| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 10:41
poqta ty bys chcial byc samolubem? Pogon ma przyjaciela ktorym jest Legia, trzymamy sie i jest git, ta zgoda trwa dlugo, ma swoje tradycje, starsi kibole wiecej ci o tym powiedza.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 10:48
Moim zdaniem na tym meczu było widać już co najmniej 1 klase roznicy miedzy Legia a Pogonia!!Obraona w miare druga linja i atak praktycznie nie istniały...Brakuje nam rasowego napsatnika ktory potrafilby sie znalesc w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie...LEGIA PO PROSTU ZASLUZYLA NA ZWYCIESTWO!! i Podziekujmy OLSZESWSKIEMU za dobre interwencje...
Na ul.Łucznicza mamy super sam ktory caly wymalowali kibice legii!! Na niektorych dzielnicach niebuszewa widnieja napisy typu: turyści'97 OFFICIAL HOOLIGANS GROUP OF WARSAW(wyjebiscie duzy napis na supersamie na łuczniczej)!!
POZDRO
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 11:08
> gandalf mastahu cs-a :c ty sie nie odzywaj - powszechnie wiadomo, ze kibicujesz
> Pogońi tylko wtedy, kiedy wygrywa, phi :c - a taki podzial juz byl - i powinien
> byc znowu
hahahha...Kibicuje tylkoo wtedy jak jest dobrze? To co ja robilem na meczach w tej rundzie...Jesli chcesz podzialow...To stworz swoja wlasna grupe 'kibicow' anty-legia , zobaczymy czy sie na jakim kolwiek meczu ujawnicie ... a tak poza tym to kim ty kurwa jestes? ze do mnie tak mowisz? lol
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 11:11
> Moim zdaniem na tym meczu było widać już co najmniej 1 klase roznicy miedzy
> Legia a Pogonia!!Obraona w miare druga linja i atak praktycznie nie
> istniały...Brakuje nam rasowego napsatnika ktory potrafilby sie znalesc w
> odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie...LEGIA PO PROSTU ZASLUZYLA NA
> ZWYCIESTWO!! i Podziekujmy OLSZESWSKIEMU za dobre interwencje...
Na
> ul.Łucznicza mamy super sam ktory caly wymalowali kibice legii!! Na niektorych
> dzielnicach niebuszewa widnieja napisy typu: turyści'97 OFFICIAL HOOLIGANS
> GROUP OF WARSAW(wyjebiscie duzy napis na supersamie na łuczniczej)!!
POZDRO
u mnie na Arkonskim tesh sa napisy legii napisane 2 lata temu jaq byla Legia
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 11:27
wyniku mozna sie bylo spodziewac, Legia przycisnela od razu i sie zaczeli gubic, trudno niech sie ucza na bledach, po raz kolejny Walburg razil nieudolnoscia, brawa Wieckowski i Olszewski, reczta niech sie uczy.
a ty Poktu przestan siac ferment to sa twoje pierwsze wpisy, wiec co wczesniej nie miales nic do powiedzenia buraku? a moze kompa mama dopiero kupila zal mi cie. Nasza zgoda trwa od 70 lat i ty czy tobie podobni tego nie zmienicie. Cha niedlugo bedziemy grac z Wisla bo chyba jej teraz kibicujesz.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 13:02
JA?! KRAKOWSKIM K***M ?! O NIE...NIGDY !!
gandalf - rozsmieszasz mnie, przypomnij sobie, co mowiles kiedys na boardzie cs.pl beuhehe
przyjazn od 70 lat? to ta przyjazn trwa dluzej, niz jest Pogoń?! dobre 
Pogoń zalozono w roku 1948, czyli 55 lat juz minelo :f - komu chcesz mowic, ze juz 15 lat wczesniej byla przyjazn? :f
nie jestem fanem legii - nie lubie tego klubu, ale czy ja komus rozkazuje lub nalegam, zeby mial takie same poglady jak ja? chyba nie ;f
btw: kompa mam od 4 lat rotfl ;F
|
Pogoń Walcząca - Pogoń Walcząca do końca !!
[ przez suki zgubiłem barwy qrfa :f ]
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 14:24
ok mialo byc od lat 70 -tych sorki
nie pisze ze nie mozesz miec swego zdania, kazdy moze, i ze nie spiewasz tez dobrze, ale tamten gosciu bluzgal a to jest roznica
jesli masz kompa od 4 lat jak piszesz, to czemu sie nie odzywales jak trzeba bylo plakaty rozklejac, lub w inny sposob udzielac sie na rzecz Pogon,i che?
|
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 15:11
Piłkarz meczu: Sławomir Olszewski!! na pewno, zagrał najbardziej pewnie...... fajnie zagrał jako stoper, zawodnik z numerem 3, to juz kolejny jego dobry wystep! gratu
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 16:21
'jesli masz kompa od 4 lat jak piszesz, to czemu sie nie odzywales jak trzeba bylo plakaty rozklejac, lub w inny sposob udzielac sie na rzecz Pogon,i che?'
bo nie bylem na tym boardzie :F
|
Pogoń Walcząca - Pogoń Walcząca do końca !!
[ przez suki zgubiłem barwy qrfa :f ]
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 18:55
bo nie bylem na tym boardzie :F
i trza bylo zostac tam gdzie byles
|
Szczecinska Brac
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 23/03/2003 21:24
Szkoda, że Legia troszkę nas nie oszczędziła, 2-0 by stykło, ale z drugiej strony mają chłopaki małą zaprawę przed Wisłą 
Poqta,- teraz coś do ciebie:
Mamy przymierze z Legią, nie przesadzę jeśli stwierdzę że jest za nią 90% kibiców w Szczecinie i Warszawie. Te 90% będzie w tym trwało i czerpało z tego przyjemność i siłę w razie potrzeby.
Masz prawo tak jak każdy do innego zdania,- nie trzymaj szalika Legii obok Pogoni jeśli nie masz ochoty, nie śpiewaj piosenek i nie przyjaźń się z naszymi ziomkami z Warszawy, ale nie siej również fermentu ok.? bo wtedy sam skopie ci ryj oczywiście jeśli będziesz na tyle odważny aby się ujawnic.
Bez urazy
Pogoń&Legia
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Legia 0:4 - 24/03/2003 00:01
Witam
Pół godzinki temu wróciłem z meczu.... a tu widzę na forum jakieś zamieszanie w kwestii Legii... No coz w Szczecinie bawiłem sie wyśmienicie!!! Jakoś nie widziałem osób, które miały by inny stosunek do Legii niz wiekszosc...
Zaraz na poczatku przejela nas grupka z Pogoni - m.in niejaki "Zębal"
Szkoda że było was tak mało na stadionie - no i ta pirotechnika mogła być właściwie troszkę później - na "czarnym nieba tle"...
Jeśli chodzi o sam mecz - to chyba "portowa 11" wyszla za bardzo stremowana - za bardzo przestraszyli sie legionistow....
La la la... Hej MKS Hej CWKS nasza zgoda najlepsza w Polsce jest!!!!
PS Jesli kogos interesuje moja fizjonomia )
Człowiek w czarnej kurtce i zielonym szaliku CWKS Legia
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=40&file=42.jpg&album=62
A tu 5 od lewej odpalam świecę dymną....
http://www.legialive.pl/photos3/03pogon2_f24.jpg
|
Legia - Pogoń dwa bratanki...
|
|
|
- 1
- 2
-
|