Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Alx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8303 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 14:43
Fajnie - niech tylko Pogon SSA padnie i Pogon Nowa niech przejmie stowarzyszenie MKS

Alx
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 14:45
> Fajnie - niech tylko Pogon SSA padnie i Pogon Nowa niech przejmie stowarzyszenie
> MKS

To mój komentarz, tylko zapomniałem się zalogować jako ja. :D

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Din
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 18:17
W końcu jakas dobra wiadomość . Teraz trzeba trzymać kciuki i miec nadzieje ze coś z tego wyjdzie .

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
Czereś
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 18:32
Hm.... Chyba to jeszcze nie jeste w 100% pewne... Tzn. potrzebne jest wolne miejsce w IV lidze o ile sie nie myle.... Chyba nie moze byc o jedne zespol wiecej... Poczatkowa koncepcja to: aby za Pogon Szczecin II grala Pogon Szczecin Nowa ... Ale Gondor powiedzial ze nie ma mowy... Wiec...? Moge sie myslic ale... Moze ktos ma dokladne info...? Slyszalem rowniez ze Ina Goleniow jest gotowa odsprzedac miejsce w IV lidze...??

Nigdy nie spadnie...
Hanki
Kibic
Na forum od 8339 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 18:36
Tak w ogóle to tą IV mają (pomoć jest tak planowane) podzielić na dwie grupy - A i B. A ma być tą jakby wyższą, bliższą III Lidze a grupa B ma być czymś w stylu okręgówki. Jednak mam nadzieję, że nie będziemy musieli od nikog miejsc kupować i że Nowa będzie grała zamiast Pogoni Szczecin II :)

Llibertat per a Catalunya!
christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 19:11
Wszyscy się tak cieszą , że jesteśmy w IV lidze...a to jeszcze nic pewnego-jeszcze konsultacje z Gondorem, a on napewno nam nie pomoże...oby to nie okazała się przedwczesna radość!!!

Dziękuję :)
celciusz
Kibic
Na forum od 8914 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 21:03
ciekawe kto tam bedzie gral i za co ten klub sie utrzyma bo narazie to nie slychac zeby jakie fundusze sie zbieraly na dzialalnosc nowego klubu a za darmo to raczej duzo nie zdzialaja wiec ja to funkcjonowac moze ktos wytlumaczyc bo liga rusza za jakies 2 miechy ?????!!!!!!!!!!!!!

NA ZAWSZE Z TOBĽ
Kibic
Na forum od 8264 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 22:43
celcjusz a ty ile juz dałes na Nowa Pogon załatw 1000,00 przeznacz na klub a nie szukaj u kogoś innego zawiń rekawy i szukaj szmal dla Nowej Pogoni

TYLKO POGOŃ
WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 00:26
Narescie !!! Teraz trzeba sie skonsolidowac i zaczynac odbudowywanie naszego klubu ktory zostal rozjebany pzez kilku frajerow.
Walczymy do konca !!!

Daro
Kibic
Na forum od 8643 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 00:51
> Slyszalem rowniez ze Ina Goleniow
> jest gotowa odsprzedac miejsce w IV lidze...??

Jak to? Odsprzedać? Ja chce mieć Inę i Pogoń w IV lidze. Mam nadzieję, że to jakaś bujda, i że w przyszłym sezonie zobaczę w Goleniowie nową Pogoń.

Do zobaczenia w Goleniowie. [Ostatnio edytowane przez Daro: 2003-06-07 01:00]

http://mandu.pl
NA ZAWSZE Z TOBĽ
Kibic
Na forum od 8264 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 07:30
debiut Rafałowicza na Twardowskiego dzis godz. 16,00 derby Sszczecina POGOŃ II - ARKONIA

TYLKO POGOŃ
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 08:16
[B]4 LIGA, 4 LIGA MKS !!!

Wszystko na razie idzie po naszej myśli.

Obrazek gif wstawiony na forum
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 09:47
> > Slyszalem rowniez ze Ina Goleniow
> jest gotowa odsprzedac miejsce w IV lidze...??

