| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 17:27
i brawa dla Legionistow ! niech leja po mordach wszystkich ktorzy ublizaja i gwizdza na Legie!
Swoja droga to my powinnismy napierdalac tych lamusow...
POGON SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 18:54
Super WESTMAN, jak kogos zapraszam do domu, to staram sie go ugoscic jak najlepiej (choc nie staram mu sie zaraz wejsc w tylek), ale jak gosc zaczyna lac moich domownikow , bo mu sie cos nie podoba, to co ja wtedy powinienem zrobic?... WESTMAN,a co ty bys zrobil, przylaczylbys sie, napierdalalbys matke, zone, dziedzi, mlodszego brata tez? A moze napierdalalbys goscia? Bo tam, gdzie mnie chowali gosc jest nietykalny dopoty, dopoki nie rzuca sie do moich domownikow. Wtedy automatycznie staje sie wrogiem. Sprzedalbys swoja rodzine za przyjazn z kumplem? Amoze urodziles sie w warszawie, ale to coty tutaj robisz?
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 19:01
chomikocostam - wes sie nie osmieszaj w kolejnym poscie, wszyscy ludzie ktorzy tam byli i dostali w pizde to twoja rodzina?!
co cie obchodzi jakis inny many, mieniacy sie kibicem Pogoni a nie przestrzegajacych pewnych praw i obowiazkow kibica Pogoni?!
za bluzgi na Legie walic w morde nalezy, aby sie nauczyli, to nie lubi naszych przyjaciol niech zachowa to dla siebie, nikt was nie zmusza do spiewiania o Legii, ale kurwa jest kategoryczny zakaz bluzgania ziomow ze stolicy!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 19:41
>za bluzgi na Legie walic w morde nalezy, aby sie
> nauczyli, to nie lubi naszych przyjaciol niech zachowa to dla siebie, nikt was
> nie zmusza do spiewiania o Legii, ale kurwa jest kategoryczny zakaz bluzgania
> ziomow ze stolicy!
No jasne !!! A jak cała żyleta wyła na Mielcarskiego to lania po mordach nie bylo!!! Co to k... ?? Równi i równiejsi ??
My mamy szanować Legionistów a Onie naszych nie??
Zgoga zgodą, nie ja ją ustanawialem i nie ja o jej trwaniu decyduje. Po prostu toleruje ja i tyle
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 21:15
Tommy - szczerze mowiac to juz klade na Mielcarskiego, gral tu jeden sezon - byl dobry to fakt - ale to tylko pilkarzyk - a Legia mimo iz bluzgala na Mielcarskiego , nigdy nie bluzgala na POGON, kiedy WY kurwa pojmiecie ze POGON a pilkarzyki Pogoni to 2 !!!!! zupelnie rozne sprawy!!!
'Zgoga zgodą, nie ja ją ustanawialem i nie ja o jej trwaniu decyduje. Po prostu toleruje ja i tyle " - i to jest ZAJEBISTE podejcie (bez kitu najlepsze jakie mozna miec) dla kogos kto chodzi na Pogon a nie przepada za Legia....
"a gdyby to moja rodzina oberwala na meczu, to paru gosci mialoby pozamiatane. Co mecz dostawali by wpierdol za przyjaciol z legii"
- kurwa raz udajesz kozaka, a gdy ci powie abys publicznie na stadionie wyrazil swoja niechec do LEgii i Chomika to pekasz?!!? to jak to z toba jest?! jestes kozak i przyjdziesz z transparentem "nie lubie LEgii i Chomika" czy bedziesz mowil co by bylo gdyby i jaki to z ciebie choirak?
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 22:05
TomY chuj mnie obchodzi co sadzisz o Legii . Najlepiej Ty i reszta tych nieogarnietych leszczykow zostawi swoje zdanie dla siebie...Zauwaz ze na to forum wchodza tez Legionisci i tu strasznie glupio jest mi przed nimi , za takich baranow jak wy! Jestescie mocni tylko przed monitorem... wtedy to kazdy moze napisac sobie jaka to Legia jest niedobra... a moze kiedys ktorys z was odwazyl sie to powiedziec na stadionie i dostal wpierdol? teraz sie mscicie?! ja bardzo szanuje chlopakow z Warszawy...mam tam wielu ziomkow... za kazdym razem gdy ich odwiedzam , jestem zajebiscie ugoszczony ... nawet teraz wybieram sie do Stolicy na Legia - Lech ...
