| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 21/05/2003 15:44
To sobie przekladajcie...ja na wrzesien mam inne plany i nie mam czasu na poprawki, poza tym nie bede ukladal sobie zycia pod terminarz rozgrywek ligowych [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-05-21 15:53]
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 22/05/2003 18:12
> matek a ty jedziesz ze tak gadasz? ja w tej kwestii uwazam ze chris ma racje
A ja zrobie Wam na złość, złapię katar i też nie pojadę
Ok. spoko,- żarty,- Chodzi tylko o to żeby nie wymyślać "ważnych" powodów które tak naprawdę da się lekko załatwić. Wystarczy tekst,- mam inne plany i już ( to osobista sprawa każdego z nas).
Sebol chętnie się dorzucę, jak wykminisz coś konkretnego daj cynk:
[email protected]
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 22/05/2003 19:05
Ja niestety do oprawy sie nie doloze bo juz organizujemy z kumplem co innego - co nadwyreza nasz budzet ale proponuje kupienie tych takich podluznych balonow jak mial Lech w Warszawie. Fajowy efekt. W razie co, nie zapomnijcie ze maja byc w naszych barwach
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 23/05/2003 10:45
Jak ja byłem w czwartek przed południem to było ponad 120 osób ale wciaż przybywali nowi! SZACUNEK ma racje duzo osób jedzie bokiem. JA JADE!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 23/05/2003 16:05
ja jadę samochodem ,wiem że znajomi też tak robią więc będzie nas o 8 osób więcej-jedyny szkopuł jak się potem bezpiecznie odłączyć od grupy?.
Ja w dalszą trasę udeżam do rodziny pod w-wa.Jeśli są jeszcze jacyś co autkami podążają to niech się odezwą.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|