| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Crax±. - 07/10/2003 22:10
Jutro bede Robic akcje pod kryptonimem "tato daj kase na oprawe z Carcovia" ile sie uda wyludizc albo poswiejce czesc ze swoejiego kieszonkowego ciekawe czy sie uda mam nadzjie ze tak trzymajcei Kciuki
P.S. ale ja robie bledy w pisowni [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-07 22:18]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Crax±. - 08/10/2003 16:45
widze ze po ostatnim pucowaniu sie arce na ich forum , teraz kilku smialkow zdecydowalo sie zrobic to samo na forum sracovi ... zalosne
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Crax±. - 10/10/2003 10:58
JA DAŁEM 20 zł na oprawe dla mlodych wilkow i mam nadzieje ze pokaz rac fajerwerkowi itd. bedzie jeszcze lepszy od tego co byl na blekitnuch !! A tak wogole to ile juz macie kasy na ta oprawe ?? [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-10-10 16:02]
|
|
|
|
|
Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Crax±. - 10/10/2003 11:30
> JA DAŁEM 20 zł na oprawe dla mlodych wilkow i mam nadzieje ze pokaz rac
> fajerwerkowi itd. bedzie jeszcze lepszy od tego co byl a cracovi !! A tak
> wogole to ile juz macie kasy na ta oprawe ??
Rozliczenia beda na naszej stronie, kazda wasza zlotowka bedzie wydana zgodnie z przeznaczeniem (czyli na oprawe).
|
...idę sobie sw± dzielnic± ,z podniesion± przyłbic± i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Crax±. - 11/10/2003 12:05
To nie tak ma być, że grupka kilkudziesięciu kibiców musi szukać kasy na oprawę meczu dla tysięcy sępów. Ja wiem, że chęci sie bardzo licz± ale to chore. To musi być jako¶ inaczej zorganizowane. Przecież je¶li policzyć ¶redni± publikę w Szczecinie na meczu to wystarczy, aby każdy fan podczas meczu dał conajmniej 10-20 gr czyli przysłowiowy grosz. Wtedy można uzbierać nawet kilka tysięcy złotych. Ludzie się strasznie sk±pi porobili ostatnio...
|
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Zrzuta na oprawe meczu z Crax±. - 11/10/2003 12:53
> To nie tak ma być, że grupka kilkudziesięciu kibiców musi szukać kasy na oprawę
> meczu dla tysięcy sępów. Ja wiem, że chęci sie bardzo licz± ale to chore. To
> musi być jako¶ inaczej zorganizowane. Przecież je¶li policzyć ¶redni± publikę w
> Szczecinie na meczu to wystarczy, aby każdy fan podczas meczu dał conajmniej
> 10-20 gr czyli przysłowiowy grosz. Wtedy można uzbierać nawet kilka tysięcy
> złotych. Ludzie się strasznie sk±pi porobili ostatnio...
W Szczecinie nie ma poprostu takiego nawyku...
Przykład: Pogoń - Błekitni - uzbierano ok.100 zł
Legia - Amica - uzbierano ok. 6000 zł
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|