Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malolat_ps
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8276 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 11:57
bo znam zycie matole!!!! bylem na tej Pogoni zanim ty zaczoles chodzic!!!!!!!!!
bylem gdy Pogon spadala, awansowala, gdy nie mieli wody pod prysznicami, gdy przychodzil paszynski,bekdas,gordon i cala reszta wiec juz troche tego mam za soba i nie jaram sie kazda plotka w przeciwienstwie do ciebie!!!?!
nie kumasz ze takie gadanie ptaka ma przyciagnac takich tempych kibicow jak ty?!?!
to jest normalne kupywanie kibicow tylko nie za kapuche tylko nazwiskami zawodnikow!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 11:59
Nie bedzie zadnego podzialu jak nie przystapi Pogon Gondora nie bedzie zadnego podzialu tylko wszyscy beda chodzic na ta Ptaka.

Pogoń To My!
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 12:05
Predzej bede jezdzil na mecze do Berlina niz na Piotrocovie.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 12:06
ale Pogon gordona do tych rozgrywek przystapi!!! jak by mieli ja wywalic to by nie byla uwazgledniana juz od dawna a jak zauwazyles jest uwzgledniania przy terminarzu, a to chyba ustala PZPN co nie?!?!
niemartw sie o gondora , z niego taki cwel ze i Pogon wystartuje!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 12:15
Hehe jak przystapi i Gondor i Ptak do rozgrywek to mysle ze kibice jednoglosnie powinni wybrac..........Pogoń Nowa :):):)

borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 12:32
Al dokladnie...albo jak kto woli zeby nie poczul sie urazony Rezerwy Pogoni ptaka(blee)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 12:41
Poprostu nie widomo jak do was sie odezwac!!!!!!!!!!! co za ludzie bosze :angryfire:

Pogoń To My!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 12:53
Stary-dlaczego osoba taka jak Ty pisze takie niedorzecnze rzeczy??Piotrcovia wystartuje w 3 lub 4 lidze.Pogon w 2(i nie mowie o Poogni Gondora),a rezerwy drugoligowej Pogoni w 4.I zastanowcie sie wszyscy!!PN ma byc rezerwami PP(Pogon Ptaka),tak wiec chodzac na 4 lige chodzicie na PP!!I tutaj nie trzeba byc super inteligentnym ale tak bedzie.I w PN beda grali ludzi z PP ktoryz sie w skladzie nie miescili. Zdejmijcie te klapki z oczu i spojzcie na to z troche zimna krwia a nie podekscytowaniem nastolatka.Badzcie realistami a nie buntownikami.Peace!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 13:19
Przykro mi Sanbal, rzadko sie z Toba nie zgadzam ale tym razem musze zaprotestowac? Dlaczego zarzucasz mi pisanie rzeczy niedorzecznych i nadmierne emocje?
Zadam Ci nastepujace pytanie - dlaczego w Piotrcovie jest wiecej kibicow 5-ligowej Concordii niz 2-ligowej Piotrcovii? Ano wlasnie ze wzgledu na wiezi emocjonalne. Przeciez ludzie mogliby pomyslec, a czemu nie isc na druga lige. Przeciez wyzszy poziom i wogole. Caly futbol to jedno wielkie klebowisko emocji.

