Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> dziekuje za mecz !!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malolat_ps
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8276 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 14:38
darmix: mama nie pozwala umawiac mi sie z nieznajomymi dziewczynami
borsuk: jak widze twoje komentarze to przypomina mi sie cytat "Boze, widzisz a nie grzmisz" wiec tobie juz podziekujemy... a twoj komentarz do aski_mks to po prostu taki wjazd w dupe ze masakra, moze jeszcze ja przeprosisz za wszystkich ze sie czepiaja i obiecasz poprawe?!? PUCUJ SIE SLEDZI PUCUJ

asia_mks : jak bys chciala powymieniac nasze poglady?! moze najpier sie przedstawisz ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
AsIa_MKS
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 14:40
Rob Ty chyba masz powazny problem w tym ze dziewczyna moze byc kibicem i nie wiem teraz czy chcesz o tym porozmawiac czy co ??? zreszta masz jakis tam swoj swiatopoglad wypaczony bo wypaczony ale wiesz ja to szanuje i juz nie sap oki ??

HW RoZpoCzNie, HW tAk sZybkO niE SkoŃcZy !!!!!!!
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 14:57
Boze temat "dziekuje za mecz !!!", a wy sie na tym temacie tylko klucicie (Maly_ps)! Nie lepiej zalozyc nowy topic, np. "Klucimy sie" albo cos takiego?! [Ostatnio edytowane przez Prezes: 2003-08-09 15:06]

Tylko Pogoń!
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 15:01
Po pierwsze sledzia to sobie mozesz w rodzinie szukac lub wsrod kolegow po drugie nikomu nie wchodze w dupe tylko w przeciwienstwie do ciebie zwrocilem jej grzecznie uwage..skoro grzecznosc jest dla ciebie wlazeniem w dupe to jestes dla mnie prostakiem i nie mam zamiaru juz wiecej z toba na ten temat dyskutowac..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
AsIa_MKS
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 15:15
Maly_ps hmm no nie wiem co bys chcial wiedziec ale wiesz w sumie nie wiem czy juz sie nie poznalismy :)
a tak poza tym nie robi mi czy sie ktos czepia czy nie ja wyrazilam swoja opinie bo jak sama nazwa wskazuje jest to forum prawda ?? a jesli sie to komus nie podoba to ma problem i wszystko, szkoda tylko ze szanujemy sie nawzajem, swojego zdania itd., i zastanawia mnie jedno jak mozemy stac za tym samym skoro takie roznice wystepuja ........

Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 15:19
BUhahahahahha Asia swietne texty , i jak tu nie mowic ze dziefczyny nie czytaja ze zrozumieniem textu , powiedzci mi gdzie ja napisalem ze dziewczyny nie mogea byc kibicami ?? ... nigdzie wiec kto tu czyta nie za zrozumieniem ;D

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
AsIa_MKS
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 15:22
Rob no widzisz my chyba nie dojdziemy do porozumienia w tej kwestii :( ja nie twierdze ze napisales, ja mysle ze Ty tak uwazasz !! wiec koniec polemiki na temat rozumienia textu bo sam sobie szkodzisz :)

Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 15:25
Eee tam szkodze ... tak dla Twojej info. to nigdy w zyciu nie myslalem ze dziewczyny nie moga byc kibicamy , w koncu to one najglosniej wszedzie krzycza czyli na stadion pasuja i jest ok ... dla mnie topic closed pzdro Asia :D

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
AsIa_MKS
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 15:27
Rob Peace V hehe a tak poza tym to mam nadzieje ze sie niedlugo przekonasz tak na prawde do tego :) pozdrawiam :)

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 22:26
Asia_mks : sadzisz ze sie znamy??!
borsuczka: spoko nie pekaj , ja jestem prostak i ty z tym prostakiem porozamawiasz sobie na zywo jak tylko cie trafie na jakims meczu!!! zalatwione masz !

Maly09
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 22:42
Kedzior , to moze zostawimy te forum tylko dla takich wyjadaczy jak wy po co nowi , wy starzy jestescie poprostu najlepsi ;):P
tematy bezsensowne , moze i tak , ale wole takie jak te Asi , niz na przyklad takiego starego wyjadzacza jak dziki :P
maly-ps ------> twoje posty wole pozostawic bez kometarza
Sanbal ---> przeciez zawsze mozesz wejsc na strone głowna forum i tam znajdziesz wszystkie interesujace Cie tematy :)
a wogule czepiacie sie , kufa po to jest forum zeby bylo mozna sie wypowiadac

[Ostatnio edytowane przez Maly09: 2003-08-09 22:46]

Janie Pawle II - [*]
AsIa_MKS
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 00:49
Maly09 dzieki pozdrawiam :)
Vasyl jestes z ekipy Gumbasa, Wojtasa, Bajana wiec co nie co slyszalam o Tobie :P

dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 04:51
heh maly09 wolalbym zebys nic nie mowil na moj temat

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Maly09
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 11:49
Dziki nie chodzilo mi zeby Cie obrazic czy cos w tym stylu , chodziło mi tylko o to co powiedzial Kedzior na temat nowych osob na forum, a dałem Cie na przykład , bo wczesniej czytałem twoj topic na forum " drumlak to szmata", i on akurat mi sie nie podoba , ale wcale nie twierdze ze nie mozesz takiego tematu zakładac , po to jest forum zeby pisac to co sie chce .
Asia nie ma za co :).Pozdrawiam

Janie Pawle II - [*]
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 14:04
Vasyl - ty cpasz czy pijesz tyle taniego gowna ze ci sie w glowie popierdolilo?!?!? jaki szacunek do starszych w tym przypadku?!?! borsuczka jest odemnie mlodszy po pierwsze , po drugie napewno TY mi nie bedziesz ustalal kogo mam szanowac ! szanuje tych ktorych szanuje i chuj ci do tego czlowieku , kim ty wogule jestes?! NetMentorem 15 latkow?! ile masz wyjazdow i jakich cwaniaczku?!

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 14:05
Asia_mks: do mialo byc do mnie czy do vasyla?!

ja nie jestem z "ekipy bajana" tylko dobrze sie z nimi znamy , ja jestem ekipy "promocyjnej"

brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 15:31
masakra!!!!!!!!!!!
jak to poczytaja w innych miastach to mamy przejebane, beda takie same brechty jak z forum piotrkovi-- moze spotkajcie sie pod biedroną:)

dajcie sobie na luz
przykro sie robi jak sie klucicie nie zachowujac jakiegokolwiek poziomu i dlaczego dajecie sie prowokowac???? aha jak czytam niektoore posty to mam wrazenie ze srednia wieku na tym forum zaczyna drastycznie spadac i w tej chwili jest kolo 15 roku zycia

pzdr for all

dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 16:01
i tu masz racje brodaONE wiekszosc krzykaczy na tym forum to pietnastolatki itp oczywiscie z pewnymi wyjatkami

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
AsIa_MKS
Kibic
Na forum od 8201 dni

Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 10/08/2003 18:49
Maly_ps nom to bylo ogolnie :) skoro sie z nimi znasz to prawdopodobnie my sie znamy tez, pozdrawiam

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769012898 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005