| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 20:01
Teraz jest tak, ze jak kibice wbiegna na boisko to maja 5 min na zejscie z niego- jezeli tego nie zrobia to jest odrazu wynik koncowy 3:0.....A nawet, jezeli wejdziesz na murawe na 30sekund to odrazu po drugim wejsciu nawet na chwile na murawe tez jest koniec meczu.Co do oprawy to uwazam, ze fajnie bylo by ja zrobic i to dobra. Ale co jak rzucisz race na murawe to juz oprawa przepada? nawet 2 sposrod 10 rac jak rzucisz to gondor juz ma kare.
|
MKS
|
|
|
|
Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 20:20
Pojdzmy wiec na pewien kompromis. Na poczatku wspaniala oprawa: race, spiewy "Nigdy nie spadnie MKS nigdy nie spadnie" "Pogon to MY" itp. A potem moze w drugie polowie mala demostracja sily w postaci wyjscia kibicow na murawe. Bez bijatyk i chamowy. to jest nie potrzebny. Wystarczy ze przerwa mecz na 15 min.pokarza to we wszystkich telewizjach i gazetach. I wlanie o to chodzi. Ludzie zobacza ze ze Pogon nigdy nie zniknie z futbolowej mapy Polski
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 21:31
panowie konkrety! kazdy mowi zeby rzucic race na boisko lub zeby je odpalic, ale najpierw trzeba je kupic! kto bedzie jutro pod colleonim o 10.30, tam odbedzie sie zbiorka kasy
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z widzewem (bylo z wisla) - 13/04/2003 16:11
jak sami widzieliscie oprawa nie byla zachwycajaca, ale co mielismy zrobic jesli zlozyly sie raptem 4 osoby.. Na mecz z Widzewem ponowimy nasza akcje zbiorki pieniedzy na oprawe, mam nadzieje ze tym razem bedzie duzo lepiej! odkladajcie kase
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
-
|