| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 23:20
> Meczyk stal na niskim poziomie, ale najwazniejsze, ze wygrali!
>Dziś słabszy był Labędzki ale całkowite nieporozumienie to ten Rusek w ataku i lewy obrońca dopuścił do dwóch setek ,na szczęście Aluminium to zawaliło.
|
whc
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 23:51
Borsuk: a ty ile masz lat?! 17 gora choc na oko wygladasz jak 15 latek, napewno w kazdym sklepie pytaja sie o dowod ktorego nie posiadasz.....
co do flag... trzebabylo sie spytac samego Chomika ....
spoko ten many co to go do meczu z groclinem nigdy na naszym stadionie nie widzialem juz raczej nie bedzie rozkrecal, wynika to z tego iz nie ma na ta robote chetnego....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 00:10
Wlasnie co do flag, molgby mi ktos wytlumaczyc dlaczego zostaly zdjete? Bylem na meczu i sie troch ezdziwilem jak je sciagali!!! Jestem nowy na tym forum. Mam nadzieje ze ktos mi to wytlumaczy!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 00:19
"Borsuk: a ty ile masz lat?! 17 gora choc na oko wygladasz jak 15 latek, napewno w kazdym sklepie pytaja sie o dowod ktorego nie posiadasz....."
Masz racje...mam 17 lat i szlugi czy browar kupuje bez problemu jezeli juz sie czepiasz...
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 00:22
Miesiac temu wrocilem z Niemiec, bylem tam niestety 5 lat. Wyjechalem majac 11 lat a teraz mam 16 lat. Tak, musze przyznac ze jestem nowy na Twardowskiego i nie wiem kto ustala zasady, ale chcialbym sie dowiedziec. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 00:33
chucze z niego bo moze i sie staral..moze i chcial dobrze..ale po pierwsze wedlug mnie mu nie wychodzilo...a po drugie wydaje mi sie ze do takiej "roboty" potrzeba kogos z "lapa" i glosem..np. Sandal..Wiesiek...a nie jakiegos malolata(miedzy innymi dlatego sam tam nie poszedlem) jeszcze jakies pretensje?? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-08-09 00:34]
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 00:42
juz zadnych - na przyszlosc - nie oceniaj ludzi zanim nie przyjzysz sie sobie !
p.s. ile razy mozna pisac - Sandal jest w USA i jego powrot planowany jest tak za 3 lata....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 01:06
ja pierdole a czy ja napisalem ze tak nie jest? Napisalem tylko ze do rozkrecania mlyna potrzeba wlasnie takiej osoby."nie oceniaj ludzi zanim nie przyjzysz sie sobie !" nie wiem moze jestem za glupi ale tego zdania nie rozumiem..
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 03:20
DOBRY WIECZÓR.... OGÓLNIE JESTEM BARDZO ZADWOLONY Z WYNIKU TEGO SPOTKANIA TYMBARDZIEJ, ŻE STAŁO SIĘ TO NA TWARDOWSKIEGO.
NIESTETY U NASZYCH ULUBIEŃCÓW NR 22 25 30 BRAK JEST JAKIELKOLWIEK WALKI O PIŁKĘ A W SZCZGÓLNOŚCI CHODZI MI O GŁÓWKOWANIE... NR 30 ZAJĄŁ SIĘ WYMUSZANIEM NA ŚĘDZIACH ZÓŁTYCH KARTEK PRZEZ CO BARDZO WIDOWISKOWO CO CHWILĘ KŁADŁ SIĘ NA MURAWĘ A NIE O TO NAM KIBICOM CHODZI...POGOŃ MA SIĘ WSZYSTKICH KOJARZYĆ Z WALKĄ I ZAWZIĘTOŚCIĄ...CHĘCIĄ GRY I ZWYCIĘSTWA A NIE PAJACOWANIEM...TROCHĘ OSTREJ GRY PANOWIE!!!!
NIE ROZCZARUJCIE SZCZECINIAN MY WAS CHCEMY W 1 LIDZE
POZDRWIAM
|
prax
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 08:53
co ty człowieku gadasz.... nr.30 (Artur Bugaj) to człowiek kory przebieg na tym meczy 5 razy więcej niż wszyscy inni walczył o każdą piłkę, wiec komu jak komu ale Bugajowi ambicji nie można odmówić. nr.22 (łabędzki) też rozegrał dobry mecz, aczkolwiek gorszy niż z groclinem, a nr 25 (Krzysztof Michalski) to najlepszy obrońca jaki przyszedł do Pogoni, czyścił każdą piłkę, wiec nie czepiaj się...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 09:03
A ty co prax po numerach piszesz? Nie znasz ich, czy co?!