Z reszta po co wy zabieracie glos w sprawie o ktorej chuj wiecie?! Zgoda byla , jest i bedzie...
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 22:19
> TomY chuj mnie obchodzi co sadzisz o Legii . Najlepiej Ty i reszta tych
> nieogarnietych leszczykow zostawi swoje zdanie dla siebie...Zauwaz ze na to
> forum wchodza tez Legionisci i tu strasznie glupio jest mi przed nimi , za
> takich baranow jak wy! Jestescie mocni tylko przed monitorem... wtedy to kazdy
> moze napisac sobie jaka to Legia jest niedobra... a moze kiedys ktorys z was
> odwazyl sie to powiedziec na stadionie i dostal wpierdol? teraz sie mscicie?!
> ja bardzo szanuje chlopakow z Warszawy...mam tam wielu ziomkow... za kazdym
> razem gdy ich odwiedzam , jestem zajebiscie ugoszczony ... nawet teraz wybieram
> sie do Stolicy na Legia - Lech ...
Z reszta po co wy zabieracie glos w sprawie
> o ktorej chuj wiecie?! Zgoda byla , jest i bedzie...
Co Ty sie chłopcze napinasz ?? Tak jak Ciebie huj obchodzi co sądze o Legii tak mnie huj obchodzi to że, to czytają. Każdy z nas ma swoje zdanie i po to jest t FORUM aby je wyrażać.
Na szczęscie to nie Ty decydujesz co kto myśli i pisze!
Myśle jednak, że dyskusja z Tobą nie ma większego sensu. Brak Ci argumentów to uzywasz inwektyw typu :" nieogarnięte leszczyki i baranu"
Zapytam skąd Ty możesz wiedzieć kim jestem i od ilu lat chodze na Pogoń??
I jeszcze jedno. Nie wymuszaj na innych miłości do Legii. Napisałem, że toleruje tą zgode i tyle!
Proponuje Ci zacząć nauke czytania ze zrozumieniem textu
>Tommy - szczerze mowiac to juz klade na Mielcarskiego, gral tu jeden sezon - byl dobry to fakt - ale to >tylko pilkarzyk - a Legia mimo iz bluzgala na Mielcarskiego , nigdy nie bluzgala na POGON, kiedy WY >kurwa pojmiecie ze POGON a pilkarzyki Pogoni to 2 !!!!! zupelnie rozne sprawy!!!
A widzisz! gościu z niskiej też nie bluzgał na Legie tylko na Karwana!! Miał takie samo prawo wbijac w niego tak jak Ty w Mielcarskiego.
Pozdro dla normalnych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 23:10
dziki^ i znowu racje przyznam--- zwala na maksa, kabaret, wstyd przed wszystkimi kibicami.....kurwa o co tu chodzi...dajcie sobie na luz...kibice Pogońi sie nie klooca
chlopaki opanujcie sie nie prowokujcie i nie dajcie sie prowokowac
pozdr for all
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 23:17
O jojoj ale sie porobilo przez badz co badz mój post 
A wiec tak :
Chomisromigromicostam
Najpierw moze tak:
Wszyscy od lat wiedza, ze Pogon ma zgode z Legia, ale takie bezmózgi jak coniektórzy (nie bede wymienial) chca ta zgode zniszczyc.
Dlatego dla takich delikwentów mówimy - NIE
Ty sugerujesz sie jednym incydentem, którego przyznaje nie widzialem i pierwszy raz dziaisiaj o cyms takim przeczytalem.
Powiem Ci jedynie, ze nie da sie wmówic wszystkim by kochali Legie i kochali Pogon, znajda sie zawsze jacys idioci, którym zgoda przeszkadza.
Moze wlasnie tacy byli ze stolicy? Ale wtedy po co przyjezdzali by na mecz?
Mozany by dlugo dyskutowac, ale Ja z toba nie mam zamiaru. FINITO!
