| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 21/08/2003 23:35
Sanbal broń się bo tu jakieś herezje się szerzą!!! Od kiedy to dobrego kibica poznaje sie po tym czy zna jakiegoś chomika czy nie?!?! Ja też nie znam i wisi mi on jak trzy kilo kitu!!!
Poza tym jak to jest? Koles leje innych po gebie na oczach wielu ludzi i nikt na to nie reaguje?!? Co on kurna jest jakis Conan?!?
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 00:15
cholera nie znam chomika ...(i jakoś nie mam ochoty poznawać)... przepraszam bardzo czy będę mógł się pokazać na meczu...czy muszę mecz oglądać zza płotu buheheheheh.
|
prax
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 00:35
kurwa.... ale PSG ma racje... wiekszosc z waszych pytan i rozwazan powinna sie wyjasnic w waszych glowach a nie na forum, bo jak by np: Chomik poczytal sobie to wiekszosc z was skonczyla by jak W. ( nie wiem czemu kazdy ukrywa podajac W. - ps. jezeli ALi to Alinies to byles ostatnio u niego z tego co mi wiadomo wiec mozesz napisac co z W.? znam fakty od Wieriora ale on byl u W jakos w poniedzialek)
jak nie znacie Chomika, zapewne nie wiecie tez o tym dlaczego obecnie Chomik jest "mocna" postacia, mimo iz wiekszosc kibicow co go nie zna osobiscie powiesila na nim psy za probe wspolpracy z Lesem , Chomik wciaz cieszy sie pewna forma SZACUNKU (rowniez i mojego - ale nie pochwalam tegto co zrobil W. - mysle ze mogl a nawet powinien zalatwic to inaczej)
i puki co to Chomik & spolka beda decydowac o flagach mimo iz ich bedzie gora 50 osob a reszta kiboli to 15 tys
i ostatnia kwestia - Chomik faktycznie przestaje sie kontrolowac zwlaszcza pod wplywem % ale zazwyczaj mialo to pozytywne skutki
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 08:56
PSG To do Ciebie prostaku z pokrzywionym ryjem.Zadalem takei pytanie poniewaz chcialem sie upewnic czy ten chomik to chomik. Doskonale wiem kto to jest i jak wyglada,a ze chciale msie upewnic to nie Twoja sprawa gnojku.Jezlei znalbym imie i nazwisko chomolca to bym nie podal to to sie nazywa OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH ale widac ze nie wiedziales ze cos takeigo istnieje.Zal mi sie robi takich biednych umyslowo dzieci. Aha.. czytaj uwaznie co inni pisza bo nei wiem skad wyczytales ze mam sie za fanatyka Pogoni-jestem kibicem granatowo-bordowych.A to ze Masz mokre sny w ktorych cos tam Ci sie ukazuje to juz nie ,moja sprawa.
Mialem respect i szacunek dla Chomika,ale sa granice ktorych sie nie przekracza.a On to zrobil i tylko pokazal jakim jest prostakiem i bandyta.Na miejscu poszkodowanego wniusl bym sprawe do prokuratury i wyciagnal konsekwencje od idioty. Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 12:12
Widze ze jest kilka kumatych osob na tym forum ( Maly_ps , Ali ) , reszta jednak to banda nieogarnietych leszczykow , z ktorymi nie mam zamiaru sie przekrzykiwac.
Mistrzem jest dla mnie Sanbal ktory dumnie twierdzi ze gdyby byl "Na miejscu poszkodowanego wniusl bym sprawe do prokuratury i wyciagnal konsekwencje od idioty" .Tylko pozazdroscic! Mysle jednak ze W. jest na tyle charakterny , ze nie sprzeda Chomika.
Bardzo interesujacy jest tez sabribegdas ... jesli mozesz , to zachowaj swoje zdanie dla siebie ... szczegolnie te na temat Legii ... smieciu jebany!
No dobra , a teraz czekam na odpowiedzi internautow , jaki to ja jestem prostak itd.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 13:28
Boze Ty widzisz, a nie grzmisz !!!!!! 
PSG Twoje ograniczenie umyslowe jest porazajace!
Cytuje: "Na miejscu poszkodowanego wniusl bym sprawe do prokuratury i wyciagnal konsekwencje od idioty .Tylko pozazdroscic! Mysle jednak ze W. jest na tyle charakterny , ze nie sprzeda Chomika."
Jak to nie sprzeda Chomika? Szczur pobil Go, bo koles wywieszal flagi! To nie byla jakas "tam wymiana argumentow" tylko bandycka napasc, ktora o malo nie skonczyla sie tragicznie.
Pewnie jakby szczur kogos zabil na twoich oczkach, to udawalbys, ze nic sie nie stalo?!
Widze, ze dla niektorych KRETYNOW czyn szczura okazal sie bohateraski.... ZALOSNE!
Mam nadzieje, ze poszkodowany okaze sie na tyle "charakterny", ze zglosi sprawe prokuraturze (choc bardzo mozliwe, ze juz ktos sie tym zajmuje)!
Skorzystam z twoich slow: PSG TY JEBANY SMIECIU! Jestes cienki jak sik weza!
Dyskusja z debilami nie ma sensu, wiec proponuje zakonczyc ten watek!
P.S. Sorki, troche mnie ponioslo, ale z glupota nie da sie inaczej dyskutowac.
