| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Ktoś z Was miał pomysł na zorganizowanie... - 10/06/2003 20:10
Uciekamy od tematu ! ! !
Mecz kibiców swoją drogą ... najlepiej starać się o zorganizowanie meczu Pogoń Nowa - Legia Warszawa. To będzie pożegnalny mecz Portowców z ekstraklasą i od razu posłuży obu drużyną jako sparing. Na pewno zaciągnie on duże kibiców na stadion, a pieniądze ze sprzedanych biletów trafią na konto Pogoni Nowej!
A więc kto ma wtyki w Legii i może załatwić aby piłkarze ze Stolicy zawitali na Twardowskiego ??
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ktoś z Was miał pomysł na zorganizowanie... - 10/06/2003 22:44
Jakby co, to ja mogę zagrać jako defensywny pomocnik (moja ulubiona pozycja) Trzeba to zorganizować, bo takie turniej to zawsze fajna sprawa. Ostatnio z kolesiami, m.in. z Hilkiem wzięliśmy udział w turnieju zorganizowanym przez Szkołę Salezjańską i zajęliśmy w nim 3. miejsce Takie imprezy są bardzo fajną inicjatywą - można sobie pograć, spotkać nowych ludzi itp. Jestem za
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ktoś z Was miał pomysł na zorganizowanie... - 12/06/2003 22:25
W sumie moge grac zarowno na bramce jak i w ataku..choc w napadzie idzie mi lepiej bo na bramce nie gralem juz od kilku dobrych lat..wiec..czekam na propozycje
P.S. Aha wlasnie.mam skonczone 17 lat i troche mi brakuje do 18...czy tez potrzebuje zgody rodzicow? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-12 22:37]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|