Poza tym dlaczego mam popierac czlowieka (pomijam juz fakt przeprowadzki Piotrcovii), ktory w polskim futbolu narobil nie mniej glupot niz Bekdas czy Gondor i naspul kibicom nie mniej krwi niz nam wczesniej wymienieni panowie. Dlaczego mam swiadomie popierac to samo bagno, ktore juz mielismy okazje dwukrotnie przezyc. Spojrz na Poznan tam popedzono wszystkich, ktorzy przylozyli lape do degrengolady Lecha i do dzis nie pojawil sie tam zaden sponsor, ktory juz gdziekolwiek w Polsce narobil jakiemukolwiek klubowi klopotow. Oczyscili otoczenie klubu ze zlodziei i kretaczy i jakie sa tego efekty. Wkrotce z klubem zwiaze sie Kulczyk, ktory dotad nie chcial w Lecha inwestowac ze wzgledu na bagno jakie bylo w klubie i wokol niego (ja i kazdy rozsadny tez by nie zainwestowal swoich pieniedzy w tak niepewny interes). To przykre, ze musze stawiac Lecha za wzor (ale takie sa realia) ktory powinnismy w tej chwili nasladowac. Ale moim zdaniem to jedyna sluszna droga. A my z otwartymi ramionami pakujemy sie w kolejne lajno. I co ja mam tu popierac? Chodzac i kibicujac (chocby wbrew sobie i bez emocji) dalbym publiczne przyzwolenie na promowanie rozwiazania, ktore uwazam za niesluszne.

A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 13:23
Heh beda grali pilkarze Ptaka, ale rowniez nasza mlodzież SZCZECINSKA , a Pogoń Nowa jest klubem z krwi i kosci Szczecinskim, a nie Piotrkowskmi, Lodzkim czy tam Rzgowskim - Sanbal to Ty sciagnij klapki z oczu bo na czarne mowisz biale, a na biale czarne. Nikt tu sie nie buntuje. Dla mnie jak ta Piotrcovia bedzie odnosic sukcesy to nie bedzie zadnym powodem do chluby bo to nie jest przez nas zbudowane tylko przyniesione przez Ptaka z Piotrkowa rozumiesz? 2 lige zafundowal nam Ptak, a nie my szczecinianie zbudowalismy ja sami. Wiem ze takie sa dzisiaj realia, ale co innego jakby Ptak umiescil swoj kapital w Pogoni Szczecin (czyt.Nowej) a co innego gdy funduje nam przenosiny zespolu z Piotkowa tylko dlatego zeby przeskoczyc 2 klasy rozgrywkowe.Dla mnie sprawa jest prosta - poprostu albo ktos kuma ideologie Pogoni Szczecin albo ktos jej nie kuma.

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 13:49
Ale zanim PN awansowlaa by przynajmniej do drugiej ligi to bysmy mogli byc juz siwymi dziadkami!!Dobrze wiemy ze "dobrymi checiami-pieklo jest wybrukowane"!! Oprocz dobych checi trzeba miec jeszcze finanse ktorych PN nei posiada!!!! I w pewien sposob Ptak uratuje PN.

A co do Ptak.To jest prawda ze napsul krwi kibicą innych druzyn.Ale tam dzialai ludzie w goracej wodzie kapani,ktorzy na widok jego kasy oddali mu wszystko a teraz mja NIC!!A u nas w Szczecinei dzieki takim ludzion jak Pawlak i spolka mamy zabezpieczneie Pogoni!I dlatego uwazam ze moze byc lepiej,musi byc lepiej bo juz gorzej byc nie moze.

Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 15:23
No widzisz Sanbal w Twoim pierwszym zdaniu zawarta jest cala roznica w naszych pogladach.

"Ale zanim PN awansowlaa by przynajmniej do drugiej ligi to bysmy mogli byc juz siwymi dziadkami" - a wiec jednak Tobie chodzi o LIGE, a nie o POGON. Zwyczajnie druga liga Ci milsza niz czwarta i za te roznice, zaprzedalbys dusze diablu (czyt. Szczecin ptakowi). I to bez wzgledu na wszystkie kontrowersje jakie sa zwiazane z osoba tego czlowieka.

