| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 10/10/2003 19:55
dopiero skręciłem kase na wyjazd czy jest jeszcze szansa wpisania się na zbiorowy czy już tylko na liste a wyjazd na własnym bilecie jeśli ktoś się orientuje to piszcie
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 11/10/2003 08:54
> dopiero skręciłem kase na wyjazd czy jest jeszcze szansa wpisania się na
> zbiorowy czy już tylko na liste a wyjazd na własnym bilecie jeśli ktoś się
> orientuje to piszcie........
Teraz pozostaje tylko kupienie biletu na pociag tylko w kasach PKP,zapisy byly tylko do czwartku,Piast bedzie sprzedawal bilety przed meczem ( podobno ),a liste mozna bedzie przeciez zrobic w pociagu lub przed kasami jak beda tego chciec organizatorzy.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 11/10/2003 09:04
Mam nadzieję, że dobra passa meczów na wyjeździe zostanie podtrzymana i Pogoń wygra (nawet nie musi to być wysokie zwycięstwo) z Piastem, utrzymamy się na pozycji Lidera, sracovia nawet też mogłaby się utrzymać po tej kolejce na 2. miejscu i za tydzień mamy absolutny meczyk na szczycie Także Pogoń wygrywa tak z 2:0 i dalej Mamy Lidera!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 11/10/2003 12:36
Bilety będą do kupienia w kasach na stadionie.Listę najprawdopodobniej musicie mieć bo "czasami" sprawdzają przyjezdnych.Czy ktoś wie ilu was będzie?Na naszym obiekcie klatka jest mała wiec moze pomieścić najwyzej 200 osób.Jeśli chodzi o Batate to będzie pilnowany.Tego jestem pewien.Uważajcie na naszego napastnika Andraszaka.Wczoraj chłopaki na treningu prezentowali się bardzo dobrze.Mam nadzieję ze bedzie to wspaniałe widowisko SPORTOWE.I mała prośba.....Aby nikt nie wszczynał niepotrzebnych burd...Pozdrowienia....
|
PIAST PIAST GKS
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 11/10/2003 12:51
>Uważajcie na naszego
> napastnika Andraszaka.Wczoraj chłopaki na treningu prezentowali się bardzo
> dobrze.Mam nadzieję ze bedzie to wspaniałe widowisko SPORTOWE.I mała
> prośba.....Aby nikt nie wszczynał niepotrzebnych burd...Pozdrowienia....
O dzięki Ci ze nas ostrzegłeś przed Andraszakiem. Już dzwonie do Baniaka mu przekazac...
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 16:27
no coz juz nie mamy lidera....szkoda ale wrocimy na lidera w piaitek okolo godziny 21! w tej sytuacji i czerwonej kartce Napieraly trzeba uznac ten wynik za dobry choc mogli wczesniej strzelic kilka bramek i mielibysmy spokoj! ale i tak bedzie dobrze .juz w nastepnym sezonie 1 liga!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 17:20
dupa a nie dobry wynik, powinni wygrac
mam nadzieje, ze do meczu ze sracovia wszyscy beda zdrowi
w piatek wszyscy na estadio papricana, pokazmy cwelom z krakowa jaka druzyna ma najlepszych kibcow na swiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast Gliwice-Pogoń Szczecin - 12/10/2003 18:35
sracovia jest na takiej samej fali co my, pare ostatnic meczy idziemy rowno
a piatkowy mecz rzeczywiscie wiele wyjasni, oczywiscie nie ma innej mozliwosci niz 3 pkt. w Szczecinie i mamy lidera w Szczecinie mamy lidera
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|