| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 00:57
Ta tylko najlepszy numer ze ta woda za 4 zlote to kranowka - bylem swiadkiem jak koles kupowal - pol litra kranowki 4 zlote - nie no z tym to zenada Kolejorz - popracujcie nad tym moze jakas promocja dla przyjezdnych he he.
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 06:00
No wynik ładny chociaż mógł być faktycznie wyższy. Niezła liczba przyjezdnych za co duży + ! Szkoda, że najprawdopodobniej nie zobaczymy się przez dłuższy czas ! Wolimy jednak mecze z Pogonią niż Górnikiem Polkowice czy Łęczna ponieważ obojętnie jaka jest forma obydwu drużyn (Lecha i Pogoni) mecze pomiędzy nimi dostarczają zawsze sporo emocji.A i kibice zawsze się tłumnie stawiają i jest fajny klimat. A tak ... szkoda gadać.
POZDR
|
Wiara Lecha

GG 3535638
http://michciaprimo.blog.pl
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 07:37
No właśnie my też kiedyś za Wami tęskniliśmy, bo kto na Twardowskiego przyjeżdżał w liczbie 500-1000 kiboli jak nie Lech?
p.s. kilka kolejnych fajnych tekstów z autobusów:
- o psy na koniach ,
- do śledzi się nie strzela tylko się je łowi, najlepiej na ziemniaka ,
- panie kierowco niech pan włączy ogrzewanie bo zimno i tak nie zapierd... bo dostajemy lęków ,
- ej otwieraj bo nie kupiłem biletu dobowego 
Szacunek dla obecnych!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 17:58
kur... to mi ten pajac sprzedal kranowe za 4 zeta,a z tym Pogoń-co?-dozobaczenia bylo wiecej wscipskosci no ale pozniej zachowali sie jak najbardziej wporzo.a w pierszym autobusie tez bylo ciekawie jak chomik przez 20 min opowiadal o swoich przygodach na wyjazdach.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 20:06
Szczerze liczyłem na trochę lepszą grę Pogoni... Wyniki poprzednich kolejek były zachęcające. Ale cyk walenty na bok sentymenty   Będzie Was brakować w lidze. co to za sezon bez Paprykarzy   Mam nadzieję, że Pogoń wstanie niebawem na nogi i w niedługim czasie znowu bedziemy mogli się przekrzykiwać na Bułgarskiej lub Twardowskiego 
Pozdrawiam!!!
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 20:33
Wyjazd oprócz wyniku, ścisku w specjalu i braku wody w drodze powrotnej był nawet wporzo! Fakt, że woda była droga na maxa, ale za to kiełbasa kosztowała 6 zł (chyba u nas jest droższa) Fajnie wyszła Lechowi choreografia przedstawiająca ośmiornice jak wpierdziela śledzie! Jeszcze podobało mi się ja większość stadiony klaskała (z pomocą bębnów) - fajnie to wyszło. Z naszej strony jak na ostatnią tabele ligi (ok 450 kiboli) można uznać za dobrą. Szkoda tylko, że oprawy nie mieliśmy najlepszej (serpentyny, flara która ląduje na murawie, no i 2 race)!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
- 1
- 2
-
|