| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 01:59
> Dokładnie od 30.07.1994 godz.18:00 Mecz Pogoń-Górnik 1:3 (0:0)
Tez bylem na tym meczu I nie zapomne jak wracalem z niego z ojcem i ktos sie z balkony nas pytal jaki wynik. Powiedzielismy ze 1:3 a koles az nie mogl uwierzyc...
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 05:33
"Kibicuję Pogoni od urodzenia" ROTFL, jak ja lubię takie texty )))
Ja kibicuję (lub piknikuję, kwestia gustu) od.... hmmm... chyba 10 lat... Nie pamiętam dokładnie, bo byłem szczylem, kiedy stary zabrał mnie na mecz. Pamiętam tylko tyle, że był to mecz rozegrany równolegle do pamiętnych przekupionych meczów z udziałem Wisły i kogoś jeszcze (dwóch kandydatów do mistrzostwa wygrało 6:0 i 7:1 tego samego dnia, pamięta ktoś może?)...
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 10:01
Ja nie pamietam ale w latach 90-tych Pogon grala mecz sparingowy z Flota S-cie , Pogon wygrala bardzo wysoko .....a wtedy najbardziej popularnym pilkarzem portowcow byl Majdan
no i tak to sie zaczelo pozdro. do soboty
|
Na ZaWsZe MkS!!
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 10:13
od 94 z gornikiem 1:3 regularnie zaczolem wtedy kibicowac POGOŃ i chodzic na wszystkie mecze.
najlepsze mecze na jakich bylem to chyba z lechem w pp przeszlismy w karnych i z gks wygralismy 1-0 przerywajac im tym samym jakas passe bez porazki. to byly czasy a ten mlyn na 3 sektory, az sie chcialo drzec jape
|
POGOŃ FOREVER!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 16:07
> (dwóch kandydatów do mistrzostwa wygrało
> 6:0 i 7:1 tego samego dnia, pamięta ktoś może?)...
93 chyba
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 17:50
Ja zacząłem kibicować odkąd zacząłem kumać o co chodzi w ogóle w piłce nożnej i dowiedziałem się, że mamy w Szczecinie dobry klub piłkarski. Były to tak na oko lata przed pójściem do podstawówki, mniej więcej w wieku 5 lat, czyli ponad 11 lat temu - 1992
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 15/09/2003 21:02
A Ty Shivan ile lat Pogoni kibicujesz? ;]
hehehe duzo 
a tak powaznie to jako ze mieszkalem na Noakowskiego a jest to jakies 4 min drogi do stadionu, to bylem gdzies w 79 ale za chiny nie pamietam co to byl za mecz, no i nie mozna bylo tego nazwac kibicowaniem. Jak mialem 15 lat to poszedlem pierwszy raz do "piekielka" i zauroczylem sie atmosfera, Byl to mecz z Lechia Gdansk, mlyn na 2 sektory a miedzy nimi na schodach oddzial psiarni, co chwile wybuchaly dymy, a nie zapomne jak Kardynal skakal i plul na stroza prawa , oczywiscie wtedy go jeszcze nie znalem.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 27/09/2003 11:56
Ja pierwszy raz na Papricanie sie pojawilem w wieku 3 lat... i z tego meczu pamietam tylko tyle, ze juz po paru minutach chcialem wyjsc i przez caly mecz ojca meczylem zebysmy juz wyszli (oj nie byl ze mnie material na kibica ). Nie pamietam z kim, nie pamietam ile bylo (bramek nie pamietam wiec przypuszczam ze 0:0)... Potem byla dluga przerwa (bylem jeszcze w tym czasie jeszcze na paru meczach, ale nie za bardzo mnie na trybuny ciagnelo) i meczem ktory mnie przekonal (mimo porazki) byla porazka z Widzewem 0-2 pamietam powrot Heouyota (czy jak to sie pisze ) na Twardowskiego tylko ze w barwach żydków... Rok bodaj 97'.
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 27/09/2003 12:13
ja pierwszy raz bylem na meczu 14 sierpnia 1999r. to była sobota ( godz. 16.00 ) , zachowałem sobie bilet z tego meczu Pogoń prowadzona włówczas przez A.Mikulskiego bodajże zremisowala 1:1 wyrownującą bramkę strzelił dla na R.Dymkowski , później z powodu mojego młodego wieku była z roczna przerwa , teraz jestem obowiązkowo na każdym meczu , nawet za czasów gondora , np. Pogoń - Odra kiedy to Piotrek Kluzek strzelił piękną bramkę z 20 metrów , po tym uderzeni naszego napastnika cały stadion oszalał , to była radość jakby Pogoń zostala mistrzem Polski hehe , pozdro dla wszystkich kibicow Pogoni
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 27/09/2003 13:14
Ja pierwszy raz na meczu bylem w sezonie 1986/87. Nie pamietam dokladnej daty bo bylem za mlody ale to byl mecz na szczycie z Gornikiem Zabrze. Wygralismy 3:1, a niewiele brakowalo wygralibysmy za trzy punkty bo w koncowce pilka trafila w poprzeczke, a o to ze nie wpadla do siatki obwinilem ... sedziego Pamietam jeszcze ze lalo jak z cebra i ze zeby cokolwiek zobaczyc musialem stawac na laweczce.
Regularnie zaczalem chodzic na Pogon jakos na poczatku lata 90-tych, kiedy gralismy w drugiej lidze.
|
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 27/09/2003 13:36
Pogoni kibicuje od swojego pierwszego meczu tj. od 28.08.1993r. Mecz z Gornikiem Zabrze. Niestety 1:2 w plecy, ale coz za widowisko.
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Od ilu lat kibicujecie Pogoni? - 27/09/2003 13:57
> Ja pierwszy raz na meczu bylem w sezonie 1986/87. Nie pamietam dokladnej daty bo
> bylem za mlody ale to byl mecz na szczycie z Gornikiem Zabrze. Wygralismy 3:1, a
> niewiele brakowalo wygralibysmy za trzy punkty bo w koncowce pilka trafila w
> poprzeczke, a o to ze nie wpadla do siatki obwinilem ... sedziego Pamietam
> jeszcze ze lalo jak z cebra i ze zeby cokolwiek zobaczyc musialem stawac na
> laweczce.
To był drugi mecz sezonu 87/88, pierwszy w Szczecinie po 1:4 z łks
|
Tylko Pogoń...
|
|
|
- 1
- 2