| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:16
MKS MKS MKS MKS MKS MKS MKS MKS
Brawo Walburg brawo Olszewski brawo POGOŃ !!!!!!!!!!!!
:luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello:
|
..::MKS Pogoń Szczecin::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:22
> na gazeta.pl pisalo ze w 90min Za Piotra Kluska - Dawid Dąbrowski kto to ten
> dabrowski ??
W radiu gość mówił, że wchodzi Dawid Kamrowski. [Ostatnio edytowane przez kurczak: 2003-04-19 18:24]
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:54
Dawid Dabrowski byl pilkarzem Pogoni, ale teraz gra w Zorzy Dobrzany... Nie wiem skad takie informacje ma gazeta... Za Kluzka wszedl w 90 minucie Kamrowski.
Szacuneczek dla Walburga... Ja jak uslyszalem ze gra to juz bylem pod wrazeniem ze wogle byl w stanie wyjsc na boisko, a on jeszcze brameczke huknal Juz nigdy wiecej zlego slowa nie powiem na Valburginho!!!
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:57
Super!!!!Nareszcie zwyciestwo. w radio komentator mówił , że piłkaże cieszyli sie razem z kibicami , których przybyło w liczbie 8. Oni to dopiero musieli mieć radoche )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 20:04
> widac ze gazeta niema naswieższych informacji :p . gdzie byla relacja szukalem po radiach i dupa
Ja sluchalem na PRS 92.0, ale było tez na 96.3 studio S13...
Co do Polskiego Radia Szczecin to radziłbym im komentatorów zmienić, bo Dyczewski jest jeszcze nawet, nawet... ale ten Dykiert (co dziś komentował) jest po prostu słaby. Zero w nim żywołowości, nawet jak Pogoń robiła akcję to nie potrafił podgrzać atmosfery, a przecież tego się od komentatorów radiowych wymaga! [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-04-19 20:10]
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 20:13
Nie ma co - faza i tyle!! Przylaczam sie do gratulacji dla calej Pogoni i trenera Wyrobka!! Wesolych Swiat zycze wszystkim
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 20:19
Kocham Pogoni !!! W końcu wygralismy !!! Brawo dla Marka ktory strzelil tego gola i pokonal te przeciwnosci !!!
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 20:45
Brawo ! ! ! ! ! ! Gratulacja dla wszystkich chłopaków, a szczególnie dla Walburga ! ! ! ! ! ! No i kibiców Pogoni obecnych na tym meczu ! ! ! ! ! !
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 21:51
mhm a to dopiero mhm wygralismy jejQ nieżły prezent na świeta az łezka poleciała respekt dla Pogońi trenera kibiców i wsyzstkich którzy przyczynili się do powstania naszego klubu do jego rozwoju i do dzisiejszego zwyciestwa. dobrze ze zamiast sie załamywac gramy coraz lepiej ,j eszcze pokażemy ze MKS to potega !! a przy okazji wesołych świąt wszystkim odwiedzającym forum
|
KaRoLa
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 22:12
> na gazeta.pl pisalo ze w 90min Za Piotra Kluska - Dawid Dąbrowski kto to ten
> dabrowski ??
a kto to klusek? 
BRAWO PORTOWCY, jeszcze utrzymamy sie w lidze! kazdy nastepny mecz bedzie wygrany! trzeba wierzyc w naszą dume i sławe! Pogoń Szczecin!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 23:37
i to jest kuzwa zaj**ste... nie wazne czy w I czy w II lidze, niewazne czy o mistrza czy o utrzymanie
kazda wygrana, poswiecenie, zaangazowanie dla klubu zasluguje na szacunek !!! bedzie lepiej
sniff, sniff ... sie wzruszylem 
<<< Caly Szczecin z Pogonia >>> [Ostatnio edytowane przez Yakumo: 2003-04-19 23:38]
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
|
|
|
|