Teraz to my wychodzimy na w goracej wodzie kompanych. Pojawia sie czlowiek z kasa, niewazne jak bardzo kontrowersyjny, a my do niego lecimy jak mucha do nie powiem czego.

chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 16:15
Ludzie, widze że wielu z was chyba nie zrozumiało celu powołania PN. Miała to byc druzyna dzaiałająca na zdrowych zasadach, w której kibice mieliby zapewnione miejsce, prawa i pewne gwarancje. Pojawil sie Ptak i dal nam to. Gdybysmy odrzucali kazdego faceta z kasa to nawet za naszego zycia do 2 ligi bysmy nie weszli. Niestety sportem rzadza pieniadze i sa one niezbedne do dzialania. Co do ptaka musimy czekac na to czy spelni obietnice tzn. dogada sie ze stowarzyszeniem w celu zmiany nazwy (tzn. nawiazanie do historii i tradycji Pogoni) i sprowadzeniu do druzyny prawdziwych Szczecinian, dla ktorych Pogon to cos wiecej niz tylko kolejny zaklad pracy...

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 19:14
Zle mnei odebrlaes Stary:) Chodizlo mi o to ze PN bez Ptaka bylo by trudniej awansowac do 3 ligi... I chce Ci powieidzec Ze to co napisales to rzecz wyssana z palca.Maly przyklad zakonczony pytaniem.Skoro nosisz w sercu Pogon to powinienes kibicowac Pogoni Kondorowicza bo to jest TA Pogon.Gondor przenosi ja do Gorzowa i co??Tez kibicujesz Stilonowi??Nie sadze... Jezeli Ptaszek by sie nie wkrecil to ja bylbym za PN a tak to jestem MKS Pogonia i jego rezerwami czyli PN....

roberto
Kibic
Na forum od 8561 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 22:45
Cześć. Właśnie wróciłem z 2011 roku. I wiecie cio tam piszą w gazecie?
Że w eliminacyjnym meczu grupy V piłkarkich Mistrzostw Świata Kazachstan pokonał 2-0 Polskę Ptak. Fakt ten nie ma większego znaczenia, albowiem prezes Antoni P. i tak przenosi drużynę narodową na Cypr.
Powodzeniem natomiast zakończyła się wyprawa prezesa do Moskwy. Przypomnijmy, że Rosyjska Ferderacja Piłkarska nie wyraziła zgody na dodanie do nazwy zdegradowanego do II ligi wielokrotnego Mistrza Rosji cząstki ?Ptak? gdyż jest to niezgodne z ustawą o czystości języka rosyjskiego. Ostatecznie druzyna wystąpi w sezonie 2011/12 pod nazwą ?Dynamo Ptica?.
Opracowano już termionarz I ligi na sezon 2011/12. W pierwszej kolejce spotkają się:
Legia Pabianice SSA - Widzew Wrocław
Górnik Pruszcz Gdański - Szombierki Białystok
Bałtyk Jasło - Lech Kraków
Karpaty Poznań - Wisła Szczecin
Sląsk Władykawkaz - Kowalski Warszawa.

Pozdrowienia dla kibiców z humorem.
Text za www.flota.swinoujscie.com.pl/forum
Autor: Tangens
Jak dla mnie bomba, a co Wy na to ?

tylko Pogoń i nikt inny
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 07/07/2003 23:21
Hehehe....mi sie podoba..odzwierciedla to co sie dzieje w polskiej pilce noznej..:D [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-07 23:23]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Pogoń(Piotrcovia) - Ceramika 1:1 - 08/07/2003 00:23
Stary masz 100 % racji!!!
Ja również nie pokocham tego tworu :(

> To jest dopiero tragedia. Upadlismy tak nisko, ze musimy pisac na stronie
> intrenetowej naszego klubu o wynikach meczow sparingowych jakiejs obcej druzyny.
> Przykro mi ale ja wobec tego tworu nie mam zadnych uczuc, a to jest
> najwazniejsze dla prawdziwego kibica. Serce nie da sie nabrac na zadne podrobki
> czy imitacje.
Jakby tego bylo malo to doszlo do glebokiego podzialu kibicow
> ktorzy byli ostatnia wartoscia w sportowym zyciu tego miasta. To
> zbrodnia.

Napiszcie cos o wynikach sparingow Werderu Brema - niech tez mam
> cos od zycia.
[Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-07-08 00:26]

Pogoń Szczecin MKS!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027497 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005