| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 29/06/2003 23:06
> kto jutro (oprócz mnie ) kupuje cegiełkę? niestety nie stać mnie na zakup za
> 50 zł, więc dam dyszke.
hej sadu ja tez jutro kupuje cegielke ale tez tylko za 10 zl na wiecej mnie nie stac!ale coz zawsze to 10 zl
wszyscy jutro na trening
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 09:06
> kto jutro (oprócz mnie ) kupuje cegiełkę? niestety nie stać mnie na zakup
> za 50 zł, więc dam dyszke.
> hej sadu ja tez jutro kupuje cegielke ale tez tylko za
> 10 zl na wiecej mnie nie stac!ale coz zawsze to 10 zl wszyscy jutro na trening
Też kupuje cegiełkę i też za 10 zł 
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 18:58
wiec juz po treningu!ach te browarki i starogardzka wodeczka!lekka faza jest! a sam trening bez rewelacji poznalem tylko dymka billego walburghiniego oraz raduszewskiego! nikogo wiecej nie poznalem! ale atmosfera byla niezla szczegolnie z ludzmi z forum!zastanaiwa mnie tylko gdzie byl radek majdan  ?a na treningu byly na poczatku biegi potem jakies cwieczenia ktore wygladaly jak przpychanki albo taniec poloneza a potem byla lekka gra kontrolna bez bramkarzy! pozdrowienia dla ekipy z forum Pogońionline ktora znow nie zawiodla!aha wiec teraz czas chyba zalozyc nowy temat na forum "wszyscy na browar reaktywacja"
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 19:40
hehe, w sumie to ja poznalem tylko 3 pilkarzy + Kaczorowski (dlaczego oni poszli na glowna ?)
jakby ktos wiedzial kim byli pozostali to z checia bym sie dowiedzial...
ja stalem po drugiej stronie boiska ale widzialem conajmniej jedna osobe w koszulce PogonOnline 
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 21:11
Yakumo zapewne widziałeś Bartolla jak go zobaczyliśmy to normalnie brechtaliśmy co do piłkarzy: ja rozpoznałem 6 (!!!): Walburginho, Billiego, Kaczora, Dymka, "Diabła" i jeszcze jednego, którego znam z gry w Selfie Szczecin. Na trybunach był też Stasiu Mazuro i Siergiej Szypowski.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 21:36
na stronie głównej jest napisane, że to był ciężki trening.. ja sie z tym nie zgadzam, według mnie trening był leciutki. Trener chciał pokazać, co mniej więcej będą ćwiczyć, prawdziwe treningi dopiero się zaczną.
A co do bartolla, to na moje wezwania jego xywy nie reagował.. może to nie był on Ale nas strasznie obcinał, prawda chłopaki
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 22:19
> A co do bartolla,
> to na moje wezwania jego xywy nie reagował.. może to nie był on Ale nas
> strasznie obcinał, prawda chłopaki 
oj Sadek, Sadek - nie reagował na NASZE wezwania znowu wszystko przypisujesz sobie   A obcinał nas równo Szkoda, że był z tatą  
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Poniedzialek 16:30 TRENING ! - 30/06/2003 22:33
A ja kurde nie moglem przyjsc, bo pewien porabany doktorek wystawial oceny przez caly dzien. Dalem mu indeks o 10, odzyskalem o 18. Myslalem ze zdaze na trenina, a tu klapa. I musialem zostac, bo jakby cos bylo nie tak to trzeba bylo isc sie przed doktorkiem tlumaczyc.
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-