| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:28
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!
-Gondor
-Jurczyk
-Rada klubu
CO ? TY KU***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:39
Jestem naprwde zawiedzony postawom naszych chłopakow ale napewno nbie bede na nich plul oni powinni jak na niki innym miec na nas oparcie i pozadny doping mimo ze casami na to nie zasluguja . to nie sztuka jest byc kibicem jak tylko jestesmy na szczycie ale tez jak na samym dnie . po tym mozna rozpznac prawdziwych kibicow i jakis innych lamusow
HWDP !!!!!
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 23:40
Kolejna wysoka porazka, ale przynajmniej moglismy zobaczyc bramke naszych Portowcow! Nie mozemy liczyc ze skoro dobrze grali z Wisla lub wygrali z KSZO, to beda dobrze grali z kazdym... Niestety ale musimy o tym zapomniec Ja jednak mam nadzieje ze dobre czasy wroca...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 00:10
Ja nie bede robil wyrzutow pilkarzom... Bo oni nic nie moga poradzic na to ze umieja tyle ile umieja... Z kazdym meczem nabywaja bardzo duzo doswiadczenia. To jest korzysc (niestety) tylko dla nich, bo nam nic to juz nie da. Druga liga... Ale wazne jest co potem. Ja proponuje zabrac sie za kondona. Chetnie poszedlbym do niego i mu najzwyczajniej w swiecie nastrzelal, po prostu przylalbym mu tak ze by mnie popamietal do konca zycia i nigdy by sie nie pojawil ani w Szczecinie, ani w Zachodniopomorskim... Nie wiem skad sie takie kurwy biora! WYRWAC CHWASTA!!!!
kondon to stara kurwa...
kondon jebany jest...
kondona trzeba pierdolic...
i jego rodzine tez!!!! [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2003-04-27 00:13]
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 02:54
a jeszcze dwa slowa do zalozyciela tematu czyli niejakiego kacpra....czlowieku bys ruszyl dupe na mecz a nie siedzisz caly dzien przed netem...yslyszales w radiu wynik nawet nie poczekales do konca a juz tematy robisz...szkoda mi ciebie dzieciaku
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 05:35
Panowie a ja sie ciesze, ze nie bylo do zera i ze wreszcie nasi strzelili bramke u siebie. Kluzek ,chlopie, mam nadzieje, ze to nie Twoja ostatnia w 1. lidze. Dzieki i za to... bo male , a cieszy...
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 08:45
Olszewski pewnie juz nie bedzie gral w najblizszych meczach !! Ma pewnie cos polamane !!! Brawa dla 18 latka Rogowskiego ktory swietnie bronil !!
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 10:27
Olsza co najwyzej ma stluczony bark lub naciagniety... Ale fakt faktem ze huj z tymi 7 bramkami jebanymi..... Ale gol Kluzka to bylo cos... cos co mnie,starego konia ucieszylo jak dziecko... Szkodam i chlopakow,bo oni graja na na swoim poziomie.I wiem ze bedzie ciezko jakies punkty zdobyc,ale jezeli takei bramki portowcy beda strzelac jak Kluzek-moj optymistyczny humor nie zniknie PEACE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 14:10
"Pogoń grać kurwa mać" to jest sygnatura tego kacpra wiec jego pytaj, dlaczego opierając sie o jedną osobe mówisz w liczbie mnogiej do wszystkich kibiców Pogoni? mogles to powiedziec do tego kacpra a nie teksty "co juz nie kochacie Pogoni?" wypisujesz, tak jakby to pisalo tu niewiadomo ile ludzi. Pogoń gra jak potrafi i tak szacuken dla piłkarzy za to że wogole wychodza na boisko.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 14:45
Nie mozna miec pretensji do piłkarzy. Oni tak samo jak My chcą wygranej. Biegają, walczą ale brak im umiejętności i doświadczenia. Zauważcie, że dużo bramek dla przeciwników pada po głupich błędach i tak samo było wczoraj. Szkoda mi było wczoraj Olszewskiego no ,ale kazdemu się zdaża puścić "szmatę". Ucieszyło mnie to ,że kibice mimo wysokiej przegranej podziękowali piłkarzom. POZDRAWIAM ALL
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 20:46
dziewczyno widać ze nie wiesz co jest pięć, zamilcz poprostu, napisalas "chyba, ze chcecie pokazac jacy z Was "kibice" i odwrocicie sie od druzyny..." co to kurwa niby mialo znaczyc?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 20:47
poprostu zenada... zal bylo patrzec na to co sie działa na boisku...
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 27/04/2003 21:58
hehe i tu masz rajce siska, ale czy ktos tu dal dowod tego?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 28/04/2003 09:08
Pogoń przegrywa i co robią internetowi kibice Pogońii? Pokazuja swój debilizm na stronie Odry i innych forach w kretyński sposób obrażając swoich pogromców. zero szacunku.
Rozumiem że jesteście sfrustrowani ale zachowujcie si e jak na kibica przystalo.
Gratuluję Ci Szczecinie takich "inteligentnych inaczej" kibiców.
Wyrobek - uciekaj stamtąd i nie firmuj swoim nazwiskiem tego klubu, tych kibiców.
nie odpowadajcie na ten post bo juz tu napewno nie zerknę, z debilami się nie da dyskutować.
|
odrafan
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 28/04/2003 09:16
jesli chodzi o kibiców Pogoni którzy sie tak zachowywali to sorry, jakby odra przegrala tak wysoko, to na pewno tez pisalaby takie rzeczy, zreszta piszesz ze Szczecinianie was wyzywaja, a ty co robisz? co znaczylo ostatnie zdanie? "debilu"? Co do wyrobka to zal ci dupe sciska ze w Szczecinie jest honor,trener zostal z nami bo nie jest frajerem, ale wy honoru widocznie w wodzisławiu nie znacie, sa kibice, tylu ilu nas wczoraj bylo na stadionie, a nie zapominajmy jaka jest sytuacja w Szczecinie, tylu was przychodzi na wisle lub Legie hehe. Wiec o kibicach nie mam co z toba dyskutowac.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|