| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 29/08/2003 22:29
Normalnie Pogon zagrala swoj najlepszy mecz! Atmosfera byla za mocna. Ci co nie byli niech naprawde zaluja i to bardzo bo bylo po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 29/08/2003 22:30
Było naprawdę skutecznie. Pogoń zaczęła z zębem. Pogoda w sam raz do takiej gry. Doping rzeczywiście siadał, ddopiero po bramkach się ruszało. No i trzeba powiedzzieć, że obrona trochę kulała. Za dużzo sytuacji miał Polar. (taka mała łyżeczka dziegciu ) Ale ogólnie to więcej takich meczów. Nie przegrać w środę i na Ruchu 15 tysięcy. A wtedy i fala się ruszy. pozdrawiam.
|
21:37
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 29/08/2003 22:35
Meczyk pierwsza klasa. Po tylu upokorzeniach w pierwszej lidze, takie zwycięstwo. Żal mi graczy Polaru, którzy nie zasłużyli na tak wysoką porażkę. Batata - klasyczny hat-trick, a mi się wydaje że jemu powinna być zaliczona pierwsza bramka. Pomijam fakt, że trafił w słupek z bliska. Gdyby Bugaj był napastnikiem, a nie szybkobiegaczem - byłaby dwucyfrówka.
Jeżeli nie uderzy co niektórym sodówka do głowy, to w tej formie powinniśmy wygrać, i to zdecydowanie, 3-4 kolejne mecze.
Najlepsi na placu: Batata (nie do zatrzymania, z pełnym przekonaniem twierdzę że to jeden z najlepszych piłkarzy grających w Polsce), Napierała (nie przegrał ani jednego pojedynku), Wyparło (obronił sam na sam + daleki wybieg poza pole karne + świetna parada po główce z bliska), Biliński i Drumlak (kreatywni w środku pola).
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 29/08/2003 22:43
Wreszcie Pogoń zagrała na wysokim poziomie oby tak było do końca sezonu,w przyszłym roku I liga bedzie nasza.Legia pokazała pyrom gdzie jest ich miejsce a więc bardzo udany dzień.
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 29/08/2003 22:49
Jak zwykle po meczu na ktorym bylem, postaram sie ocenic nasz zespol.
Bramkarz ... Bodzio! Zajebisty jestes! Szkoda tej wpuszczonej bramki, ale 557 minut bez jej straty tez robi swoje!
Obrona... Wlódarczyk, na stoperze, spisal sie w miare dobrze. Do zejścia Napierala byl nie do przejscia! Zajebisty mecz w wykonaniu mistrza Europy juniorow. Bardzo dobrze ze go mamy w skladzie! Michalskie jak Wlódarczyk - poprawnie. Julicmar za malo minut, azeby jego wystep mozna bylo ocenic. Chociaz jeden blad popelnil.
Pomoc... Drumlak - kapitalnie. Nie ma na jego dzisiejszy występ słów! Łabędzki... Widać w nim potencjał... Bardzo dobry, jak nie jeden z lepszych meczy w jego wykonaniu, jak i w wykonaniu Bilińskiego, Matlaka i Parzego
Atak - Batata -> patrz Drumlak , Bugaj jak zwykle waleczny... Ale szkoda ze tylko waleczny 
Kaczorowski... Brak słów... jego gra to paranoja... Naprawde. Juz ten 19. latek Gajewski, ktory wszedl pozniej byl od niego wiele lepszy.... Niech Baniak mu daje szanse, bo ten chlopak moze zablysnac tak jak Moskala czy Gajtkowski (oni tez przeszli z IV ligowych druzyn)
PzdR
[Ostatnio edytowane przez MaUy: 2003-08-29 22:50]
|
..::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 00:50
Kurwa... nie mialem zamiaru tego pisac ale tak wyszlo, chcialem kulturalnie sie zachowywac naTym forum, by nie byc postrzeganym jak jakis wsiok. Ale niestety...
Celciusz - konfidencie, pisze na tym forum od niedawna ale przegladam reguralnie. I Ty zawsze chlopie do kogos cos sapiesz. Kurwa rece sie zalamuja jak sie Ciebie czyta. Czy Ty chlopie nie rozumiesz, ze wkurwiasz ludzi swoimi durnowatymi wpisami. Masz na koncie 240 postów z czego 100% sa bezsensowne, durne i wyjatkowo wiesniackie.
