| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 11/05/2003 14:47
i tu sie mylisz zoe, jesli mi cos zginie rozwiazuje to po swojemu.
a zreszta zoe nawet gdyby ktos zglosil kradziez a tutaj bluzgal na policje, to mialby racje, bo policja niech sie zajmie czyms pozytecznym, a nie wyzywaniem sie na ludziach i zabijaniem, dowartosciowuja sie na kazdym kroku CHWDP [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-05-11 14:56]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 11/05/2003 16:13
Kibic nie zginal!!!!Zyje.Nie zostal postrzelony przez policje jak tutaj ktos plotke puscil.Byl pijany i sie przewrocil i uderzyl glowo o chodnik.Stracil przytomnosc i nie odzyskal kek przez pare godizn,ale juz jest wszystko pod kontrolna i jego zyciu nie zagraza niebezpieczenstwo!!A co do zajscai to policja rzeczywisice wystrzelila kilka kul ostrzegawczych w powietrze,aby odzyskac skradziona flaga Jaworzna.Kibice Jaworzna zglosili kradziesz jej na policje i jej zadaneim bylo odzyskac ja.Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 11/05/2003 22:47
a kibice szczochowy twierdzą, że psiarnia odbiła dla nich flagi bo widziała w necie zdjęcia tych flag z kibicami Sosnowca buachahahaha nie moge z tych wiesniakow
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 12/05/2003 09:50
a Mirek chcial z nich zrobic kiboli, ach rosnie jak to ktos wczesniej napisal nowe pokolenie kibicow.
a wracajac do tematu, to zdaje mi sie ze psiarnia moze uzyc broni TYLKO w wypadku zagrozenia swojego zdrowia i strzelac po nizej pasa, a nie kurwa urzadzac sobie rodeo CHWDP
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 12/05/2003 16:44
tak dokladnie broni moga uzyc proporcjonalnie do zagrozenie no ale zwijanie fan z plotu to wieksze zagrozenie niz binladen w samolocie.
qwa co sie dzieje w naszym kraju od dzisiaj przez jezdnie przechodze tylko na pasach i na zielonym bo inaczej dostane kulke w leb od scierwa
HWDP
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 12/05/2003 21:24
Sadu robo mówił że ten gosciu był najebany i sie z płotu zjebał i wyrżnął głową o chodnik znaczy ony wychodził ze stadionu prze płot
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 13/05/2003 02:09
> a ja sie z tobą nie zgodzę Sadu, policja jest jaka jest, ale jest potrzebna, aż
> jest mi trudno sobie wyobrazić, że policja strzela do bezbronnego kibica, który
> chciał tylko ściąnąć flage !!, przecież to nie PRL, jeżeli zabił to będzie
> musiał sie ostro z tego tłumaczyć
Zoe widziałem dobrze jak podczas meczu z lechem policja strzelała wysoko,- okolice głowy, lub na środek sektora gdzie nic się nie działo !!!
Sosnowiczanom siłą odbierają zdobyczne flagi a jak polonia w Wa-wie podbiegła pod nasz sektor zerwać flagę ( defakto później skradzioną !!! ) i zaczęliśmy jej bronić to psy kogo zaczęły pałować ,- ano nas!!!, a oni biegali sobie po murawie jak króliki nie niepokojeni przez nikogo !!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 13/05/2003 06:20
> to psy kogo zaczęły pałować ,- ano nas!!!, a oni
> biegali sobie po murawie jak króliki nie niepokojeni przez nikogo !!!
bo przecież swoich się nie bije...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Zginął kibic Zagłębia Sosnowiec - 13/05/2003 07:29
Sosnowiczanom siłą odbierają zdobyczne flagi a jak polonia
> w Wa-wie podbiegła pod nasz sektor zerwać flagę ( defakto później skradzioną !!!
> ) i zaczęliśmy jej bronić to psy kogo zaczęły pałować ,- ano nas!!!, a oni
> biegali sobie po murawie jak króliki nie niepokojeni przez nikogo !!!
To samo było w Warszawie z Widzewem.
Oni weszli na boisko zabrali nasze flagi z płotu a policja w stronę kibiców Legii ruszyła.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|