Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Arka 5:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W F H
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8687 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:36
czyja jestem cwany??chyba nie!!no gowniarstwo to czasem problem.ale trzeba cos robic zeby nie zwariowac hehe.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Muzzy
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:44
Ja pierdziele, ale gardlo zdarlem! A mialem isc na impreze...
Jeden z moich najlepszych meczow! Dawno nie bylo takiego dobrego dopingu. Tylko troche za duzo "Arka Gdynia k..a sw..a"
Pozdro!

D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:45
Mecz był świetny!! szkoda tylko tej straconej bramki

Młode Wilki
Petar
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 22:53
BYLO EKSTRA!!!!!!!!!! 1 LIGA MKS!!!!!!!!!!!!

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Ptakovia - Arka 5:1 - 20/09/2003 22:59
Nie bylem po raz kolejny i wcale nie zaluje...

Nie wiem czemu ale w dalszym ciagu nie jestem przekonany do tego zespolu....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 23:13
Wypas i tyle !!!!!!!!!! Zajebiscie ze była oprawa.

God, I'm glad I'm not me.
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 23:20
pozdrowienie dla ludzi z wesolego dodatku :) a nastepnie ludzi z tramwaju linii11 z placu kosciuszki :) cziłała :D

Ultras_AG
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 23:31
Wypowiedzi niektórych osób na tym forum są bardzo zabawne.Jak przyjedziecie do nas w grupie ponad 400-osobowej, to wtedy będziemy mogli porozmawiac.Jak narazie jedyne co zaprezentowaliście to mase bluzgów pod naszym adresem i posty,że niby kibice Arki Was zawiedli.Dziwne by było,gdyby ekipa 400 osób była w stanie przekrzyczeć 15 tyś. ludzi,dlatego nie dziwcie się,że momentami nie było w ogóle naszych słychać.Co do naszych piłkarzy, to **uj im w dupe.ARKA TO MY KIBICE,a nie śmieszni piłkarze,zresztą wiecie coś na ten temat bo sami w zeszłym roku z hukiem polecieliście z ekstraklasy.

Pozdrowienia dla normalnych kibiców Pogoni, a nie dla internetowych krzykaczy, kórzy zapewne nawet się nie pojawią na wiosne w Gdyni.

....:::: WŁADCY PÓŁNOCY ARKA GDYNIA ::::....

...::: A - L - C :::...
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 23:42
zeby teraz tak z jaga wygrac ojezusku to bedzie extra !! super gra (choc niedokonca :) ) pierwsza liga pierwsza liga mks !!!

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 20/09/2003 23:56
> Wypowiedzi niektórych osób na tym forum są bardzo zabawne.Jak przyjedziecie do
> nas w grupie ponad 400-osobowej, to wtedy będziemy mogli porozmawiac.Jak narazie
> jedyne co zaprezentowaliście to mase bluzgów pod naszym adresem i posty,że niby
> kibice Arki Was zawiedli.Dziwne by było,gdyby ekipa 400 osób była w stanie
> przekrzyczeć 15 tyś. ludzi,dlatego nie dziwcie się,że momentami nie było w ogóle
> naszych słychać.Co do naszych piłkarzy, to **uj im w dupe.ARKA TO MY KIBICE,a
> nie śmieszni piłkarze,zresztą wiecie coś na ten temat bo sami w zeszłym roku z
> hukiem polecieliście z ekstraklasy.

Pozdrowienia dla normalnych kibiców
> Pogoni, a nie dla internetowych krzykaczy, kórzy zapewne nawet się nie pojawią

szacunek za to ze pojawiliscie w tak duzje liczbie na meczu !mysle ze kibice arki zaprezentowali sie calkiem przywoicie(to trzeba im przyznac)! jak by nie patrzec probowali dopingowac ale nie mieli szans nas przekrzyczec! mam tylko pytanie co oznaczalo te podobizny na kijach ktorymi machali w drugiej polowie?i co pisalo na tych bialych transparentach?

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
maniekk
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 00:03
oj tam pierdologia tak ale gdyby mecz byl u was to byscie dokladnie to samo zrobili :>:>:> do pytania boberka dorzucam takie coscie tam palili co ???????????????????????????:>:>:>:>:>::>:>;.
a ogolnie mecz mocny na I lige :) guuddd atmosfera no i oprawa zajebista :) TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich i tego czlowieka co stal kolo mnie i wbijal mi lokiec w zebra tyz <lol> yea !!!!!!!!

Zawsze wierni i oddani !!!!!
PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 00:08
Moim zdaniem, bluzgów mogło być troszeczke mniej. Arka ilościowo dobrze, ale nic pozatym nie pokazali. No i co było na tych transparentach co Arka przywiozła?? A co do próby rozwalenia bramy, to tego można się było spodziewać!!W końcu to stadion a nie kościuł jak już ktoś tu napisał! A ten ziomek z Arki co się wpisał, to nie jest internetowy krzykacz, tylko na pewno był w Szczecinie i helikopterem szybko wrócił do Gdyni :-) Pozdro dla normalnych!!