>Jak to? Odsprzedać? Ja
> chce mieć Inę i Pogoń w IV lidze. Mam nadzieję, że to jakaś bujda, i że w
> przyszłym sezonie zobaczę w Goleniowie nową Pogoń.

>Do zobaczenia w
> Goleniowie.

Taką propozycję złożył Pogoni Nowej prezes Iny,(z powodu braku środków finansowych miejsce do kupienia za 140 000)
Władze Pogoni Nowej nie wyraziły zainteresowania ofertą - nie mają zamiaru dzielić środowisk lokalnych tylko je łączyć.

Pogoń to My
Yakumo
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 10:42
> debiut Rafałowicza na Twardowskiego dzis godz. 16,00 derby Sszczecina POGOŃ
> II - ARKONIA

jaki sklad ?

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
Czereś
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 07/06/2003 10:57
Poinformowany czyli taka obcja nie wchodzi juz w gre.....?

Nigdy nie spadnie...
ciesiel
Kibic
Na forum od 8623 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 08/06/2003 18:27
hmmm zastanawia mnie na jakich zawodnikach bedzie sie opierac Pogon Nowa-niech ktos napisze
pozdro.

Na ZaWsZe MkS!!
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 08/06/2003 18:36
"Sztab szkoleniowy, na czele którego stoi obecny trener Arkonii - Sławomir Rafałowicz opracowuje
listę piłkarzy mających reprezentować nowopowstały klub.
Z większością zawodników ustalono już warunki kontraktów, a kilka szczecińskich firm zobowiązało się przyjąć piłkarzy na etat.
Podpisano już umowę z firmą Uhlsport na zakup sprzętu. - W przyszłym tygodniu odbędą się wybory władz - mówi Marek Pawlak, prezes KSPS, organizacji która powołała do życia nowy klub. - Zapewniam, że ja nie zostanę prezesem - dodaje Pawlak.
W przyszłym tygodniu dojdzie także do spotkania działaczy Pogoni Nowej z prezydentem Szczecina Marianem Jurczykiem. - Musimy ostatecznie dograć kwestie rozgrywania spotkań ligowych na stadionie przy ul. Twardowskiego - mówi Pawlak.
Za kilka dni rusza też sprzedaż cegiełek wartości 10 i 50 złotych, z których dochód zostanie przeznaczony na rozkręcenie działalności Pogoni Nowej"

Rafałowicz ma bardzo dobry przeglad IV ligi i dlatego dostał wolną reke przy ustalaniu kadry Pogoni.Z pewnoscia oprze ja na wyrozniajacych sie zawodnikach minionego sezonu.
Rozmowy z pilkarzami trwaja cały czas.Wszystko jest na dobrej drodze - potrzeba jedynie potwierdzenia z ZZPN ze rozpoczniemy rozgrywki w IV lidze.Wszyscy czekaja na ten moment jak na zbawienie.

Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 08/06/2003 19:06
lol wreszcie jakies konkretne info :) cieszy mnie. A z Rafałowiczem jutro pogadam, może wyciągne od niego kto bedzie gral ;) uczy w mojej szkole WF..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 09/06/2003 09:19
> Poinformowany czyli taka obcja nie wchodzi juz w gre.....?

PW zawsze stała na stanowisku ze w grę nie wchodzą żadne fuzje - taką opcję rozwiąznia problemów Pogoni proponował m.in. PZPN - np fuzja z Błękitnymi czy Policami.
Fuzją i qupowaniu miejsca czyimś kosztem, PW mówi - NIE

Pogoń to My
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 22/06/2005 19:46

Filipin napisał:  
jesteśmy w IV i jest spox

Unia Janikowo nie wygrala z Piastem
w pierwszym meczu Unia 2-1 Piast a w drugim Piast 1-0 Unia

wiec jak sie nie myle POGOŃ II zagra w IV lidze od nowego sezonu ;/

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768852470 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005