TomY - smieszny jestes.
Gdybys nie wiedzial(bo zapewne tak jest) Mielcarski byl bluzgany jeszcze przed tym jak gral w Pogoni, bluzgany byl, jest i bedzie, za jego ostra i brutalna gre przeciwko Legii.
Wszyscy o tym wiedzieli, zapewne Ty byles niedoinformowany - szkoda
Tolerujesz zgode? To bardzo dobrze, mimo iz nie lubisz Legii, to masz normalne podejscie.
Masz racje kazdy ma swoje zdanie ale niektóre jest lepiej zachowac dla siebie... sam chyba dobrze o tym wiesz.
PSG - troche spokojniej , szacunek i pozdro :-)
I na konice moze tak:
Hej MKS, hej CWKS NASZA zgoda najlepsza w Polsce jest
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 27/08/2003 00:39
Moze niektorzy z kibicow Pogoni nie lubia Legionistow -trudno, ich wybor. Ale powinni uszanowac zdecydowana wiekszosc na stadionie, ktora Legionistow lubi i mam nadzieje, ze bedzie to uczucie w sobie pielegnowac. A za bluzgi na Legie na naszym stadionie mozna wylapac i tak powinno byc.
|
Pogoń Ponad Wszystko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 27/08/2003 13:45
PAMIETAJCIE ZE POGON TO MY !!
PILKARZE TU TYLKO PRACUJA !!
Legia bluzgala na Mielcarskiego, a nie na kibicow.
Tego samego oczekuja od nas.
Nie pochwalam mordobicia (patrz zajscie z flagowym), ale tutaj nie mam do nikogo pretensji. Czasem trzeba w morde dostac zeby cos zrozumiec. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2003-08-27 13:48]
|
1948
|
|
|
|
Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 27/08/2003 15:52
Powiem jedno ludzie bluzgajacy na Legie to frajerzy i powinno sie ich tepic.Sam bylem swiadkiem jak jakis cwel niezadowolony z tego ze Legia wygrala z nami ostatnio ublizyl naszej zgodzie bylo to przy wychodzeniu ze stadionu.Szedlem wtedy z 2 kolesiami a za nami grupa Legionistow ktora stanela i widac bylo ze poczuli sie jak by byli nie u swoich przyjaciol tylko na stadionie wroga.Nie czekajac na zadna reakcje chlopakow z Warszawy koles podszedl do typa na oko 30 lat i spytal czemu kurwa jedzi enaszym kolegow z Wa-wy ?Ten burknal cos w stylu ze mu sie tak podoba i za to dostal wpierdol tak ze juz dlugo nic nie powie a tym bardziej nie przjdzie na stadion Obili go nie Legionisci tylko my chlopaki ze Szczecina .Powiem tyle ze nie bylo zdanego katowania tylko 1 na 1 dostal nauczke burak jeden ma cale zycie.Na szczescie sa to tylko buraczane wyjatki takiego zachowania .
Po drugie wydaje mi sie ze pare osob specjalnie podgzewa atmosfere i zaklada takie tematy wypisaujac bzdury na Warszawiakow itd.Komus wyraznie zalezy na tym abysmy nadal byli skloceni.
Jest jedna zasada nikt ci nie kaze lubic (L) dopinguj Pogon i tyle a wszyscy beda zadowoleni proste jak obsluga mlotka.Ale jesli sie do tego nie zastosujesz to licz sie z tym ze ktos obije ci te niewyparzona morde i na tym zakonczy sie twoja przygoda z kibicowaniem w Szczecinie.To sa nasi przyjaciele i nalezy im sie szacunek ZAPAMIETAJCIE to sobie .
Co do gwizadania i jazdy na meczach-to u nas w Szczecinie zaczely sie krzyki i tyry podaczas pamietnego meczu Pogon-Legia za bekdasa.Do tamtej pory w Waw-ie nikt nigdy nie bluzgal na Pogon i nie robi tego do tej pory.Jedynie sa tyry na zawodnikow a to inna historia .
Pozdrowienia dla chlopakow ze Stolicy
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
- 1
- 2
-
|