POLICCY FANATYCY
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 00:13

> machali w drugiej polowie?i co pisalo na tych bialych transparentach?

Podobno bylo napisane "Pogon Legia to komedia" a na drugim "Pogon to nowotwor bo cos tam cos tam" Nie wiem czy tak bylo napisane naprawde, ale gosciu stal kolo mnie, mial dobry wzrok chyba :P

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 00:16
Pogoń Legia to komedia i wystawiony palec, a na drugim nowotwór i klub bez...tego nie doczytałem, daleko siedziałem.

Dziękuję :)
Ultras_AG
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 00:25
W Szczecinie nie byłem.Dlaczego ? tłumaczyć się nie będe, bo nic to nie zmieni.Internetowym krzykaczem nie jestem, bo nie wyzywam innych klubów na ich stronkach, tylko próbuje normalnie wymienić się informacjami i spostrzeżeniami.Co do transparentów na dwóch kijach, to są na nich podobizny różnych postaci z bajek.Na bramach ochrona rekwiruje naszym pirotechnike, która na pewno urozmaiciła by naszą oprawe.Co do transparentów, które zostały przygotowane na ten mecz, to wiem tyle co Wy,na jednym był napis Pogon Legia Komedia, a na drugim najprawdopodobniej coś na temat Ptaka.

Jeszcze raz Pozdrowienia dla normalnych kibiców Pogoni.

....:::: WŁADCY PÓŁNOCY ARKA GDYNIA ::::....

...::: A - L - C :::...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 00:46
Wiesz ja sam jestem za tym żeby dopingować własną drużynę a nie bluzgać przeciwna. Tak propos to było caukiem sporo Ary no i cos tam pokazali. Nie ich wina, że psiarnia zawineła i pirotechnikę :/..................Ale ta bramka Bataty.................:)

God, I'm glad I'm not me.
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 01:38
dla mnie bluzgi na arke byly spoko !!!!! a co do niektorych wypowiedzi tutaj to poprostu nie skomentuje bo nie chce mi sie bluzgac

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
F G
Kibic
Na forum od 8176 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 09:56
W F H zgadzam sie z twoimi komentarzami. A tak na marginesie to ci co probowali brame wywalic to nie byli gowniarze.Kto stal blisko to widzial kto TO byl. Oczywiscie nie licze tego malolata co przez plot sie wbil. I nie narzekajcie ze zepsulo to atmosfere bo nic wielkiego sie nie stalo! Ogolnie oprawa zajebista i wogole atmosfera. Arka mnie nie rozczarowala.Przyjechali w konkretnej liczbie,oflagowani,flagi na kijach itp. Nie bylo zle. Tylko smieszne byly ich te transparenty. Podsumowujac to chcialbym by bylo wiecej TAKICH meczy!

henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 10:22
hmmm o meczu nic nowego nie powiem wszyscy co byli wiedzą jak bylo, ale wstaje sobie rano chcem zobaczyc zdjecia z tej super oprawy a tu taka maniana, koleś robiacy zdjecia to jakies fatalne NIEPOROZUMIENIE zdjecia z dupy na ktorych nic nie widac,cala masa zdjeć nie pokazujących nic, nie utrwalil zadnych godnych uwagi momnetów bleee

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 10:40
Meczyk 1 klasa... oprawa super!!! Atmosfera bomba! Tak sie ciesze ze jednak udalo mi sie na ten mecz pojsc, mimo ze wczraj mialem lekki wypadek... Szkoda tylko ze mecz stal na dosc slabym poziomie w 1 polowie i na poczatku 2, Arka byla strasznie slaba, nie spodziewalem sie ze az tak! Jednak i tak nie mozna sie bylo nudzic, bo zajebista atmosfera byla i potem jescze kolejne bramki...:) Szacunek dla Arki za to ze w takiej ilosci przyjechali, fajnie to brzmialo jak zaczynali spiewac "Arka Gdynia" a caly stadion im odpowiadal ;). Po pierwszej bramce jak sie pokazy zaczely to z sektora Arki widac bylo flesze... zdjecia robili :D Ci "KIBICE" z 12 sektora co do plotu skakali... po prostu widok byl zenujacy! Po co??? Matlak jak bramke strzelil to podbiegl do nich ale to i tak nic nie dalo. Bugaj znow rzadzil! Myslalem ze on do nas tylko na jokera przyjdzie, po sezonie odejdzie, a on wymiata!! Mimo swojego wieku na ekstraklase tez powinien byc dobry. Bramka Bataty miodzio! Zreszta Drumiego tez, szkoda ze Olo nic nie strzelil to bylby powrot... :) Andruszczak nie ma jeszcze szybkosci, ale niezle sie zaprezentowal, Parzy ma konkurenta... Obrona jak zwykle dosc dziurawa, mimo ze wydaja sie byc pewni.

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768985671 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005