>nr.30 (Artur Bugaj) to człowiek kory przebieg na tym meczy 5 razy więcej niż wszyscy inni walczył o każdą piłkę, wiec komu jak komu ale Bugajowi ambicji nie można odmówić. nr.22 (łabędzki) też rozegrał dobry mecz, aczkolwiek gorszy niż z groclinem, a nr 25 (Krzysztof Michalski) to najlepszy obrońca jaki przyszedł do Pogoni, czyścił każdą piłkę, wiec nie czepiaj się...
Zgadzam sie zToba helmut.
Michalski z Parzym razem na prawej stronie grali bardzo dobrze! Co do Łabedzkiego to zagral slabszy mecz niz ten z Groclinem, czasami nie mial pomyslu na gre. A Bugaj, podobnie jak z Groclinem, walczyl i byl ambitny.
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 10:22
> co ty człowieku gadasz.... nr.30 (Artur Bugaj) to człowiek kory przebieg na tym
> meczy 5 razy więcej niż wszyscy inni walczył o każdą piłkę, wiec komu jak komu
> ale Bugajowi ambicji nie można odmówić. nr.22 (łabędzki) też rozegrał dobry
> mecz, aczkolwiek gorszy niż z groclinem, a nr 25 (Krzysztof Michalski) to
> najlepszy obrońca jaki przyszedł do Pogoni, czyścił każdą piłkę, wiec nie
> czepiaj się...
Moim zdaniem najlepszym obronca jest Batata!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 11:18
Dokladnie jun z tym ze nie podobno rzucil ,tylko rzucil Caly sektor do goscia :wypierdalaj wypierdalaj ,i na kopach wylecial z sektora i uciekl,mial szczescie ze jakies dziecko nie dostalo .Choc tez dol sektora moim zdaniem to nie jest miejsce dla dzieci ,rozne rzeczy tam czasem laduja :race,serpentyny,butelki...Jak ktos pijany to rzuca byle gdzie i nie patrzy.
|
schranz
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 09/08/2003 11:22
Kilka refleksji z meczu:
1. Pojedynek na baaardzo przecietnym poziomie (nawet 2. ligowym) - ligowa panszczyzna bez blysku i polysku.
2. Znow skandal z kasami i biletami. Panie Czesny kiedy wreszcie zapoznacie sie z "zwyczajami tutejszych kibicow i stadionem"? Za pol roku?!?!
3. Batata jest niesamowity. W sobote genialny mecz z Groclinem na srodku obrony, wczoraj najgrozniejszy w ofensywie.
4. Panie Baniak, dobrze zagral Rodrigo ? A w jakim meczu Za kazdym razem gdy ten zawodnik jest w poblizu pilki to w moich oczach pojawia sie strach.
5. Trzeba poszukac jakiegos sensownego napastnika poki jeszcze czas. Bugaj i nasz "Szewczenko" raczej nie udzwigna odpowiedzialnosci za zdobywanie bramek.
6. Bramkarz Aluminium - rewelacja. Juz teraz wiem czemu na turnieju w Toulonie nasza mlodziezowka zbierala po 4-0 z Burkina Faso. Cierzniak "strzegl" naszej bramki.
7. Miejmy nadzieje, ze nasza gra bedzie ewaluowala w kierunku poziomu meczu z Groclinem bo jesli bedziemy sie prezentowac przez caly sezon tak jak wczoraj to o awansie mozemy zapomniec.
8. Frekwencja - WYRAZNY SYGNAL DLA POTENCJALNYCH INWESTOROW GDZIE W TYM KRAJU WARTO INWESTOWAC W PILKE!!!
9. Zdecydujcie sie wreszcie gdzie ma byc centrum dopingu (mlyn czy jak go tam nazwac) bo wczoraj to bylo spiewanie na 3 glosy (kanon sie to chyba nazywa) - jedni dopiero zaczynali piesn, inni byli w srodku, a jeszcze inni juz konczyli. Zenada.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|