Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PTAK-NIE!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8825 dni

**

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 13:40
Co nalezy zabezpieczyc w pierwszej kolejnosci ??

1.Brak mozliwosci przeniesienia zespolu do innego miasta.
2.W przypadku "klopsa" nazwa i herb druzyny przechodza w rece kibicow
3.Modyfikacja nowej nazwy klubu. Ptak z pewnoscia bedzie chcial zeby klub nazywal sie Pogon Ptak Szczecin.To jeszcze ujdzie,ale Ptak Szczecin nie moze wchodzic w rachube :P Oczywiscie najlepiej,zeby byla MKS Pogon Szczecin.

Co jeszcze ?? :)

1948
Mikman
Kibic
Na forum od 8946 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 13:54
> Przedstawiciele kibiców Pogoni chcą, aby w statucie spółki zawarty był punkt
> mówiący, że pewne posunięcia mogą nastąpić tylko przy poparciu wszystkich
> udziałowców.
- Chodzi nam o to, żeby w przyszłości nie można było zrobić dwóch
> rzeczy: przenieść spółkę do innego miasta oraz zmienić jej nazwę - mówił Marek
> Pawlak.

I chyba koniec pytań.

Odpowiedź Ptaka : - Rozumiem obawy fanów Pogoni i nie mam nic przeciw takim zapisom w statucie spółki - mówił Ptak. - W rozgrywkach II ligi będziemy mogli wystąpić pod nazwą "Pogoń Nowa”.

No to chyba już wszystko jasne.

Pozdrawiam.
Mikman
Mayday
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 14:05
buahahahahahaahahah........brak mi słów na niektóre osoby z forum. Jesteście tak łatwo wierni że głowa boli. Nie mam ochoty juz gadac bo i tak nie zrozumiecie tego.Ptak nas wychuja i zamiast Pogoni za rok w 3 lidze po awansie z 4 bedzie Pogoń grała np. w Zamościu bo Szczecin mu się już odwidzi.

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 14:18
MAYDAY - nie sadzisz,ze wlasnie dlatego trwaja negocjacje z Ptakiem zeby nas nie wychujal ??!!

1948
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 14:30
MAYDAY - nie ufasz juz ludziom z PW? skoro chcą rozmawiać z ptaszyną to znaczy, że wiedza co robią. KSPS - PW to ludzie od lat związani z Pogonią, nie dadzą się "wychujać".

MW'03
pit26
Kibic
Na forum od 8285 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 14:50
Sluchajcie jezeli nawet PW z RAFkiem na czele mowi ze ptak,dabrowski i stasiak chca stworzyc w szczecinie silny zespol to cos w tym musi byc.
ja wierze ze PW dopilnuje wszystkiego tak aby nie powtorzyla sie sytuacja z gondorem
a tak na marginesie to nie zapominajcie o tym , ze dzisiejsza ssa Pogoń jest trupem a trupa drugi raz zabic sie nie da , takze mysle ze nie mamy nic do stracenia

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 21:05
Wiecie co? JEdnak sie mylilem Ptak nie bedzie sponsorem, on bedzie posiadal 50%, tzn ze bedzie tak jak z Gondorem i z Begdasem, mam nadzieje ze sie myle, bo chcialbym sie mylic!!!

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 21:35
tez o tym slyszalem, mam nadzieje ze PN bedzie odrebnym tworem

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 20/06/2003 22:12
Ludzie, rodzi mi się w głowie jedno pytanie. Na chuj tworzona była Pogoń Nowa? Pytam się na chuj skoro ma być zespołem rezerw. Jak Pogoń-PTAK będzie grać w 1 lidze to Pogoń Nowa o którą walczyliśmy będzie mogła grać co najwyżej w 3 lidze. Ludzie, pamiętajcie o co walczyliście i chuj pod ogon i w dziób Ptakowi.

Babilon Team
Mayday
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 21/06/2003 00:03
ORŁO dobrze powiedział....na chuj!! to po pierwsze, a po drugie zaczyna sie powoli gra Ptak bedzie miał 50 % udziałów...wiec dla mnie sprawa jest juz oczyswista. Po trzecie daże szacunkiem i ufam panu Chlaście ale to też człowiek i w obecnej sytuacji moze dać się omotać urzędasą i mydlącym oczy sponsorą...mam nadzieje ze Rafek do tego nie dopuści i bedzie oki.

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 21/06/2003 09:15
> buahahahahahaahahah........brak mi słów na niektóre osoby z forum. Jesteście tak
> łatwo wierni że głowa boli. Nie mam ochoty juz gadac bo i tak nie zrozumiecie
> tego.Ptak nas wychuja i zamiast Pogoni za rok w 3 lidze po awansie z 4 bedzie
> Pogoń grała np. w Zamościu bo Szczecin mu się już odwidzi.

Przecież już mówiłem że ustalili punkt dzięki któremu Ptak nie będzie mógł zmienić nazwy oraz przeprowadzić Pogoni do innego miasta. Czytaj uważniej forum i nie pierdol Mayday.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8957 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 21/06/2003 09:33
> Wiecie co? JEdnak sie mylilem Ptak nie bedzie sponsorem, on bedzie posiadal 50%,
> tzn ze bedzie tak jak z Gondorem i z Begdasem, mam nadzieje ze sie myle, bo
> chcialbym sie mylic!!!

Tyle że Kondon i Bekdas mieli po 90-pare %.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 22/06/2003 19:51
MKS_FAN czy ty aby tak na pewno chcesz, żeby nasza ukochana i jedyna Pogoń Szczecin nazywała się Pogoń Ptak Szczecin!!!??? Jeśli Ptak ma jakieś dobre zamiary i PW i Pogoń Nowa się z nim dogada i na korzystnych warunkach będzie on finansował Pogoń to nie mam nic przeciwko, tylko broń Boże wprowadzać jego nazwiska do nazwy klubu.

Llibertat per a Catalunya!
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 22/06/2003 20:28
nie no znowu. juz nie mam sily cie tyrac, mks_fan. znowu walisz kolejny beton, az plakac sie chce. jesli POGOŃ, to WALCZĄCA.
Nie ma innej mozliwosci, nie chcemy juz zadnych ptakow czy innych zwierzecych bo inaczej ich sie nie da okreslic sponsorow.
Jesli bedzie Pogoń ptak, to bedzie replay z gondora. mks_fan, ty sie lepiej juz nie odzywaj, chyba ze chcesz napisac cos na poziomie (w co az nie moge uwierzyc)
Wracaj do afryki

Obrazek gif wstawiony na forum
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: PTAK-NIE!!!!!! - 22/06/2003 22:14
Jeśli PW-KSPS zdecyduje się związać z ptaszynką, to na zdrowych zasadach. Już udało się wynegocjować 3 punkty:

1. Zmiana nazwy klubu
2. Zmiana siedziby klubu
3. Rozszerzenie nazwy klubu

TYLKO ZA ZGODĄ KIBICÓW

Ufam RAFkowi i reszcie, że nie dadzą się zrobic w jajo.

PS. Ptak ma mieć 50% udziałów w klubie.

MW'03
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769031690 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005