| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 19:06
GRADUS - pilnuj swojego nosa.Wernerowi sie nalezy.Urzedasom tez.Im inaczej nie przetluamczysz.Solidny wpierdol sprawilby,ze mieli by chociaz respekt i kazdy krok przemysleli by 3 razy,zanim by cos zrobili.
Jestem studentem.Idz do dziekanatu na Wawrzyniaka 8 i zobacz czy jestem na liscie.A zreszta co Ci do tego kim ja jestem?Skoro Ty przeszedl bys kolo Wernera,calujac mu raczki,to juz Twoj problem
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 21:03
Heheh...Juz sie chlopaki ponapinali Lepiej Wam Bo Werner jesli to czyta to pewnie caly sie trzesie...Ze smiechu...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 13:20
> GRADUS - pilnuj swojego nosa.Wernerowi sie nalezy.Urzedasom tez.Im inaczej nie
> przetluamczysz.Solidny wpierdol sprawilby,ze mieli by chociaz respekt i kazdy
> krok przemysleli by 3 razy,zanim by cos zrobili.
Jestem studentem.Idz do
> dziekanatu na Wawrzyniaka 8 i zobacz czy jestem na liscie.A zreszta co Ci do
> tego kim ja jestem?Skoro Ty przeszedl bys kolo Wernera,calujac mu raczki,to juz
> Twoj problem
Portalboy zupelnie mi zwisa kim Ty jestes. Nie obraz sie ale po tych kilku wypowiedziach mialem wrazenie, ze gadam z jakims podjaranym "chuliganka" dzeiciakiem, ktory lubi sie "napinac" ale tylko w internecie.
Ja gdybym przeszedl kolo Wernera to bym go olal. Bo niby co mialbym mu zrobic? Uderzyc go, napluc mu w twarz, zwyzywac? Po pierwsze to wszystko wiaze sie za jakimis konsekwencjami a po drugie to nic by nie dalo.
A na celciusza to w zasadzie szkoda slow... Najlepiej chyba takich buraczanych delikwentow ignorowac.
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 14:32
Gradus - dalej nie rozumiesz....chuliganka:stoczniowcy i szwaczki troche narozrabiali i przynajmniej swoje osiagneli.A taki Werner jak nie dostanie pare ciosow,to nie zrozumie.On powinien byc obijany conajmniej raz na tydzien,tak samo jak reszta winowajcow.Jestem pewny,ze to by pomoglo i sprezyli by sie.
A ty mi tu opowiadasz niestworzone historie o rewolucji pod urzedem miejskim.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 15:01
PoRtAlBoY...Juz wszyscy zrozumieli jaki jestes grozny...News jest chyba nieprawdziwy w zwiazku z czym nie ma sie juz nad czym rozwodzic...Werner ma niezwykle szczescie bo gdyby nie zenska "ochrona" to swieta Bozego Narodzenia (a pewnie i Wielkanocne) spedzilby w szpitalu lub ewentualnie na rehabilitacji  ...
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 15:20
> Gradus - dalej nie rozumiesz....chuliganka:stoczniowcy i szwaczki troche
> narozrabiali i przynajmniej swoje osiagneli.
Co takiego osiagnely szwaczki?
Mysle, ze "chuliganskie" protesty stoczniowcow tez nie mialy zbyt wielkiego wplywu na to co sie dzialo ze stocznia. A wrecz mialy wplyw negatywny. Zly wizerunek stoczni w swiecie, zniechecenie mieszkancow Szczecina do stoczniowcow... A tak prawde powiedziawszy to przy drugiej probie blokady miasta powinni zostac "delikatnie" rozpedzeni (chociaz nie bylo to takie proste ze wzgledu na ich liczbe).
Chuliganskie wybryki kibicow pod UM tez by raczej nic dobrego nie przyniosly. To by byl tylko dobry pretekst dla takiego Chwata, zeby sie problemu Pogoni pozbyc.
Jedyna szansa, zeby miec wplyw na losy Pogoni to to, zeby miec "swoich" ludzi w RM. A paru takich podobno teraz jest...
> A taki Werner jak nie dostanie pare ciosow,to nie zrozumie.On powinien byc obijany conajmniej raz na tydzien,tak
> samo jak reszta winowajcow.Jestem pewny,ze to by pomoglo i sprezyli by sie.
Kto ma go obijac?? Idz i go obij skoro o tym ciagle mowisz. Bo mam wrazenie, ze potrafisz tylko gadac...
Poza tym to co on ma zrozumiec? On dobrze rozumie to co ma rozumiec. Przeciez jemu zalezy tylko na tym, zeby zrobic jakis przekret.
>A ty mi tu opowiadasz niestworzone historie o rewolucji pod urzedem miejskim.
Jaka reowlucja?? O niczym takim nie pisalem...
Poza tym jednego nie rozumiem. Jestes przeciez przekonany, ze Gondor i jego banda to zlodzieje. W takim razie jak mozesz zadac, zeby miasto przekazalo zlodziejom jakies tereny??
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 15:27
gradus to typowi pizdus ciagle pierdoli o konsekwencjach osrana dupa co gradus hahahahah na mysl o lamaniu prawa strach cie oblatuje co prawdziwa kobieta.a ignorowac to se mozesz swoja stara buraku
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 15:51
> gradus to typowi pizdus ciagle pierdoli o konsekwencjach osrana dupa co gradus
> hahahahah na mysl o lamaniu prawa strach cie oblatuje co prawdziwa kobieta.a
> ignorowac to se mozesz swoja stara buraku
Hehe...Coz za elokwencja...Dzieki Tobie poczulem sie lepszym czlowiekiem...Dziekuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 16:10
Ehh sorry, że sie wtrące ale po przeczytaniu tego posta stwierdzam i przyznaje racje Gradusowi.
JuN - od tego jest forum, żeby wymieniąc poglądy ale może znowu się myle....
Acha i tacy wielcy chuligani jak celciusz i portalboj powinni chyba na bramkach w jakiś klubach stać?? a może już stoją??
Powiem wam panowie, ze jestescie załośni jak z chipsami Hołowczyc.... [Ostatnio edytowane przez Jasny^: 2002-12-04 16:17]
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 16:13
Jasny pogladow ? ale oczywiscie, ale czy ty nie widzisz ze to nie sa poglady? odbiegli juz dawno od tematu i jest 20 odpowiedzi nie na temat, to juz pomijam, ale sie regularnie obrazaja wyzywaja itp.. jezeli Twoim zdaniem to jest ok to .........
pomijam fakt juz ze tyle przeklenstw w jednym temacie nie ma chyba na calym forum....
Jasny zastanow sie... proszę
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 18/12/2002 16:23
> Jasny pogladow ? ale oczywiscie, ale czy ty nie widzisz ze to nie sa poglady?
> odbiegli juz dawno od tematu i jest 20 odpowiedzi nie na temat, to juz pomijam,
> ale sie regularnie obrazaja wyzywaja itp.. jezeli Twoim zdaniem to jest ok to
> .........
Temat jest "Bitwy uliczne" wiec chyba od tematu zbytnio nie odbieglismy 
Mysle, ze nie obrazilem nikogo kto by na to nie zasugiwal...
>pomijam fakt juz ze tyle przeklenstw w jednym temacie nie ma chyba na
> calym forum....
>Jasny zastanow sie... proszę
Ale zobacz kto pisze te przeklenstwa. Wydaje mi sie, ze w zasadzie tylko jedna osoba i chyba wszyscy wiedza kto...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2