| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 12:48
Boshe co za ludzie ... a chuj was obchodzi po co inni przychodza na mecz ?? jestes kibic przychodz i kibucuj a nie za innymi sie ogladasz , bez kitu ciezko z wami sie dogadac
Wg mnie mlyn na srodku pod zegarem slabo sie glosy roznosza , nawet gdy krzyczeli ,,niech ta fala zapierdala" to ja siedzac na 2 sektorze ledwo ich slyszalem
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 22:31
Rob ciolku po to mnie to obchodzi aby puzniej nie bylo nazekan bo to jest to czego ostatnio jest najwiecej!!!
a tak jak by kazdy wiedzial po co jest na stadionie to by sie doping poprawil, jakas oprawa pojawila, widac ze te klimaty sa ci zupelnie obce!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 22:39
Haha jasne czlowieku chcesz zeby wszysccy spiewali ?? jeszcze niedawno widzialem ze wszyscy narzekali ze spiewaja <15 a to prawie 4/5 ludu ze stadionu ... ja wiem po co przychodze na stadion i spiewam i kibicuje !! i nie mow na mnie ciolku ...
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 00:51
a ciekawe czym zajmuje sie fanclub Pogońi bo wydaje sie ze to oni powinni organizowac doping na stodionie oraz wszelkiego rodzaju oprawy bo od tego sa za ich przykladem inni czyli ci ktorych nazywacie"piknikami"pownini rwac sie do dopingu a takie pierdolenie ze sie zbieramy banda malolatow ktorzy i tak znaja tylko moze gora dwie stadionowe przyspiewki a raczej sklanieja sie do dopingu bluzgami to se mozna nic dziwnego ze caly stadion nie spiewa jak najpopularniejdza przyspiewka na stadionie jest "jebac lecha" lub cos w tym stylu lepiej zaczac organizowanie od przypomnienia se starych przyspiewek lub wymyslenia innych a jebanie w stylu gdzie mlyn gdzie to gdzie tamto a duzo piknikow jak by nie oni to y nikogo na stADIONIE NIE BYLO ALBO MOZE Z 1000 osob i wtedy to bylby dopiero doping po huju...a i slowo do malego czyli czemu zwracasz sie do nas "wy" czy ty nie czujesz sie czescia kibocowskiej spolecznosci jak my wszyscy a moze ty jakis inny jestes poprostu(czyt. gej) ?? [Ostatnio edytowane przez celciusz: 2003-08-10 00:54]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 14:15
Ty lepiej nie mysl za duzo, a sam sie wez za oprawe. Kup pare race, potnij papiery. W mordzie to kazdy jest mocny.
juz w 2 poscie dajesz popis swojej wiedzy... Vasylino gdzie na meczach Pogoni siedzisz ty i twoje mlode wilki?!
WFH - trzeba bedzie przejac zdjeci z tych ich zlotow i wtedy odbedzie sie proces "identyfikacji " na stadionie, bo tak 15letnia mafia netowa juz mnie drazni!!!!!!!!
Vasylino: dla twojej wiedzy ja nie bawie w doping, a jak chlopaki potrzebowali pomocy przy oprawach to im pomagalem, a na tym forum KAZDY nazeka a nic nie robi aby bylo lepiej, odpowiedz na 1 pytanie i pytania z innego posta , chociaz odpowiedz tez tutaj to sie posmiejemy:
ile masz wyjazdow?!?! i gdzie byles z Pogońia,legia,kotwica, czy tam za kim jeszcze sympatyzujesz
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 14:21
celcjusz : na chuj prowokujesz jakas glupia wymiane?! jak kurwa nie umiesz czytac to nie moja wina ... Wy ( I PRZECZYTAJ SOBIE CO PISZE W NAWIASIE )
z toba na bank sie nie identyfikuje, nie identyfikuje sie tez z 90% kibicow w tym miescie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 15:34
dobra panowie na tych uprzejmosciach, proponuje zakonczyc te gadke,
ale Maly_ps ma racje. Sporzcie na zdjecia z meczu a w szczegolnosci na mlyn i wyciagnijcie wnioski.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 16:04
Moze i maly ma racje ze dzieciaki spiewaja... Ale sam tez nie jestes lepszy. Po cholere sie czepiasz i narzekasz skoro sam nic nie robisz? I dla mnie nie ma w tej chwili znaczenia czy ty jestes jednym z piknikow czy jestes starym kibicem ktory zaliczyl pelno wyjazdow. Jak sam nic nie robisz to po co sie wpierdalasz w to co robia inni? A mowienie ze nie identyfikujesz sie z 90% kibicow w tym miescie... no comment...
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 19:20
tak a slyszalem Vasylek ze ladne bzdury gadasz u siebie w budzie czyli w LO nr 1.ze z wykladzina wodke chlales uuuuuuuuu ciekawe tylko co na to on by powiedzial.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 10/08/2003 20:14
Ciekawa polemika ,widze ze coraz wiecej osob zna pana W. ,kazdy tak kiedys narzekal na Pawlaka i ta cala ekipe a to oni organizowali oprawe,Pawlak teraz jest komentatorem ,Kozak to niewiem co robi ,a co z ekipa gryfino?tez byli trzonem opraw w ostatnim czasie.Co do meczow z Arka i Cracovia mysle ze mlyn sam sie zorganizuje bo nikt nie bedzie chcial sie osmieszyc przed tymi grupami ,na Lechu na jesien jakos mlyn na luku sie zebral.
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 11/08/2003 11:43
vasylina: jeszcze raz zadam ci te pytania:
1 - ile masz wyjazdow cieicu?!
2 - gdzie siedzisz na meczu ze swoja banda?!
to ze unikales odpowiedzi na pierwsze pytanie swiadczy pewnie ze nigdy sie na konkretny wyjazd nie wybrales..
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-