Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8781 dni

*

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 20:01
Teraz jest tak, ze jak kibice wbiegna na boisko to maja 5 min na zejscie z niego- jezeli tego nie zrobia to jest odrazu wynik koncowy 3:0.....A nawet, jezeli wejdziesz na murawe na 30sekund to odrazu po drugim wejsciu nawet na chwile na murawe tez jest koniec meczu.Co do oprawy to uwazam, ze fajnie bylo by ja zrobic i to dobra. Ale co jak rzucisz race na murawe to juz oprawa przepada? nawet 2 sposrod 10 rac jak rzucisz to gondor juz ma kare.

MKS
muniek
Kibic
Na forum od 8344 dni

*

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 20:20
Pojdzmy wiec na pewien kompromis. Na poczatku wspaniala oprawa: race, spiewy "Nigdy nie spadnie MKS nigdy nie spadnie" "Pogon to MY" itp. A potem moze w drugie polowie mala demostracja sily w postaci wyjscia kibicow na murawe. Bez bijatyk i chamowy. to jest nie potrzebny. Wystarczy ze przerwa mecz na 15 min.pokarza to we wszystkich telewizjach i gazetach. I wlanie o to chodzi. Ludzie zobacza ze ze Pogon nigdy nie zniknie z futbolowej mapy Polski

Kto nie pije ten donosi....
JP
Kibic
Na forum od 8361 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 20:34
Pewnie zrobmy to niech cała Polska zobaczy, a PZPN zakaże jeździć na wyjazdy i nałoży taką kare, że nie edzie kasy na ochronę, zresztą wogóle zamkną stadion na kilka meczy... O to wam chodzi???

MW'03
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 21:31
panowie konkrety! kazdy mowi zeby rzucic race na boisko lub zeby je odpalic, ale najpierw trzeba je kupic! kto bedzie jutro pod colleonim o 10.30, tam odbedzie sie zbiorka kasy

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 21:48
i o to mi chodzi wejsc na murawe na 10-15 minut bez awantur niech cala polska zobaczy jak jestesmy zdesperowani cala sytuacja

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z widzewem (bylo z wisla) - 13/04/2003 16:11
jak sami widzieliscie oprawa nie byla zachwycajaca, ale co mielismy zrobic jesli zlozyly sie raptem 4 osoby.. Na mecz z Widzewem ponowimy nasza akcje zbiorki pieniedzy na oprawe, mam nadzieje ze tym razem bedzie duzo lepiej! odkladajcie kase :D

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769057430 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005