Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mauy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:12
Zajebiscie....
1. Batata asystowal a nie Bugaj jak piszecie...
2. Dziedzic (gral z 22?) strzelec bvramki jak sie nie myle, to cala dogrywke przeszedl!! Widac bylo, ze gra z kontuzja, a ze mielismy juz 3 zmiany wykorzystane to Baniak nie mogl go zmienic...
3. Baniak rLz! Nasz trener znany jest z tego, ze lubi krytykowac prace sedziow... Po kilku ostrzezeniach przez sedziego technicznego i liniowego, po kazdej "nieudanej" interwencji pana Żyro, przechodzil za budke rezerwowych i tam sie wkurwial!
4. Batata! Jestes wyjebany! ;]
5. Obrona.... Zagrali poprawnie. Tylko tak jakos nie przekonal mnie do siebie jesczez Rodrigo. Zobaczymy w kolejnych spotkaniach.
6. Pomoc... Jak cala druzyna zagrala poprawnie. Ale to co zrobil Bilinski... Mial przed soba bramkarza... Zamiast strzelic silnie, probowal technicznie... Nad bramka, a szkoda... ;[
7. Atak... Lewczenko probowal sie pokazac. Widac brak zgrania... niech potrenuje.
Bugaj - Mecz zycia chyba w jego wykonaniu. Biegal do kazdej pilki... Walczyl o nia. Jak Mielcarski za dawnych czasow.
Takiego zawodnika nam brakuje!

Robilem foty na 5 sektorze... ;]
Jutro rano beda dostepne w naszym serwisie.

PZdR

..::..
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:14
DZIEKUJEMY<DZIEKUJEMY<DZIEKUJEMY<;PIERWSZA LIGA PIRWSZA LIGA MKS!!!!!!!!!!!!!!kurde w;asnie wrocilem do domu i nadal nie mogge ochlonac po tym co sie stalo!KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!AZ sie lezka w oku kreci i powiem szczerze ze nawet jak by przegrali 0-1 to by im klaskal !zagrali z wielka wola walki i ambicja wszyscy byli zajebisci!!!!!!!!!!!!!ALE NAJLEPSZY BYL:BATIGOL -BATATA!!!!!!!!!!!mam nadzieje ze ten mecz wszystkich przekonal!atmosfera byla zajebista ! ale trzeba ochrzanic organizatorow za to ze otworzyli tylko jedna kase na karlowicza i za te glupie przydzielanie kazdemu biletowi sektoru i za to ze nie bylo ani autobosow podstawianych i tramwaji! musze sie pochwalic ze seidzialem na Vipach i oddalem Majdanowi jego szmuli parasolke i zrobilem sobie z nimi zdjecie!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:18
Dziwi mnie WASZ tak wielki entuzjazm, to nie wygrala POGON to wygrala druzyna, ktora nie jest jeszcze NASZA, spiewy i wspaniala atmosfera to bylo imponujace...ale gdzie byliscie jak prawdziwa POGON umierala?? czemu nie bylo minuty ciszy za pamiec klubu z ponad 50 letnia tradycja?? bylem na meczu i faktycznie pilkarsko wygladalo to swietnie poza tym czulem wielki smutek, ciezko mi sie przestawic z jednej Pogońi na druga i nie wiem czy kiedykolwiek tak bedzie.. zastanawiam sie gdyby to nie byla piotrkovia tylko lech, widzew, czy inna druzyna to tez byscie tak pieknie spiewali w liczbie 8 tysiecy?? ja proponuje chwile odpoczynku i spokoju, jestem spragniony wielkiej pilki w miescie ale uwazam ze nie czas na wielkie swieta, poniewaz budujemy zespool na gruzach innego....

pozdrawiam serdecznie

Petar
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:21
PogoŃ po prostu super takiego meczu dawno niewidzialem

D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:24
Po prostu wspaniale !! Kto nie byl na meczu niech zaluje i to ostro !! Bylo super !!

Poprostu masakra to na Aluminium bedzie jazda - 4:0 :)
I liga MKS!!!

