| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 24/10/2003 20:49
Powiem Wam żę Zagłębie nie jest takie chujowe. Chłopaki naprawdę niczego sobie w chuligance chyba lepsze od nas. Łączy nas także jeszcze uwielbienie do napojów wyskokowych ale ogólnie to (sami wiecie). Pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 24/10/2003 21:33
> jasne , mam wiele do powiedzenia w tej kwesti ... podczas gdy zgoda z zaglebiem
> zostala zerwana mialem jakies 10 lat ( jestem rocznik 83 ) , a takze grubo ponad
> 100 wyjazdow za soba ...
To teraz w wieku lat 20 pewnie masz ze dwadziescia zakazów stadionowych tylko nie chcesz sie pochwalic bo jestes niesmiały
Dla mnie Zagłebie Sosnowiec i jego kibole mogą nie istnieć
Pogoń to Szczecin i okolice, moze ktoś z Wawy
Górnikom mówię NIE :greenchainsaw:
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 25/10/2003 11:29
kurwa... internetowcy znowu bujaja w oblokach ... cale szczescie ze macie chuj do gadania w temacie zgod...
Pozdro dla normalnych!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 25/10/2003 11:36
> > jasne , mam wiele do powiedzenia w tej kwesti ... podczas gdy zgoda z
> zaglebiem
> zostala zerwana mialem jakies 10 lat ( jestem rocznik 83 ) , a takze grubo
> ponad
> 100 wyjazdow za soba ... oczywiscie bylem za zerwaniem zgody , na co wiekszosc
> z moich starszych kolegow przystala bez wahania ( powiem nieskromnie , ze mimo
> swojego mlodego wieku mialem wtedy duze powazanie i kazdy liczyl sie z moim
> zdaniem )
>Jestem jednak z natury bardzo niesmialy i nie chcialbym
> wypowiadac sie na ten temat na forum...
> ozdro dla kumatych! - szkoda ze
> jest
> ich tutaj tak niewielu
>10 lat i 100 wyjazdow za soba i wielkie
> powazanie to teraz jak masz 20 lat to masz 200 wyjazdow i chyba jestes
> prezydentem hehe
Chyba nie myslicie ze ja to pisalem powaznie? 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 25/10/2003 14:14
> Chyba nie myslicie ze ja to pisalem powaznie? 
My ogólnie jesteśmy niepoważni więc wzięliśmy to na poważnie i z tego wzgledu chciałem przeprosic za mój brak poczucia humoru :cheesess:
haha
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szczecin-Sosnowiec........ - 28/10/2003 19:31
Jaki bezsens!! A co Zagłebie nas dopinguje Albo my ich dopingujemy Pomogli nam kiedys jak byliśmy w opałach NIEEE!! ale Legia nam Pomogła!! POGON LEGIA BEZ ZAGŁĘBIA!! I TYLE MKS MKS MKS!!!!
|
Zawsze wierny fan Pogoni Szczecin MKS!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|