| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 29/01/2003 17:18
> To nieprawda! ! ! Niewszyscy tacy są. Nie którzy są może i tacy jak piszecie,ale
> to tylko nieliczna grupa. Wiec naprawde przestancie tak mówić o Policji.
a widzisz, kibicow uwaza sie za chuliganow, wiec policje za ..., juz sam wiesz za co
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 29/01/2003 18:29
przestancie kurwa odpisywac na posty tego jebanego psa, huj klade na tego frajera, CHWDP, moj post ma byc ostatnim na ten temat bo kurwa huj mnie strzela jak widze napis policja na forum i stronie Pogoni, wypierdalaj psie na obchod na dzielnicy konfidencie
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 01/02/2003 09:21
Czemu tak nie lubimy Policji??
Bo Policja nie lubi nas
Biale kaski robia laski
chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwdp chwd
[Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-02-01 12:55]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 02/02/2003 23:25
Ja niedawno dostalem 200 zl i 5 punktow karnych.Palant mi wsiadl do auta i niby,ze sprawdza czy nic nielegalnego nie mam,a on do mnie czy place na miejscu.Ja powiedzialem,ze nie mam i dostalem 200zl.Takie pierdolenie,ze Policja coraz lepsza.A gowno prawda.Co drugi sie wyslowic nie umie,co trzeci dla jakis gangow szpieguje,a co czwarty w lape bierze.
CHWPD!
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu tak nielubicie Policji?? - 05/02/2003 10:49
A ja lubię policję... Chodze na mecze Pogoni od 15 lat i jeszczy nigdy nic złego mnie od Policji nie spotkało - wręcz przeciwnie, kiedyś pamiętam na ŁKS-ie policja odgrodziła mnie i kilkudziesięciu innych "normalnych" od agresywnej bandy pijanych debili. Jestem zdania, że jak chuliganicie i prowokujecie awantury to należy was lać - a do tego najlepsza jest policja. Są przypadki, że przez debili ucierpią przy okazji kibice, ale to tylko dlatego, że własnie tych debili jest dużo i czują się bezkarni. Jestem za bezwzględnym zaprowadzeniem porządku i spokoju na stadionie i poza nim i jedyną instytucją, która może próbowac to zrobic, jest własnie policja - dlatego ją lubię i życze jej skuteczności. A takie młotki jak Dziki to szkodniki - szkodzą temu klubowi i przeczą pojęciu "kibic", czego efekty mamy później np. na manifestacji.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|