Młode Wilki
_adalbert_
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 00:31
Zając ty ch..u! Gościu który to krzyczał miał chyba na jego punkcie jakąś chorą obsesje heh. Aż sam Zając chyba nie mógł wytrzymać nerwowo.:D
A Batata do repry :P

You Know Who You Are? You Are One Big Zero!!!
mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 00:39
"Jestesmy lepsi!! ... Portowcy jestesmy lepsi!" :>

FAAAZZZAAAA TOOOOTTTAAALLLLNNNAAAA ;>

pZdR SeKTorY 5-6 ;]

ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 00:50
Bez kitu- byłem, widziałem i musze powiedzieć, że zajebiście nasi walczyli, dawno nie widziałem takiego zaangażowania naszych zawodników. Mimo, że jeszcze w 100% nie jestem przekonany do nowej drużyny to jednak ciesze się, że wogóle możemy coś oglądać na Twardowiskiego.
Mecz i walka piłkarzy zajbistaaaaaaaaa!
Pozdro!! [Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-08-03 00:52]

Pogoń Szczecin MKS!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 01:22
Mecz naprawdę zajebisty. Warto było zrobić 200km, trochę zmoknąc (całe szczęście daszek budynku klubowego nas troche poratował). W końcówce nawet zaczęłem chłopaków dopingować.Wcześniej nie bo ciągle mam w pamięci naszą Pogoń, jak ktoś się wyraził tą co umarła, na moich oczach. Z tego co widziałem na meczu przeważali sami piknicy (gdzie oni byli w zeszłej rundzie??) lub ludzie tacy jak ja, którzy przyszli zobaczyć co ptak tu konstruje, bez szalików i barw.
Nadal zastanawia mnie fakt, co się stanie gdy zaczną się pierwsze kłopoty. Ilu z tych pikników przyjdzie na mecz.
Co do organizacji No comments. Dobrze, że piłkarze dorzucili mi te stracone 30 minut emocji....
A do graczy, to niewielu z nich kojarzyłem, ale ze starych Pogoniarzy to Batata był chyba najlepszy, a Bugaj rzeczywiście przeżywa drugą młodość. Ma mniej kilogramów i od razu jest szybszy.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Mrc.
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 04:03
Wspaniały mecz..te emocje..jak za dawnych lat gry Pogoni:)) Wspanialy mecz Parzego ,Labedzkiego , BUgaja , z reszta wszyscy grali super....

A i jeszcze jedno PRZYZNAJE SIE >>>KIEDYS POWIEDZIALEM ZE BATATA SIE NIE NADAJE NA OSTATNIEGO ALE TO CO DZISIAJ ROBIL .... jest OKI!!!!!!!!!!...COFAŁ TO I SORRY:)))

A kto nie był niech żałuje..!!!

Pogoń Legia!
piwopio
Kibic
Na forum od 8605 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 09:38
GRATULUJĘ ZWYCIĘSTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do KSD to bez komentarza!!!!!! Oby tylko w lidze i w UEFA było lepiej!!!

www.piwopio.prv.pl - Klub kolekcjonera pamiątek piłkarskich
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 10:35
WIESNIAKI !!!!!!!
Kogo jedziemy w nastepnej rundzie??? [Ostatnio edytowane przez Ma$t€®: 2003-08-03 10:38]

ted
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 10:57
ZAJEBIOZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko Pogoń

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 11:09
_adalbert_ czy może siedziałeś na 3 sektorze bo tu też był koleś nie dający zającowi spokoju :D,jak to ktos powiedzial tyrał go profilakktycznie;a zresztą to był mój znajomy hehehe a darcie mordy to jego...hobby;szkoda ze stracił głos :>

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 11:32
Dziedzic gral z numerem 22? czy 23? ;]

Mrc.
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 12:11
Dziedzic grał z numerem 23 , z numerem 22 Łabedzki!!!

Pogoń Legia!
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 12:20
No to na aluminium mozemy sie spodziewac duzej frekwencji :),ciekawe na kogo teraz trafimy w pucharze

schranz
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 13:09
Jeszcze nie wiadomo na kogo trafi Ptakovia ale :

III runda - 17 września

Mecze rozpoczną się w następujących godzinach:

stadiony ze światłami, 19:00
stadiony bez świateł, 15:00

Losowanie par trzeciej rundy odbędzie się w sierpniu.

1/4 finału - 1 października, 22 października

Ciekawymi wynikami sa napewno

Arka Gdynia 2-0 Wisla Kraków
Flota Swinoujscie 2-1 Widzew Lodz
Wisla Plock 1-2 Odra Opole

Moze przez Puchar Polski zagraja w UEFA (Plan trzyletni ;-) :P

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 14:45
Nie ma sie co cieszyc z wyniku Floty...
Widzew gral bez 12 podstawowych graczy... ;/

Din
Kibic
Na forum od 8333 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 03/08/2003 15:28
Super !!! W koncu jakies mile informacje :D Teraz czekamy na kolejne sukcesy :)

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769015966 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005