Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin Nowa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hmm
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8474 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 10:05
mysle, ze to dobry pomysl. mam tylko nadzieje,ze wladze Pogonii Nowej nie dopuszcza do takiego stanu jak jest w starej. jesli stara Pogoń nie upadnie to za rok derby Pogon II- Pogon Nowa:)

Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 10:46
Zamiesciłem te informacje na glownej stronie Piłki Nożnej Online. Niech cala Polska wie jak bardzo ludzie w tym miescie kochaja futbol, swoj klub i jak bardzo sa zdeterminowani by zagwarantowac mu byt.

Osobiscie mam troche mieszane odczucia, ale to chyba naturalne. Kazdego prawdziwego kibica pewnie kluje choc troche w sercu. Mam gleboka nadzieje, ze "Nowa" bedzie tylko rozwiazaniem tymczasowym, przejsciowym. Dlatego jestem gotow zaangazowac sie w budowe naszej "Nowej" Pogoni by godnie przygotowac ja na powrot naszej "Starej" Wielkiej Pogoni.

Alx
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 10:58
Uwazam, ze nie jest to dobry pomysl, po pierwsze jest to zupelnie nowy zespol, jego nazwa jest nie wazna i tak nie bedzie to ta sama Pogon. Po drugie, skad pomyslodawcy wezma pieniadze na gre w chocby w drugiej lidze, jesli kiedykolwiek uda im sie ja osiagnac.

Alx
whc
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 11:17
To wszystko jest mało przemyślane.Miejsce rozgrywek stadion miejski ?Z kim to ustalono?Po upadku SSA pewne prawa wracają do Stowarzyszenia MKS Pogoń.Tam jest nowy Zarząd i obiecująca/złożona z rodziców trampkarzy/Rada Klubu.W tym kontekscie co oznacza - a póżniej nazwiemy się MKS POGOŃ - on istnieje.Co z finansowaniem.Gdzie jest zbawca Kobylański?

whc
Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 14:25
Jestem za! Bardzo podoba mi się to, oby nam udało się tak jak stoczniowcom. Tylko co będczie jak się nie uda. Co znów od nowa?

Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8387 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 14:33
Pomysl jest dobry, tylko skad beda czerpane srodki finansowe na dzialanie nowej Pogoni??? I kto bedzie gral w tej druzynie???

Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 14:51
MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE....... jezeli upadnie SSA Pogon to NOWA POGOŃ bedzie utożsamiana z sukcesami starej Pogoni??? chodzi mi o wicemistrzostwa polski......cze tez NOWA bedzie całkowicie nowym klubem??? czy stara Pogon z 55 letnia tradycjia poprostu zniknie cze tez NOWA bedzie jakas kontynuacja poprzedniego klubu???

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8367 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 14:59
> MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE....... jezeli upadnie SSA Pogon to NOWA POGOŃ bedzie
> utożsamiana z sukcesami starej Pogoni??? chodzi mi o wicemistrzostwa
> polski......

Umiesz czytać Mayday? Nowa Pogoń będzie kontynuować tradycje...

Pogoń to My
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 16:00
:D:D nio w sumie to sie niedoczytałem dzieki za obudznie bo cus mi nie idzie ostatnimi dnami i nawet takie informacjie zle czytam:)

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 22:52
Moim zdaniem jest to dobry pomysł!!! Oby wszystko się udało!!!

weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 08/05/2003 23:19
Sluchajcie!!!!
Wlasnie dowiedzialem sie ,ze jutro w prasie ukaza sie paszkwile na KSPS,ale jak wam powiem kto je napiasal to padniecie!!!!!
Gwiazdowski-złodziej,zarychta-chomik i Janulewicz a zrobili to zaraz po tym jak KSPS i Pogon Walczaca zarejestrowala Nową Pogon. Sprzedawczykom z Rady Klubu SSA nie nareke ten pomysl bo na ich Pogon bedzie chodzilo 5 razy mniej kibicow (jesli jeszcze bedzie istniec) co na Nasza Nowa Pogon ( w/g sond)
Zgina od wlasnej broni i to juz niedlugo.Tylko szkoda ,ze te kundle zaczely oczerniac ludzi ,ktorzy walcza o czysta,zdrowa Pogon.
A po za tym tylko sie skompromitowali bo ich wypocinom juz nikt nie uwierzy!!!