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 14:13
AlertEgo niestety musze sie z toba nie zgodzic, poniewaz Chomik to bohater narodowy, i nikt nie moze wniesc skargi do prokuratury na niego. przeciez on bil w dobrej wierze, on jest tak zajebiscie charakternym chlopakiem, ze tylko pobil goscia i do szpitala trafil. a mogl zabic! ja proponuje wystawic mu pomnik gdzies przy stadionie, mysle ze przy glownej pramie byloby dobrze. co wy na to? albo jeszce lepiej, zrobmy kapliczke na czesc o czcigodnego Chomika!! bedziemy tam co mecz skladac ofiare z kibica Pogoni. proponuje wybierac takiego co najgorecej dopinguje druzyne, bo Chomik chyba takich nie lubi.
dobra nie bede sie juz wysilal, chociaz jeszce duzo mam do powiedzenia na ten temat, ale dam sobie juz spokoj, bo mnie to zaczyna wkurwiac (a konkretnie to wypoeidzi PSG)
pozdrawiam
.
[Ostatnio edytowane przez ihaa: 2003-08-22 15:25] [Ostatnio edytowane przez ihaa: 2003-08-22 15:26]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 15:36
PSG - nie uwazam sie za nieogarnietego leszczyka i nie masz prawa tak pisac.
Obrazasz mnie i pewnie kilka innych osob.
Pozdro.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 15:39
Tak samo jak wiekszosc uwazam, ze Chomik przesadzil.
Nawet jezeli byl pod wplywem alkoholu - a wtedy czasem zdarza sie kazdemu stracic panowanie nad soba - nie usprawiedliwia go to.
Nie jestem Chomikiem, ale gdybym to ja byl na jego miejscu, z pewnoscia poczuwal bym sie do tego co zrobilem i poszedl bym do szpitala i chociaz przeprosil.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 16:28
Czesc
Powiem krotko obicie tego chlopaka bylo glupie i tyle.Co do propozycji jednego z was aby isc na psy i zlozyc donos to przesada juz na maxa.Ludzie co my zaczynamy wyprawiac bijemy si emiedzy soba cchemy zostac konfidentami kapujac na wlasnych kibicow (((((((((((((. To wszystko jest chore pzreciez kazdemu z nas zalezy na tym aby klub si eodrodzil i kibice znowu byli najlepsi w Polsce i powinnismy dazyc do tego ,a nie wzajemnie sie oskarzac i opluwac.Powtarzam pobicie bylo glupie i nagane i nie powinno si eju znigdy powtorzyc.Szkoda tylko tego chlopaka co dostal (((( Szybko zdrowiej.
Jeszcze jedna sprawa jakis pol-glowek najechal na Legie.Zastanow sie kretynie i nie obrazaj naszych przyjaciol a jak ci si enie podoba to milcz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Zwiazki z Legia to nie tylko ma CHomik ale wiele osob ze Szczecina .I nie pozwole aby jakis wsiok ktory pewnie nie jest ze Szczecina najezdzal tu na nich.Tyle w temacie
Pozdrowienia dla chlopakow z Lazienkowskiej )))))))))))
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 16:49
niestety wg mnie nie masz racji! co to znaczy zeby nie kapowac na policje na kibicow bo chcemy zeby kibice Pogoni znowu byli najlepsi w Polsce? to nie jest kibic jak za rozwieszanie barw klubowych leje drugiego. jak tak dalej bedzie to dopiero bedzie pusto na stadionie. trzeba wyelimonowac bandytow, zeby prawdziwi kibice mogli przyjsc i czuc sie bezpieczniej na stadionie. dobrze zrobilby ten ziomek jakby go oskarzyl, bo temu Chomikowi wydaje sie ze jest bezkarny i wszystko mu wolno. ehhh....brak mi slow
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 16:57
nikt kurwa nie sprzeda na psy a W. juz napewno nie!!!!!!!!
o czym wy gadacie?! konfidenci sie znalezli, takie sprawy zalatwia sie "w swoim gronie" dlatego kula w leb dla tego co zalozyl tego posta!!!!!!!!!!!!
pozatym to wlasnie "bandyci" sa prawdziwymi kibicami Pogoni bo to oni za nia wpierdol dostaja jak potrzeba, jezdza po kraju itd...
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 17:33
Kurwa Zgadzam sie Maly!!! Kazdy kto nie jest bandytom, mordercom, zlodziejem, gwalcicielem od dzisiaj niech sie nie pokazuje na stadionie bo dostanie wpierdol!!!
kurwa brak mi slow....
i pamietajcie : najlepsi kibice to bandyci!!!
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 17:38
ehhh....faktycznie, jak ktos jedzie sie napierdalac to jest prawdziwym kibicem. w tym kraju jeszcze dlugo nie bedzie normalnie, nie bedzie mozna przyjsc na mecz z cala rodzina i nie bac sie ze cos im sie stanie. ja np boje sie jechac gdzies do wroclawia czy poznania na mecz zeby jakis psychopata mnie nie zajebal bo nosze inny kolor szalika na szyji niz on. wg ciebie jakby mnie juz zajebali to otrzymalbym status prawdziwego kibica? a co do tego Chomika to jest bandyta i juz.
pzdr
|
|
|
|
|
Odp: Bandyta - 22/08/2003 19:03
Cos w tym jest. Piknik nigdy nie dostanie po glowie bo ma w dupie innych kibicow i nigdzi enie jezdzi.
Fakt, widze, ze wiecej konfidentow niz myslalem, tu jest...
|
MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-