| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 18:32
Hm.... Chyba to jeszcze nie jeste w 100% pewne... Tzn. potrzebne jest wolne miejsce w IV lidze o ile sie nie myle.... Chyba nie moze byc o jedne zespol wiecej... Poczatkowa koncepcja to: aby za Pogon Szczecin II grala Pogon Szczecin Nowa ... Ale Gondor powiedzial ze nie ma mowy... Wiec...? Moge sie myslic ale... Moze ktos ma dokladne info...? Slyszalem rowniez ze Ina Goleniow jest gotowa odsprzedac miejsce w IV lidze...??
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 18:36
Tak w ogóle to tą IV mają (pomoć jest tak planowane) podzielić na dwie grupy - A i B. A ma być tą jakby wyższą, bliższą III Lidze a grupa B ma być czymś w stylu okręgówki. Jednak mam nadzieję, że nie będziemy musieli od nikog miejsc kupować i że Nowa będzie grała zamiast Pogoni Szczecin II
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 21:03
ciekawe kto tam bedzie gral i za co ten klub sie utrzyma bo narazie to nie slychac zeby jakie fundusze sie zbieraly na dzialalnosc nowego klubu a za darmo to raczej duzo nie zdzialaja wiec ja to funkcjonowac moze ktos wytlumaczyc bo liga rusza za jakies 2 miechy ??!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 00:51
> Slyszalem rowniez ze Ina Goleniow
> jest gotowa odsprzedac miejsce w IV lidze...??
Jak to? Odsprzedać? Ja chce mieć Inę i Pogoń w IV lidze. Mam nadzieję, że to jakaś bujda, i że w przyszłym sezonie zobaczę w Goleniowie nową Pogoń.
Do zobaczenia w Goleniowie. [Ostatnio edytowane przez Daro: 2003-06-07 01:00]
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 09:47
> > Slyszalem rowniez ze Ina Goleniow
> jest gotowa odsprzedac miejsce w IV lidze...??
>Jak to? Odsprzedać? Ja
> chce mieć Inę i Pogoń w IV lidze. Mam nadzieję, że to jakaś bujda, i że w
> przyszłym sezonie zobaczę w Goleniowie nową Pogoń.
>Do zobaczenia w
> Goleniowie.
Taką propozycję złożył Pogoni Nowej prezes Iny,(z powodu braku środków finansowych miejsce do kupienia za 140 000)
Władze Pogoni Nowej nie wyraziły zainteresowania ofertą - nie mają zamiaru dzielić środowisk lokalnych tylko je łączyć.
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 08/06/2003 18:36
"Sztab szkoleniowy, na czele którego stoi obecny trener Arkonii - Sławomir Rafałowicz opracowuje
listę piłkarzy mających reprezentować nowopowstały klub. Z większością zawodników ustalono już warunki kontraktów, a kilka szczecińskich firm zobowiązało się przyjąć piłkarzy na etat.
Podpisano już umowę z firmą Uhlsport na zakup sprzętu. - W przyszłym tygodniu odbędą się wybory władz - mówi Marek Pawlak, prezes KSPS, organizacji która powołała do życia nowy klub. - Zapewniam, że ja nie zostanę prezesem - dodaje Pawlak.
W przyszłym tygodniu dojdzie także do spotkania działaczy Pogoni Nowej z prezydentem Szczecina Marianem Jurczykiem. - Musimy ostatecznie dograć kwestie rozgrywania spotkań ligowych na stadionie przy ul. Twardowskiego - mówi Pawlak.
Za kilka dni rusza też sprzedaż cegiełek wartości 10 i 50 złotych, z których dochód zostanie przeznaczony na rozkręcenie działalności Pogoni Nowej"
Rafałowicz ma bardzo dobry przeglad IV ligi i dlatego dostał wolną reke przy ustalaniu kadry Pogoni.Z pewnoscia oprze ja na wyrozniajacych sie zawodnikach minionego sezonu.
Rozmowy z pilkarzami trwaja cały czas.Wszystko jest na dobrej drodze - potrzeba jedynie potwierdzenia z ZZPN ze rozpoczniemy rozgrywki w IV lidze.Wszyscy czekaja na ten moment jak na zbawienie.
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 08/06/2003 19:06
lol wreszcie jakies konkretne info cieszy mnie. A z Rafałowiczem jutro pogadam, może wyciągne od niego kto bedzie gral uczy w mojej szkole WF..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 09/06/2003 09:19
> Poinformowany czyli taka obcja nie wchodzi juz w gre.....?
PW zawsze stała na stanowisku ze w grę nie wchodzą żadne fuzje - taką opcję rozwiąznia problemów Pogoni proponował m.in. PZPN - np fuzja z Błękitnymi czy Policami.
Fuzją i qupowaniu miejsca czyimś kosztem, PW mówi - NIE
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3