiem zrobimy taką oprawę na cześć Małego chłopca i nie będzie ona przedstawiała radości kibiców tylko będzie poświęcona dla niego .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 07:37
Tez mi sie wydaje ze powinna zostac przywrocona 1 złotówka do biletu na oprawe a jesli nie to ta zbiórka powinna na stadionie wygladac profesjonalnie tak jak na Lechu gdy zbierali nja sprzet medyczny dla chorego chłopaka ,wszyscy poubierani w jednakowe koszulki wtedy napewno ludzie beda bardziej przychylnie patrzec na to zbiórke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 08:47
Tylko nie zapomnijcie zimnych ognii i weźcie paczkę więcej bo połowa ludzi nie jaży tematu i jak im nie dasz do rączki to będzie kupa. Do zobaczenia na Twardowskiego. Czujecie to? jest 9 a adrenalina mnie ostro nosi. Extra
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 08:48
Pieniadze musza dawac kibice jesli chca miec oprawe. Nie wierze ze prze te kilka groszy wrzucone do puszki ktos zbiednieje i bedzie głodował. Tylko niech Baranowski caly czas nawija ze jest prowadzona zbiorka, ze na sektorach chodza i Sampaio!! A nie lepiej podnieść cene biletów o 1 zl to by było kilkanaście tysięcy z meczu wtedy można robić oprawy a reszte przeznaczyć może na wyjazdy myśle że większość ludzi by się na to zgodziła bo w tej chwili ludzie boją się dawać kase jakiemuś obcemu facetowi łażącemu po stadionie w biletach nawet by tego nie odczuli a pozatym pieniądze by szły najpierw do klubu to ludzie inaczej by do tego podchodzili przynajmniej mi się tak wydaje do zobaczenia na meczu wilki marsz do ptoka niech podniesie ceny biletów
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 10:12
Kurwa, jak jest powiedziane, ze nie przynoscie zimnych ogni to nie przynoscie, nie robcie na wlasna reke oprawy. Zostanie wam na nastepny mecz.
Lobuz_ACAB mial racje....najlepiej zamknac te tematy o meczu, bo jzu tylko zle, glupie zamieszanie robia.
|
MKS
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 11:30
do meczu 7 godzin i 30 min.
Znowu poleci ostra muzyka - jak za dawnych lat.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 12:43
Vega człowieku o co ci chodzi mam nadzieje że wszyscy polepszą oprawę meczu i poprzynoszą zimne ognie. Bez przesady podczas minuty ciszy wszyscy zapalamy zimne ognie!!!!!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 17/10/2003 12:55
juz tylko 6 godzin...........rozumiem cala zalobe mi tez jest caly czas przykro z teo powodu co sie stalo ale mecz z cracovia po to 10 latach bez oprawy..to by bylo troche dziwne. mam nadzieje ze to jest tylko zaslona dymna i oprawa bedzie .pozdrawaim! aha mysle ze bedzie 3-1
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|