Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2005 10:01
Ja też mam dzisiaj urodziny
tak więc życzę sobie i mojej ukochanej Pogoni wszystkiego najlepszego !!!
Zbieżność dat- nieprzypadkowa
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2005 10:40
O kurde jak zaczynałem czytać te stare wpisy to niewiedziałem o co ludziom chodzi, no prosze jak historia szybko się zmieniła, Mojemu ukochanemu klubowi moge życzyć 200 lat, a jak historia pokazuje dzieki nam kibicą ten klub bedzie zawsze istniał
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2005 14:25
Ja co prawda kibicem Pogoni nie jestem, ale zawsze darzyłem ten klub sentymentem więc też dołożę się do życzeń. Oby sie tak zasłużonemu dla polskiej piłki klubowi jak najlepiej układało. Wszystkiego najlepszego i pozdro dla Pogoni z Bełchatowa.
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2005 15:43
Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie , nigdy nie zagaśnie.A kto znami nie wypije niech pod stołem zaśnie.Wszystkiego najlepszego!!!
Klub jako klub nie istnieje od 2003 , ale podobno Pogoń to kibice.
Tylko, że widzieliśmy gdzie byli ci kibice jak prawdziwa Pogoń znikała z mapy Polski...
Moim prywatnym zdaniem teksty" Pogoń to my" to tylko marna próba alibi, aby ukryć to jak łatwo prawie wszyscy dali się przekonać do kibicowania tej hybrydzie...
Klub jako klub nie istnieje od 2003 , ale podobno Pogoń to kibice.
Tylko, że widzieliśmy gdzie byli ci kibice jak prawdziwa Pogoń znikała z mapy Polski...
Moim prywatnym zdaniem teksty" Pogoń to my" to tylko marna próba alibi, aby ukryć to jak łatwo prawie wszyscy dali się przekonać do kibicowania tej hybrydzie...
Wlasnie widzielismy 2tys to sa Ci prawdziwi kibicea co do twojego postu to nikt nie kaze Ci kibicowac Ptakom,Panikom czy innym Panom...bo Pogoń to nie oni,to nie pilkarze obecnie grajacy,dzialacze itp.Pogoń to MY
nikt nie kaze Ci kibicowac Ptakom,Panikom czy innym Panom...bo Pogoń to nie oni,to nie pilkarze obecnie grajacy,dzialacze itp.Pogoń to MY
Dokładnie! bo oni sobie wpisza do CV , ze grali czy dzialali w klubie ktory byl w pierwszej lidze i tyle , a Pogon zostanie w sercach kibicow na zawsze i na pewno kazdy przekaze to mlodszemu pokoleniu...
Odp: Urodziny Pogoni!! - 22/04/2005 15:24
Skoro Pogoń to nie oni tylko jak to mówicie Wy to dlaczego IM kibicujecie i co poniektórzy za nimi jeżdżą...bez nich byście tego nie robili i tyle...
Odp: Urodziny Pogoni!! - 22/04/2005 15:40
do adminow...prosze o usuniecie mojej wczesniejszej wypowiedzi bo chyba ktos sie za mnie wpisywal...albo poprostu wjebal na konto. pozdro
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.