| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice weszli za darmo...... - 05/09/2003 21:21
> Kleberson - szacunek dla tych ktorzy jezdza kretynie jebany! kim ty jestes ze
> ich oceniasz? moze sam zaczniesz jezdzic , napierdalac cala polske i slawic
> dobre imie Pogonii?!
sam jestes kretynem jebanym a ty maly_ps co jezdzisz wielki hooolsie?eh a ty wfh mozesz se do kolegow wyjazdowych tak mowic!!!
|
Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice weszli za darmo...... - 05/09/2003 21:27
kleberson - gadaj sobie na forum co chcesz , i tak jestes ZEREM, masz problem do ekipy wyjazdowej?! powiem ci gdzie i keidy sie zbieramy na wyjazd to bedziesz mogl wpasc i przedstawic swoje poglady na zywo ... czy wymiekasz cieicu??!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Kibice weszli za darmo...... - 06/09/2003 04:51
kleberson pierdolona cioto zamknij ryj kutasie zajebany....ja nie jezdze bo mam swoje powody ale odpierdol sie od tych ktorzy jezdza i nie raz zaliczaja wpierdol ( bo fakt ekipa jest srednia a nawet slaba) ale huj ci do tego szmatlawcu zajebany) ale co jak co nalezy im sie jakis szacunek
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice weszli za darmo...... - 06/09/2003 15:11
ignorowac zdecydowanie takich cymbalow!!!z drugiej strony ciekawe co powie pan kleberson po wyjezdzie kiboli do bialegostoku,ze znowu sie osmieszylismy w polsce bo pojechalismy na wyjazd 820km?
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice weszli za darmo...... - 07/09/2003 04:28
zaduzo tych malolatow sie narobilo.....kiedys bylo dobrze tzn sezon wstecz co Pogoń przegrywala mecz za meczem ...byli starzy bywalcy na forum ...a teraz wyniki i nagle sie naroilo nowych wielkich "kibicow" Pogońi....pogon wygrywa to nagle wielcy fanatycy...
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice weszli za darmo...... - 07/09/2003 12:47
> zaduzo tych malolatow sie narobilo.....kiedys bylo dobrze tzn sezon wstecz co
> Pogoń przegrywala mecz za meczem ...byli starzy bywalcy na forum ...a teraz
> wyniki i nagle sie naroilo nowych wielkich "kibicow" Pogońi....pogon wygrywa to
> nagle wielcy fanatycy...
Swięte słowa Dziki! nic dodac nic ująć
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|