Pogoń to więcej niż klub
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8367 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 11:02
SONDA w Kurierze o Pogoni Nowej

Pogoń to My
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 11:51
mam nadzieje ze na Nowej Pogoni zlodziej i spolka to beda persony nongrata

i oczywiscie Gratulacje!!!

wkoncu pozytywna wiadomosc na tle tych wszystkich wiesci zalamywujacych rece

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 11:58
Powstanie Pogoń Szczecin Nowa to bardzo dobre rozwiązanie, któe mam nadzieję uratuje nasz klub. Pozbędziemy się tego ch*** kondora i wszystkich jego współpracowników, nie będzie już tych gigantycznych długów, w końcu klubem będą zarzącać ludzie, którym naprawdę zależy na klubie a nie tylko na gruntach w około stadionu. Eh już się nie mogę doczekać pierwszego spotkania Nowej Pogoni. Pozdro :):):)

Llibertat per a Catalunya!
Faster
Kibic
Na forum od 8756 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 15:47
W IV lidze moze byc w miare fajnie <w koncu derby z milicyjnym klubem Arkonią> boje sie jedynie o to by Nowa nie utkwila na amen w IVligowej szarzyznie...

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 18:05
Wiecie wszystko by było fajnie, tylko żeby grać w tej 4 lidze to trzeba mieć jednak troche pieniędzy, kto by przejął ten klub, kto by był w zarządzie Nowej Pogoni, kto by ją sponsorował? Trzeba najpierw znależć sponsora i jakiś piłkarzy. Moja Ina Goleniów za dużo forsy nie ma dlatego cały czas siedzi w 4 lidze, ale ma jakiegoś sponsora , żeby chocią w niej grać. Dobrym sposobem (chyba) byłoby ściągnąć piłkarzy z amatorskich lig, kilka utalentowanych by się znalazło i jakiś piłkarzy z zaprzyjaźnionych klubów 4 czy 5 ligowych , szczególnie tych ze Szczecina. Albo może jakiś klub 4 ligowy zamienić na Nową Pogoń, Arkonie czy coś w tym stylu, może by się zgodzili, szczególnie patrząc na to że zarobiliby niezłe pieniądze jak byśmy my fani Portowców przychodzili na ich mecze. Trzeba by było tylko coś zrobić w tym kierunku, zarząd Arkoni to pewnie też kibice Pogoni, więc pewnie nie mieli by nic przeciwko temu, żeby zmienić Arkonie na Nową Pogoń. Dla nich to same zalety, a wy jak o tym myślicie?

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin Nowa - 09/05/2003 19:41
Ooo, Capo, Arkonia nigdy by się nie zgodziła zmianę nazwy na Pogoń. Kiedyś oba kluby grały w I lidze, 4 mecze derbowe, 3 wygrane przez Arkonię, jeden przez Pogoń.

Arkonia to też klub z długa i bogatą historią i IMO byliby głupi, gdyby o historii zapomnieli. To tak samo, jak żaden z nas nie wyobraża sobie zmiany nazwy Pogoń na jakąkolwiek inną, choćby najlepiej się kojarzącą.

Aha, zarząd Arkonii to na pewno kibice Arkonii. :)

Wchodźcie pod ten adres, wypowiadajcie się. Niech nas zobaczą, a nie tylko jakichś sceptyków czy innych Gwiazdowskich. [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2003-05-09 19:45]

Najprawdziwszy Piknik
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769050380 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005