Po co komentujesz slowa które nie sa kierowane do Ciebie. No powiedz mi po chuj!?
Nie mam zamiaru kwestionowac twojej orientacji sexulanej ale nie musisz sie publicznie chwalic.
Nie pisz do mnie nic, poprostu NIC, bo nie mam zamiaru dyskutowac z osobami, które zamiast mózgu maja, kawalek splesnialego gówna.
Dlatego Bywaj
Valeron - hehe, super jestes chlopie, nic dodaw nic ujac. Na twój temat nie mam nawet ochoty pisac.
Wiec dla ciebie równiez:
Bywaj
W ogóle obydwaj jestescie zajebisci, kurwa piepszone napinacze internetowe.
Przez takich idiotów jak Wy, to forum wyglada zupelnie jak kibice.pl - czyli bez ladu, skladu i porzadku. Piepszycie glupoty, piszecie po 10 bezsensownych odpowiedzi do kazdego watku.
JuN - zrób albo cenzure, albo ich poprostu Wypierdol, bo przez takich jaki on to forum poziomem przypomina 12 latka.
Powiem na koniec jeszcze raz:
Nie bylem, nie zaluje, nie zalowale i zalowac nie bede
Jak sie komus to nie podoba to niech swoje zdanie zachowa dla siebie.
Sorx za bluzgi ale jak czytam takiego celciusza czy innego to rece sie zalamuja...
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 01:07
> Jak zwykle po meczu na ktorym bylem, postaram sie ocenic nasz
> zespol.
Bramkarz ... Bodzio! Zajebisty jestes! Szkoda tej wpuszczonej bramki,
> ale 557 minut bez jej straty tez robi swoje!
Obrona... Wlódarczyk, na
> stoperze, spisal sie w miare dobrze. Do zejścia Napierala byl nie do przejscia!
> Zajebisty mecz w wykonaniu mistrza Europy juniorow. Bardzo dobrze ze go mamy w
> skladzie! Michalskie jak Wlódarczyk - poprawnie. Julicmar za malo minut, azeby
> jego wystep mozna bylo ocenic. Chociaz jeden blad popelnil.
to nie Julicmar To GODRAS !!!!!!!!!!! "ADMIN" I SIE NIE ZNA
Pomoc... Drumlak
> - kapitalnie. Nie ma na jego dzisiejszy występ słów! Łabędzki... Widać w nim
> potencjał... Bardzo dobry, jak nie jeden z lepszych meczy w jego wykonaniu, jak
> i w wykonaniu Bilińskiego, Matlaka i Parzego
Atak - Batata -> patrz Drumlak
> , Bugaj jak zwykle waleczny... Ale szkoda ze tylko waleczny 
Kaczorowski...
> Brak słów... jego gra to paranoja... Naprawde. Juz ten 19. latek Gajewski, ktory
> wszedl pozniej byl od niego wiele lepszy.... Niech Baniak mu daje szanse, bo ten
> chlopak moze zablysnac tak jak Moskala czy Gajtkowski (oni tez przeszli z IV
> ligowych druzyn)
PzdR
[Ostatnio edytowane przez MaUy: 2003-08-29
|
|
|
|
|
|
|
|
Pogon - Polar 7:1 ........ Legia - Lech 2:1 - 30/08/2003 02:23
Hej. No nie wierze! Jestem w totalnym szoku ... gratulacje dla Portowcow. Ja wlasnie wrocilem z Lazienkowskiej ... Co moge powiedziec ... iesamowita atmosfera ... fajerwerki ... super doping ... w/g serwisu Legia live ponad 10000 osob przyszlo ... pyraski cienko piali ... siedzialem na zylecie zarazz kolo nich i w ogole nie slyszalem co krzycza ... ( no moze troche przesadzam =) maja dziarskich chlopakow ale malo ich przybylo ... a co do meczu ... najpierw wkurwienie - po tym jak Choto dostal czerwona kartke ... a potem ... szajba ... 60 i 62 minuta i wygrywamy 2:0 !!! wszyscy zwariowali ... nic nie moglo naszej euforii ostudzic ... nawet bramka kontaktowa ... pozdrowienia dla wszystkich kiboli ...
Legia/Pogon/Zaglebie 4 ever ...
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 02:48
Szczere Gratulacje dla was wynik robi wrażenie szczególne gratulacje dla Grzeska Matlaka który dla mnie jednak pozostanie Lechitą chociaz wiem że jest od was
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|